Οι τελευταίες ημέρες του Φεβρουαρίου και οι πρώτες του Μαρτίου είναι έντονα φορτισμένες για αρκετά ζώδια. Η ανάγκη να ελευθερωθούμε από ό,τι μας κρατά περιορισμένους, κλεισμένους, στάσιμους θα είναι ιδιαίτερα έντονη μέσα στην εβδομάδα, αλλά θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί πώς διαχειριζόμαστε την ελευθερία μας αν δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε χάος γύρω μας.

Καθώς στις 27/02 ο Άρης από τον Υδροχόο συγκρούεται με τον Δία από τον Ταύρο, θα θέλουμε αυτό που θέλουμε και θα το θέλουμε εδώ και τώρα αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Οι δυο πιο ανυπόμονοι πλανήτες συνδέονται με μια όψη που πυροδοτεί εγωισμούς και υψηλές εντάσεις, γι’ αυτό ας προσπαθήσουμε να αποστασιοποιηθούμε.

ζώδια

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή και τον Κρόνο στις 28/02 θα λειτουργήσει σαν αντίβαρο για τις όψεις της εβδομάδας. Το κλειδί είναι η πειθαρχία, ο ρεαλισμός, η υπομονή και η οργάνωση. Ας κρατήσουμε αυτό για να βγει πιο εύκολα αυτή η εβδομάδα. Μολονότι οι όψεις με τον Κρόνο μας κάνουν πιο ρεαλιστές και πιθανώς αρκετά απαισιόδοξους, από την άλλη είναι εξαιρετικά βοηθητικές για να χτίσουμε κάτι με κόπο, προσπάθεια και πολύ ρεαλισμό. Αντί να απογοητευόμαστε όταν κάτι δεν πηγαίνει όπως το θέλουμε, ας επανέλθουμε σε αυτό προσπαθώντας σκληρότερα. Από την άλλη, αν δεν βλέπουμε μέλλον σε κάτι σε αυτή τη φάση ας θυμόμαστε ότι η απαισιόδοξη διάθεση μας δεν θα κρατήσει πολύ.

Το Σαββατοκύριακο το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Τοξότη σε συνδυασμό με το τετράγωνο της Αφροδίτης προς τον Ουρανό δημιουργούν τάση για εντάσεις στις σχέσεις μας. Ίσως νιώθουμε πλήξη ή ασφυξία σε μια σχέση και θέλουμε να απαγκιστρωθούμε. Από την άλλη μπορεί κάποιος να μας προκαλέσει λεκτικά και να αντιδράσουμε σπασμωδικά και βιαστικά. Ας προσπαθήσουμε να είμαστε λίγο πιο διπλωμάτες στην προσέγγιση μας και ας μη βιαζόμαστε να βγάλουμε γρήγορα συμπεράσματα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet