Ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο! Το θερινό ηλιοστάσιο είναι γεγονός! Επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας κυρίως σε ότι αφορά οικογενειακά ζητήματα που μας απασχολούν έντονα. Η ανάγκη για τρυφερότητα και θαλπωρή γίνεται εντονότερη για αυτό και απευθυνόμαστε στους οικείους μας. Υποθέσεις ακίνητης περιουσίας μπορεί να μας απασχολήσουν καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες που θα μας κεντρίσουν την προσοχή. Με την Αφροδίτη να περνάει στους Διδύμους, μας δίνεται η δυνατότητα να διασκεδάσουμε και να περάσουμε ευχάριστες στιγμές με τις παρέες μας. Νέες γνωριμίες θα μας ενθουσιάσουν καθώς κεντρίζουν το μυαλό μας. Προσοχή σε παράλληλες καταστάσεις που μπορεί να μας βάλουν σε μπελάδες.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ήλιο να περνάει στον Καρκίνο έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με την οικογένεια. Οι αναμνήσεις του παρελθόντος μπορεί να προκαλέσουν κυκλοθυμία την οποία οφείλετε να διαχειριστείτε με ωριμότητα. Υποθέσεις ακίνητης περιουσίας θα σας απασχολήσουν καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν ευκαιρίες που θα σας κεντρίσουν την προσοχή. Με την Αφροδίτη να μετακινείται στους Διδύμους αυξάνεται η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητα. Δεν χάνετε την ευκαιρία να αποδεχτείτε προσκλήσεις για εξόδους και κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σας φέρουν σε επαφή με νέα πρόσωπα. Ανταλλαγή πληροφοριών και έντονη επικοινωνία μπορεί να οδηγήσει σε μία νέα σχέση στη ζωή σας.

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

 Ο Ήλιος μετακινείται στον Καρκίνο και σας δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείτε στον κοντινό περίγυρο και σε επαγγελματικές υποθέσεις. Το εμπόριο και η επικοινωνία βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και σας ανοίγουν νέες διαδρομές καριέρας. Προσοχή σε νευρικότητα και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα καθώς θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους φροντίζει να σας δώσει οικονομικές ανάσες, να αυξήσει την γοητεία και την αυτοπεποίθησή σας. Μπορείτε να απολαύσετε μικρές χαρές της ζωής που θα φτιάξουν το κέφι σας και θα σας φέρουν σε επαφή με πρόσωπα που θα μαγνητίσετε λόγω του πάθους και του αισθησιασμού που εκπέμπετε. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: **** 

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔYΜΟΙ

Ο Ήλιος μετακινείται στον Καρκίνο και στρέφετε όλη σας την προσοχή σε οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες. Βρίσκετε την αυτοπεποίθηση και την υπομονή να διεκδικήσετε αυτό που θεωρείτε ότι σας αξίζει, βελτιώνοντας τις οικονομικές συνθήκες της ζωής σας. Προσοχή σε αδιαλλαξία και πείσμα που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση έναντι των άλλων. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας να αυξάνει τη λάμψη και τη γοητεία σας, μαγνητίζετε τα βλέμματα στον μέγιστο βαθμό. Νέες και πολλά υποσχόμενες γνωριμίες μπορεί να έρθουν στη ζωή σας, όμως οφείλετε να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που εκφράζετε ανάγκες και συναισθήματα. Εγωκεντρισμός και υποκειμενισμός δεν θα βοηθήσουν να υπάρχει κατανόηση και ισορροπία σε μία νέα σχέση. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σας και σας βγάζει από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας. Τώρα νιώθετε την αυτοπεποίθησή να αναβλύζει από μέσα σας και να μαγνητίζει τα βλέμματα όπου κι αν βρεθείτε. Σημαντικές εξελίξεις είναι πιθανόν να υπάρξουν σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Μείνετε μακριά από υποκειμενικές συμπεριφορές και απερισκεψία που μπορεί να δυσαρεστήσουν. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους γέννα την ανάγκη να δημιουργήσετε ένα άκρως τρυφερό και ρομαντικό σκηνικό για δύο στην προσωπική σας ζωή. Παράλληλα όμως δεν σας βοηθά να δείτε την εικόνα στην πραγματική της διάσταση. Προσοχή σε ψευδαισθήσεις και συναισθηματικές υπερβολές που καταλύουν τον ρεαλισμό. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Έντονη εσωστρέφεια είναι πιθανό να υπάρξει το επόμενο χρονικό διάστημα καθώς ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο αγγίζοντας ένα ευαίσθητο περιβάλλον για εσάς. Υποθέσεις του παρελθόντος και παρασκηνιακές διεργασίες στον επαγγελματικό χώρο φωτίζονται και αποζητούν ψύχραιμες λύσεις. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσετε κατάματα κάθε πρόκληση χωρίς να εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις. Με την Αφροδίτη να μετακινείται στους Διδύμους έχετε την ευκαιρία να χαρείτε τις παρέες και τις ομαδικές δράσεις με το ταίρι σας. Μέσα από το φιλικό περιβάλλον είναι πιθανό να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα σας κεντρίσουν την προσοχή λόγω της ιδιαίτερης ιδιοσυγκρασίας και φιλοσοφίας που έχουν για τη ζωή. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σημαντικές εξελίξεις σε επίπεδο στόχων και φιλοδοξιών μπορεί να φέρει η μετακίνηση του Ήλιου στον Καρκίνο. Μέσα από ομαδικές κινήσεις και προσπάθειες μπορεί να έρθετε πιο κοντά σε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους. Απαραίτητο είναι βέβαια να επιτρέψετε στον εαυτό σας να συνδεθεί συναισθηματικά με τους γύρω σας και να αφήσετε τις αλαζονικές συμπεριφορές στο περιθώριο. Η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους και σας βοηθά να γοητεύσετε στον επαγγελματικό χώρο. Αναδεικνύονται οι ικανότητες σας και βρίσκεται συμμάχους για να υποστηρίξουν τα όνειρά σας. Οι σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή είναι πιθανές, αρκεί να δώσετε τον απαραίτητο χρόνο στο ταίρι σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: *** 

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ήλιος στον Καρκίνο αυξάνονται σημαντικά οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες στο πεδίο της καριέρας. Παράλληλα όμως έχετε την ευκαιρία να αναδείξετε τα προσόντα σας και να κατακτήσετε την θέση που σας αξίζει. Η υπέρμετρη φιλοδοξία σας μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκεια σε φιγούρες της εξουσίας για αυτό φροντίστε να κρατήσετε το μέτρο. Με την Αφροδίτη να μετακινείται στους Διδύμους, η αισιοδοξία απογειώνεται και ανανεώνει την προσωπική σας ζωή. Ταξίδια στο εξωτερικό και κοντινές αποδράσεις μπαίνουν στο πρόγραμμα σας καθώς θέλετε να απολαύσετε έντονες στιγμές περιπέτειας και ερωτισμού με το ταίρι σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο και φωτίζει το αισιόδοξο κομμάτι της ψυχής σας. Αφιερώνετε χρόνο στη διασκέδαση, στη γνώση, σε ό,τι σας ευχαριστεί και σας εξελίσσει σαν προσωπικότητα. Φροντίστε μόνο οι φιλοδοξίες σας να είναι ρεαλιστικές. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους αναδεικνύει φόβους και ανασφάλειες που αντικατοπτρίζονται στην προσωπική σας ζωή. Μετριάστε την καχυποψία και τις αμφιβολίες απέναντι στον άνθρωπό σας καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείτε από παιχνίδια ελέγχου και σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Το πάθος και ο ερωτισμός θα εκτονώσουν κάθε αμφιβολία απέναντι στο ταίρι σας ή σε νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

 Με τον Ήλιο να μετακινείται στον Καρκίνο έρχονται στο φως ανασφάλειες και απωθημένα που έχετε καλά κρυμμένα μέσα σας. Παράλληλα οι οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο και επιχειρηματικές δράσεις θα διευθετηθούν επωφελώς για εσάς, αρκεί να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σας εξωθεί στο να μπείτε με τον αέρα του νικητή στα καλοκαιρινά παιχνίδια καθώς εξάρει τη γοητεία σας. Η Θεά του έρωτα ευνοεί τόσο εσάς που έχετε ένα δεσμό και θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα, όσο και εσάς που ψάχνετε ένα ταίρι διαλεχτό. Νέες γνωριμίες μπορεί να ανοίξουν ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σας.

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υποθέσεις με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας αναδεικνύονται καθώς ο Ήλιος μετακινείται στον Καρκίνο. Είναι κατάλληλη στιγμή για να διαχειριστείτε ζητήματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες επιφέροντας την πολυπόθητη αρμονία. Καλό είναι να μην είστε υποχωρητικοί έναντι των διεκδικήσεων σας. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σας βοηθά να λύσετε πρακτικά ζητήματα της προσωπικής ζωής με αποτελεσματικό τρόπο. Μείνετε μακριά από γκρίνια και μεμψιμοιρία που είναι βέβαιο πως θα ενοχλήσουν το ταίρι  σας. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας με το να περιποιηθείτε το σώμα σας και να νιώσετε ευεξία, αποβάλλοντας το τοξικό άγχος. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: ***** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

υξημένες υποχρεώσεις και αγγαρείες στον χώρο της δουλειάς είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους με τη μετακίνηση του Ήλιου στον Καρκίνο. Γεγονός είναι πως απαιτείται πολύ καλός προγραμματισμός για να ανταπεξέλθετε εσύ ότι έχετε αναλάβει. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους βοηθά να μην χάσετε το κέφι σας και να αφοσιωθείτε ψυχή τε και σώματι στον έρωτα. Επιδιώκετε να φλερτάρετε, να αρέσετε και να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Η γενναιοδωρία και η αισιοδοξία σας θα εντυπωσιάσουν, φροντίστε μόνο να μην παρασυρθείτε σε υπερβολές καθώς η ανάγκη για απόλυτη προσοχή είναι έντονη.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Με τον Ήλιο να μετακινείται στον Καρκίνο στρέφετε την προσοχή σας στον έρωτα, τα παιδιά, το δημιουργικό κομμάτι του εαυτού σας. Παράλληλα δεν χάνετε την ευκαιρία να πάρετε πρωτοβουλίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας καθώς η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σας χαρακτηρίζουν. Μετριάστε μόνο τον εγωκεντρισμό και τον υποκειμενισμό που θα δυσαρεστήσουν έντονα. Με την Αφροδίτη από τους Διδύμους έχετε την ευκαιρία να ομορφύνετε τον προσωπικό σας χώρο και να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που σας ξεκουράζει. Εξομαλύνονται οικογενειακές σχέσεις και προσωπική ζωή καθώς η τρυφερότητα και η γλυκύτητά σας παίζουν καταλυτικό ρόλο. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet