ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Η επαγγελματική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με τις πρωτοβουλίες σου να αλλάζουν τα δεδομένα. Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού προμηνύει ευκαιρίες και ιδέες που θα εμπλουτίσουν τα επαγγελματικά σου σχέδια. Το θάρρος και η αποφασιστικότητά σου θα εντυπωσιάσουν και θα βοηθήσουν να προχωρήσουν υποθέσεις που προκαλούν άγχος. Οι ευχάριστες εκπλήξεις στον οικονομικό τομέα είναι πιθανές. Με τη σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα στον Αιγόκερω συζητήσεις στον επαγγελματικό χώρο μπορεί να σε προβληματίσουν. Μπορεί να νιώσεις ότι κάποιοι προσπαθούν να σε κατευθύνουν με υστεροβουλία. Προσπάθησε να μπεις σε ανταγωνιστικές καταστάσεις και μην ενδίδεις στις προτροπές των κολάκων. Επαγγελματικές συμφωνίες δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε οικονομικά οφέλη που θα σε ικανοποιήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιθυμία να εξελιχθείς και να ανοίξεις τους ορίζοντές σου είναι έντονη μέσα στην εβδομάδα. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό σε ωθεί να αφοσιώσεις χρόνο και ενέργεια σε πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Εμπόριο, επικοινωνία και νομικές υποθέσεις μπορούν να προχωρήσουν, αξιοποιώντας πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις που θα ενθουσιάσουν. Ξαφνικά ταξίδια και αποδράσεις θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Με τη σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα ειλικρινείς συζητήσεις θα εξομαλύνουν παρεξηγήσεις που ταλαιπώρησαν σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές. Η ανάγκη για γνώση γίνεται εντονότερη και σίγουρα θα σου βγει σε καλό. Προσοχή σε κόλακες που μπορούν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν σε επιλογές που δεν σου ταιριάζουν.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικονομικές και συναισθηματικές υποθέσεις έρχονται στην επιφάνεια που σε αναστατώνουν καθώς αφορούν παλαιότερες καταστάσεις. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό είναι πιθανό να φέρει στο προσκήνιο παρελθούσες καταστάσεις που θα σε επηρεάσουν ψυχολογικά. Συγκράτησε την ορμή σου γιατί είναι εύκολο να ξεσπάσεις σε αγαπημένα πρόσωπα. Αξιοποίησε ξαφνικές προτάσεις που μπορούν να δώσουν οικονομικές ανάσες βοηθώντας σε να κλείσεις εκκρεμότητες που σε αγχώνουν. Με τη σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα βαθύτερες ανησυχίες και ανασφάλειες εκφράζονται στο ταίρι σου. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από απωθημένα και καχυποψία που θα οδηγήσουν σε σκληρά λόγια. Οικονομικά, μπορείς να προχωρήσεις σε συμφωνίες και υπογραφές. Προσοχή σε πρόσωπα που κινούνται παρασκηνιακά προσπαθώντας να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εξελίξεις σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις θα σε απασχολήσουν μέσα στην εβδομάδα. Προτάσεις που σε αιφνιδιάζουν ευχάριστα μπορεί να οδηγήσουν σε νέες συνεργασίες. Ο ενθουσιασμός και η αποφασιστικότητά σε βοηθούν να κινηθείς με γρήγορες πρωτοβουλίες και αποφάσεις. Απαραίτητο είναι να αποφύγεις πιθανές κόντρες και να επικεντρωθείς στην επίτευξη νέων στόχων που θα σε ενθουσιάσουν. Νέες γνωριμίες θα ανανεώσουν ευχάριστα την προσωπική σου ζωή και θα αλλάξουν τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τον έρωτα. Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα δεν αποκλείεται να εγείρει ένταση και νευρικότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις. Μπορεί να δεχθείς πυρά από το ταίρι ή τους συνεργάτες σου γι’ αυτό καλά θα κάνεις να προετοιμαστείς ψυχολογικά. Κράτα την ψυχραιμία σου, αποφεύγοντας δεικτικές και σκληρές εκφράσεις που θα τραυματίσουν καθοριστικές σχέσεις για εσένα.

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Οι υποχρεώσεις στον χώρο της δουλειάς παραμένουν αυξημένες, όμως μέσα στην εβδομάδα μπορείς να βρεις λύσεις και να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε ευνοήσουν. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό σε βοηθά να λειτουργήσεις με εναλλακτικούς και πρωτοποριακούς τρόπους σε επαγγελματικά ζητήματα. Οι προτάσεις και οι πρωτοβουλίες σου θα ενθουσιάσουν και θα αλλάξουν το επαγγελματικό προφίλ σου. Απαραίτητο είναι να μην κολλήσεις εμμονικά σε επιλογές που θα εκνευρίσουν ανωτέρους και θα προκαλέσουν κόντρες. Με τη σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα μπορείς να κινηθείς διαισθητικά σε επαγγελματικές επιλογές που σε ενδιαφέρουν. Επιτυχημένες κινήσεις θα σε βοηθήσουν να κλείσεις γραφειοκρατικές εκκρεμότητες, αρκεί να εμπιστευτείς το ένστικτό σου που θα σε προστατεύσει. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται σε ανοδική τροχιά αυτή την εβδομάδα. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό σε φέρνει σε επαφή με πρωτόγνωρα συναισθήματα και σε ωθεί να αναδείξεις ταλέντα που θέλεις να εξελίξεις. Το πάθος και ο αισθησιασμός πρωταγωνιστούν στον έρωτα και σου δίνουν την ευκαιρία να ζήσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Νέα πρόσωπα έρχονται κεραυνοβόλα στη ζωή σου για να τονίσουν την ανάγκη αλλαγής της προσωπικής σου κοσμοθεωρίας. Προσπάθησε μόνο να μετριάσεις την ορμητικότητα και την επιθυμία για προβολή που θα ενοχλήσουν έντονα. Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα σε βοηθά να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα και σκέψεις στο ταίρι σου. Μία εξομολόγηση θα αλλάξει την ροή της σχέσης και θα βοηθήσει να συνδεθείς πνευματικά με το ταίρι σου. 

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Οικογενειακές υποθέσεις που μπορεί να ανασύρουν μνήμες και πληγές θα σε απασχολήσουν μέσα στην εβδομάδα. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό αποκαλύπτει μυστικά που δονούν σχέσεις με το οικείο περιβάλλον. Θυμός και νευρικότητα μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες κόντρες γι’ αυτό επιβάλλεται να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να διατηρηθούν οι ισορροπίες. Συγκράτησε απωθημένα και δείξε κατανόηση στα πρόσωπα που παίζουν σημαίνοντα ρόλο στη ζωή σου. Οι πρωτοβουλίες σου στη δουλειά θα φέρουν θετικά αποτελέσματα, αρκεί να πάρεις το ρίσκο που σου αναλογεί. Με τη σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα, υποθέσεις που αφορούν στην ακίνητη περιουσία σου μπορούν να εξελιχθούν θετικά. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συμφωνίες που θα είναι επικερδείς και θα σε ικανοποιήσουν. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονη κινητικότητα θα υπάρξει μέσα στην εβδομάδα καθώς εμπόριο και επικοινωνία ανοίγουν επαγγελματικούς δρόμους που σε ενδιαφέρουν. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό προμηνύει αιφνιδιαστικές προτάσεις και ξαφνικές γνωριμίες που θα οδηγήσουν σε νέες συνεργασίες. Νέα πρόσωπα εισβάλλουν στην ερωτική σου ζωή με ορμή αναστατώνοντάς σε και ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα. Καλό είναι όμως να μην επενδύσεις αμέσως σε αυτά, δείχνοντας εμπιστοσύνη καθώς οι συνθήκες είναι ασταθείς. Με τη σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα επικεντρώνεσαι σε συμφωνίες και συναλλαγές που θα αποφέρουν και οικονομικά οφέλη. Αντιλαμβάνεσαι ότι  πρέπει να κινηθείς γρήγορα και να κάνεις επιτυχημένες επιλογές. Ειλικρινείς συζητήσεις με πρόσωπα από τον κοντινό περίγυρο θα βοηθήσουν να ξεπεραστούν παρεξηγήσεις που μπορεί να έχουν αφήσει το στίγμα τους στη σχέση σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικές εκκρεμότητες και έξοδα που θα σε αναστατώσουν μπορεί να προκύψουν μέσα στην εβδομάδα. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό σε καλεί να βρεις έξυπνες λύσεις για να τις τακτοποιήσεις. Παράλληλα όμως σε βοηθά να αξιοποιήσεις ευκαιρίες ώστε να διαπραγματευτείς καλύτερους οικονομικούς όρους στον εργασιακό χώρο. Σε προσωπικό επίπεδο υπάρχει έντονη επιθυμία για αλλαγή της ρουτίνας που θα ανανεώσει την σχέση σου. Νέα ενδιαφέροντα θα φουντώσουν το πάθος και τον ερωτισμό. Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα σε βοηθά να διεκδικήσεις με δυναμισμό την ικανοποίηση των αναγκών σου και να ανακουφιστείς πρακτικά και ψυχολογικά. Είναι σημαντικό να κατανοήσεις σε βάθος τον τρόπο που επικοινωνούν πρόσωπα που συνομιλείς κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη τους.  

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα θα ανατρέψουν τη στασιμότητα σε σχέσεις και συνεργασίες μέσα στην εβδομάδα. Το τρίγωνο του Άρη από το ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Ταύρο απογειώνει τη δημιουργικότητα και ωθεί σε δυναμικές κινήσεις σε προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις. Νέες γνωριμίες θα δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες στον επαγγελματικό χώρο. Παράλληλα κεραυνοβόλοι έρωτες ανανεώνουν την ψυχολογία σου και σε βοηθούν να αναθεωρήσεις την στάση σου και να απολαύσεις στιγμές χαράς και διασκέδασης. Με τη σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα στο ζώδιό σου δεν θα διστάσεις να γίνεις σκληρός με πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου. Ανασφάλειες και αμφιβολίες επηρεάζουν τη σκέψη σου και σε ωθούν να εκφραστείς με επιθετικό και προκλητικό τρόπο. Μετρίασε νεύρα και φόβους και δείξε κατανόηση σε διαφορετικές απόψεις αποφεύγοντας έτσι αχρείαστες κόντρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό οδηγεί σε ριζικές αλλαγές σκέψης και νοοτροπίας που θα σε βοηθήσουν να δώσεις λύσεις που θα σε απαλλάξουν από ψυχολογικά βαρίδια. Σπασμωδικές συμπεριφορές μπορεί να σε εκθέσουν στον εργασιακό χώρο. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και αιφνιδίασε με τις κινήσεις σου πρόσωπα που υπονομεύουν την εξέλιξή σου. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Πλούτωνα αναδεικνύονται με ένταση καταστάσεις του παρελθόντος που απαιτούν λύσεις. Σημαντικό είναι να μην αφεθείς στις συναισθηματικές υπερχειλίσεις και τους φόβους που θολώνουν τη σκέψη σου και δεν σε βοηθούν να κάνεις αποτελεσματικές και ρεαλιστικές κινήσεις. Οικονομικές συμφωνίες που εκκρεμούν θα είναι πιο εύκολο να κλείσουν αυτή την περίοδο, αρκεί να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά ζητήματα που δημιουργούν εμπόδια. 

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Φιλικές σχέσεις και συλλογικές προσπάθειες βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου καθώς σου δίνονται ευκαιρίες που σε βοηθούν να επιτύχεις τους στόχους. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό σου δίνει έμπνευση και θάρρος για να προχωρήσεις με αποφασιστικότητα σε σχέδια και φιλοδοξίες. Θα βοηθηθείς από φιλικά πρόσωπα που εμπιστεύονται τις προτάσεις σου και θέλουν να σε υποστηρίξουν σε κάθε κίνησή σου. Νέες γνωριμίες θα σου κεντρίσουν την προσοχή καθώς ο κοινός τρόπος αντίληψης και πορείας ζωής θα είναι το κίνητρό σου για μία κοινή πορεία. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα βοηθά να αντιληφθείς με ευκολία το πώς θα αποφύγεις κακοτοπιές και παγίδες που θα εμποδίσουν επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους. Βαθύτερες συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα θα λειτουργήσουν ευεργετικά στις σχέσεις καθώς θα ξεπεραστούν παρεξηγήσεις που προκάλεσαν αναστάτωση.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet