ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου γιατί έχεις υπερφορτώσει τον εαυτό σου σωματικά και ψυχικά. Η Πανσέληνος θα σε ωθήσει να αφιερώσεις χρόνο σε εσένα και να απαλλαγείς από τις αγχωτικές καταστάσεις που σε αναστατώνουν. Είναι ευκαιρία, επίσης. να κλείσει οριστικά κάποιες υποθέσεις που εκκρεμούν και σε ταλανίζουν. Καλό θα ήταν να αποστασιοποιηθείς από άτομα που σε προκαλούν σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές ή σε κάνουν να αμφισβητείς την αξία σου. Παρατήρησε τους ανθρώπους που σε περιτριγυρίζουν, αξιολόγησε τις προθέσεις τους και επίλεξε αυτούς που θα αποτελέσουν τον κύκλο συνεργασίας και εμπιστοσύνης σου. Με αυτόν τον κύκλο θα σχεδιάσεις τη στρατηγική σου για να πετύχεις τους στόχους σου και μαζί θα εργαστείτε με αυξημένες τις πιθανότητες επιτυχίας.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Η ροπή σου στην κτητική συμπεριφορά και η άρνησή σου να προχωρήσεις σε δραστικές αλλαγές, δεν είναι καλοί σύμβουλοι. Ιδιαίτερα, όταν εξαιτίας τους δεν μπορείς να αφήσεις πίσω σου καταστάσεις που δεν σου είναι χρήσιμες και δεν σε εξελίσσουν, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και την εσωτερική σου ανάγκη να βρεθείς με άτομα που σε καταλαβαίνουν και εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος με σένα και ξαναζωντάνεψε μαζί τους τις ελπίδες, τα όνειρα και τους στόχους σου. Στην δική σου περίπτωση, η ενέργεια της Πανσελήνου σε σύμπραξη με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη και την αντίθεσή της με τον Ουρανό, θα σε προκαλέσουν να αντιμετωπίσεις γοργές εξελίξεις στα προσωπικά σου που θα σε ξαφνιάσουν. Σε κάθε περίπτωση ακολούθησε τις εξελίξεις και θα δεις ότι η ομίχλη γύρω σου θα ξεδιαλύνει.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για να βρεθείς στο κέντρο των θετικών εξελίξεων και της προσοχής ανωτέρων και συναδέλφων στη δουλειά. Η αλήθεια είναι, ότι σαν πολυπράγμων νους και άτομο που θέλεις να εξελίσσεσαι, έχεις αναλάβει πολλά καθήκοντα και υποχρεώσεις και περιμένεις τις επιβραβεύσεις που σου αναλογούν. Ωστόσο, βάλε προτεραιότητες, γιατί το να κρατάς δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη, μπορεί να σε εξαντλήσει και τελικά να μη μπορείς να ανταπεξέλθεις. Με τον Άρη και τον Ερμή στο Ζυγό θα νιώσεις πιο ασφαλής στον αισθηματικό τομέα, αλλά, παράλληλα, θα θρέψει και ο εγωισμός σου. Αν θέλεις να αξιοποιήσεις αυτές τις πλανητικές διελεύσεις, προσπάθησε να μην κάνεις στο ερωτικό σου ταίρι αυτά που δεν θα ήθελες να σου κάνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ενέργεια της Πανσελήνου θα σε βοηθήσει να κλείσεις υποθέσεις που λειτουργούν πιεστικά. Βάλε φραγή εισερχομένων στις αρνητικές προσλαμβάνουσες και συντονίσου με τα θετικά της ζωής, αυτά που σε κάνουν να αισθάνεσαι ευγνωμοσύνη. Αν έχεις κάποιες οικονομικές ή νομικές εκκρεμότητες που ενδεχομένως αφορούν την οικογένειά σου, τώρα μπορούν να τακτοποιηθούν. Επιπλέον, ακόμα και το οικονομικό σου στάτους μπορεί να αλλάξει, ίσως, μέσα από την αξιοποίηση ενός οικογενειακού ακινήτου. Ο τομέας που πρέπει να προσέξεις είναι η καριέρα σου καθώς η περίοδος δεν ευνοεί νέα ξεκινήματα και κινήσεις εντυπωσιασμού. Θετικές θα είναι οι εξελίξεις των αισθηματικών σου. Αν έχεις σχέση θα νιώσεις συναισθηματική πληρότητα, ενώ, αν ψάχνεις ταίρι θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Μια μικρή δόση θετικότητας χρειάζεσαι και θα δεις το άγχος και τις φοβίες σε επαγγελματικά, οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα να μετασχηματίζεται σε κάτι ευοίωνο και ελπιδοφόρο. Υποθέσεις που αφορούν χρήματα που διαχειρίζεσαι ή επαφές με το δημόσιο διεκπεραιώνονται, γεγονός που θα λειτουργήσει βοηθητικά για να ηρεμήσεις ψυχικά. Με την Πανσέληνο στους Ιχθύς, θα ξαναθυμηθείς τις επιθυμίες σου και το τι θεωρείς σημαντικό για σένα. Αυτό θα σε ωθήσει στο να διαχωρίσεις την ήρα από το σιτάρι στις προσωπικές σου σχέσεις και ιδιαίτερα στην ερωτική σου ζωή. Αν οι καίριες αλλαγές σε κάνουν να αντιδράς, ηρέμησε και συνειδητοποίησε ότι έχεις τη δύναμη να διεκδικήσεις την κάλυψη των αναγκών σου, ακόμη κι αν πρέπει να αναμετρηθείς με τους φόβους σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το φως της Πανσελήνου πέφτει πάνω στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Θα αποκαλύψεις έτσι βοηθητικές αλήθειες για να πάρεις τις αποφάσεις σου και να διαχωρίσεις την ήρα από το σιτάρι στις συναναστροφές σου. Θα επαναπροσδιορίσεις επίσης ποιοι είναι οι σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή σου και ποιοι οι τοξικοί. Η συνεχώς αυξανόμενη συναισθηματική σου φόρτιση θα σε φέρει μπροστά σε συνειδητοποιήσεις. Μην εκπλαγείς αν βγουν στην επιφάνεια όλα τα αρνητικά συναισθήματα ή σκέψεις που προσπαθούσες να κρύψεις κάτω από το χαλί. Ρωγμές όμως μπορούν να βρεθούν και σε επαγγελματικές συνεργασίες, που σε συνδυασμό με ανατροπές και καθυστερήσεις θα κλιμακώσουν τα άγχη σου. Ωστόσο, τα οικονομικά σου μπορούν να καλυτερεύσουν, φτάνει να δεις τα πράγματα από άλλη οπτική και να χρησιμοποιήσεις την επινοητικότητα και την ευστροφία σου.

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Εστιάζεις στην καθημερινότητά σου καθώς προσπαθείς να κατανοήσεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις για να προγραμματίσεις σωστά τις προτεραιότητες της δουλειάς. Παράλληλα, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να κόψεις μια κακή συνήθεια ή να ασχοληθείς περισσότερο με τη σωματική σου ευεξία μέσα από ένα πρόγραμμα γυμναστικής. Δεν χρειάζεται να πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που δεν τον ευχαριστούν, όπως επίσης δεν πρέπει να αφήσεις και κανένα εξωτερικό παράγοντα να σε βγάλει εκτός ορίων. Καλό είναι να αντιμετωπίσεις τις όποιες φοβίες και αμφιβολίες που έχεις μέσα σου, και σε κρατάνε πίσω, και να κάνεις το επόμενο βήμα στην ζωή σου. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό αλλά και ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο θα σε τρατάρουν με πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, αν ψάχνεις ταίρι, ή με βελτίωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης σου μέσα από την ζεστή, μεταξύ σας, επικοινωνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η δημιουργικότητά σου, η ανάγκη σου να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και να εκφραστείς μέσα από τα έργα σου, θα σε ωθήσει να βρεις διεξόδους σε χόμπι ή σε κάποια μορφή τέχνης. Επιπλέον, οι έξυπνες ιδέες σου θα σε βοηθήσουν να βρεις ευρηματικές λύσεις σε τρέχοντα θέματα που ίσως έχεις. Η παιχνιδιάρικη διάθεσή σου θα προσελκύσει ενδιαφέρουσες καταστάσεις και αισθηματικές ευκαιρίες, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να δεις τη φωτεινή πλευρά της ζωής. Ωστόσο, η όψη του κυβερνήτη σου Πλούτωνα με τον Ερμή θα βγάλει στην επιφάνεια τις συναισθηματικές εμμονές καθώς και μια παρόρμηση να εμπλακείς σε παιχνίδια εξουσίας. Επιπλέον, θα πρέπει να φιλτράρεις πολύ καλά τι λες και πού γιατί θα ανακαλύψεις, με το δυσάρεστο τρόπο, ότι δεν είναι όλοι θετικά προσκείμενοι σε σένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βρες την δική σου γωνιά στο σπίτι ή σε κάποια αγκαλιά και χρησιμοποίησε την, όχι μόνο σαν τόπο αποσυμπίεσης από τα καθημερινά άγχη αλλά, κυρίως, σαν καταφύγιο που θα σου προσφέρει στιγμές ησυχίας και θεραπευτικής πνευματικής γαλήνης. Η Πανσέληνος και η ενέργειά της θα σε ωθήσουν να ασχοληθείς με τη συσσωρευμένη ένταση που υπάρχει, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικογενειακό τομέα. Μάλλον θα πέσει σε εσένα ο κλήρος να προσπαθήσεις να αμβλύνεις τις εντάσεις και να αποτρέψεις ενδεχόμενα θερμά επεισόδια. Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις αυτή την περίοδο είναι να επικεντρωθείς στις ανάγκες σου και στο πώς θα τις ικανοποιήσεις. Αρωγό σου θα έχεις τον κυβερνήτη σου Δία καθώς συντελεί στο να κάνεις ευχάριστες κοινωνικές επαφές, καινούργιες φιλίες και, πιθανώς, μια αξιόλογη ερωτική γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος θα σε βοηθήσει να κλείσεις ανοιχτές εκκρεμότητες που έχεις, ιδιαίτερα αν σχετίζονται με αδέρφια ή, γενικότερα, με κοντινά σου πρόσωπα. Μάλιστα, επειδή οι εισερχόμενες πληροφορίες θα είναι αρκετές και ως επί το πλείστον πιεστικές, καλό θα ήταν να μην επηρεάζεσαι από τους άλλους και να θέσεις τις προτεραιότητές σου όπως εσύ νομίζεις. Είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσεις κάποιες ανταγωνιστικές συμπεριφορές εκ μέρους συνεργατών σου, τις οποίες θα βγάλει στην επιφάνεια μια επαγγελματική σου ευκαιρία ή επιτυχία. Μην πτοηθείς, απλά κράτα σημειώσεις για το ποιος είναι δίπλα σου και ποιος σε επιβουλεύεται. Σε αντιστάθμισμα όλων αυτών, το κλίμα των προσωπικών σου θα είναι αρκετά ευνοϊκό για σένα καθώς, αν χαλαρώσεις και αφήσεις τον εαυτό σου να χαρεί χωρίς να σκέφτεσαι τα πρέπει σου, η περίοδος αυτή εγκυμονεί όμορφες ερωτικές στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, με την επιρροή της Πανσελήνου, θα σε απασχολήσουν τα οικονομικά σου. Ίσως επειδή έχεις υπερεκτιμήσει τις πηγές εισοδήματος, ή ίσως επειδή έχεις χάσει τον έλεγχο των εξόδων σου. Σε κάθε περίπτωση, τώρα πρέπει να κοιτάξεις τα δεδομένα με ρεαλιστική ματιά και να κάνεις κάποιες διορθωτικές κινήσεις για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού. Ωστόσο, το σημαντικότερο είναι να φροντίσεις τον εαυτό σου, να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου, να δεις με ποια άτομα και με ποιους τρόπους θα τις ικανοποιήσεις. Βρες την ισορροπία ανάμεσα στα θέλω και τα πρέπει σου προκειμένου να κλείσεις λογαριασμούς με τις ανοιχτές καταστάσεις της ζωής σου. Είναι κατάλληλος καιρός να αναζητήσεις κάτι πιο συμβατό με τις επιθυμίες σου.

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και τις όψεις που σχηματίζει, θα αντιμετωπίσεις ένα τσουνάμι συναισθημάτων και υποθέσεων που θα σε αποσυντονίσουν. Γι’ αυτό φρόντισε να κάνεις κάποιες διορθωτικές κινήσεις για να θέσεις τα όριά σου έναντι των άλλων, είτε αυτοί σε πλαισιώνουν στην προσωπική σου ζωή είτε στη δουλειά. Μην περιμένεις από τους άλλους να παίρνουν τις αποφάσεις αντί για εσένα. Πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να διαχωρίσεις τι είναι ωφέλιμο για σένα και τι όχι. Είναι αναγκαίο να απαλλαγείς από τις τοξικές σχέσεις και καταστάσεις της ζωής σου. Το κέρδος θα είναι διπλό: από τη μια θα δομήσεις πιο γερές βάσεις στη δουλειά ενώ από την άλλη θα έλκεις τη χαρά στην προσωπική σου ζωή.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet