Σημαντικές εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να υπάρξουν αυτή την εβδομάδα. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να προχωρήσουμε σε καινούργιες προσωπικές και επαγγελματικές επιλογές. Καλό είναι βέβαια να θυμόμαστε πως υπεραισιοδοξία και αμετροέπεια είναι πιθανό να οδηγήσουν σε λάθη και οφείλουμε να είμαστε συγκρατημένοι και ρεαλιστές. Η Αφροδίτη που περνάει στον Ζυγό, δημιουργεί ατμόσφαιρα αρμονίας και ισορροπίας. Η κοινωνικότητα αυξάνεται και η εξωστρέφεια μας φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που θα μας ανανεώσουν. Ας μείνουμε μακριά από υποχωρητικότητα και ανασφάλειες που δεν θα επιτρέψουν να διεκδικήσουμε την κάλυψη των αναγκών μας.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό επικεντρώνεστε σε σχέσεις και συνεργασίες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. Σημαντικές αποφάσεις και νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε καταλυτικές εξελίξεις στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Προσοχή στην υπέρμετρη αισιοδοξία και πιθανές αλαζονικές τάσεις που δεν θα επιτρέψουν να λειτουργήσετε αποτελεσματικά. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό είναι βοηθητική για να ξεπεράσετε παρεξηγήσεις και δυσκολίες σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Οι εξελίξεις θα σας ενθουσιάσουν, ιδιαίτερα εσάς που επιδιώκετε τη συντροφικότητα στη ζωή σας. Να θυμάστε ότι η περίοδος αυτή ευνοεί τα Κριάρια που θέλετε να αναλάβετε ευθύνες και δεν φυγοπονείτε. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα σας ενθουσιάσουν. Απαραίτητο είναι βέβαια να λειτουργήσετε ρεαλιστικά αποφεύγοντας να επενδύσετε σε προτάσεις και επιλογές που δεν είναι πραγματοποιήσιμες. Οι αυξημένες υποχρεώσεις απαιτούν πολύ καλό προγραμματισμό. Μην επιβαρύνετε τον εαυτό σας με επιπλέον αγγαρείες γιατί άγχος και κούραση θα επηρεάσουν τον τρόπο που λειτουργείτε. Η Αφροδίτη μετακινείται στον Ζυγό και σας βοηθά να εξομαλύνετε σχέσεις κυρίως με πρόσωπα του συναδελφικού περίγυρου. Λεπτομέρειες άνευ σημασίας και εμμονές μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την σχέση σας προκαλώντας γκρίνια και αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να είναι πολλά υποσχόμενη για την προσωπική σας ζωή! Σημαντικές αποφάσεις στη σχέση σας και νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους αλλάζουν το σκηνικό και δημιουργούν αισιοδοξία. Καλό είναι να αποφύγετε ματαιόδοξα σχέδια και υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους λόγω έντονου υποκειμενισμού και εγωκεντρικών διαθέσεων. Με την Αφροδίτη είναι να μετακινείται στον Ζυγό η ανάγκη να περάσετε μοναδικά με το ταίρι  και την παρέα σας γίνεται εντονότερη. Η λάμψη και ο ερωτισμός που εκπέμπετε ανεβάζουν τις μετοχές σας και μαγνητίζουν τα βλέμματα. Μετριάστε μόνο τη διάθεση για αυτοπροβολή καθώς, αν χάσετε το μέτρο, μπορεί να υπάρξει δυσαρέσκεια. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να οδηγήσει σε καινούργια ξεκινήματα, όπως μία μετακόμιση ή τη δημιουργία της δικής σας οικογένειας. Παράλληλα, πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή, όμως πρέπει να λειτουργήσετε λελογισμένα και ώριμα αποφεύγοντας να παρασυρθείτε από την υπέρμετρη αισιοδοξία και την αλαζονεία. Η Αφροδίτη στο Ζυγό σας δίνει την ευκαιρία να ομορφύνετε τον χώρο σας και να διαμορφώσετε ερωτική και αισθησιακή ατμόσφαιρα στην σχέση σας. Αγοραπωλησίες και υποθέσεις ακίνητης περιουσίας ευνοούνται για αυτό αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Η ανάγκη σας να περάσετε όμορφα με τους οικείους σας ικανοποιείται από τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό. Έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε υποθέσεις και παρεξηγήσεις του παρελθόντος και να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στις κοντινές σας σχέσεις. Σημαντικό είναι βέβαια να μην παρασυρθείτε από κόλακες και πρόσωπα που προβάλλουν υπερφιλόδοξα σχέδια που απέχουν από την πραγματικότητα. Προσοχή σε εμπορικές συμφωνίες καθώς παράλογες απαιτήσεις μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά για την εξέλιξή τους. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό αυξάνει την διάθεση για διασκέδαση και ερωτικό παιχνίδι. Κοντινές αποδράσεις θα ανανεώσουν την σχέση σας και θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε μοναδικές στιγμές με το ταίρι σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: ****  ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικές υποθέσεις μπορούν να διευθετηθούν, αρκεί να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα δοθούν με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό. Παράλληλα όμως πρέπει να κάνετε χρηστή διαχείριση των οικονομικών σας πόρων, αποφεύγοντας συμφωνίες που μπορεί να υπόσχονται πολλά και μη ρεαλιστικά. Αξιοποιήστε την συγκεκριμένη συγκυρία για να κλείσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος χωρίς τις αυταπάτες και πιθανές παράλογες απαιτήσεις να επηρεάζουν την κρίση σας. Η Αφροδίτη μετακινείται στον Ζυγό δίνοντάς σας την ευκαιρία να αυξήσετε τη ρευστότητά σας και να απολαύσετε το πάθος και τον αισθησιασμό στην σχέση σας. Δημιουργείτε ένα ασφαλές και σταθερό περιβάλλον στην προσωπική σας ζωή. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ****  

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, ωθεί σε νέα ξεκινήματα στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Πιθανό είναι να υπάρξουν γνωριμίες που θα λειτουργήσουν ιδιαίτερα ευνοϊκά σε επίπεδο συνεργασιών αλλά και στον έρωτα. Απαραίτητο είναι να μην υπερβάλλετε προσδοκώντας από τους άλλους συμπεριφορές και κινήσεις που δεν είναι ρεαλιστικές. Με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιό σας έχετε την ευκαιρία να αφοσιωθείτε στις ανάγκες σας επιδιώκοντας να κεντρίσετε το ενδιαφέρον του συντρόφου σας με κάθε τρόπο. Μετριάστε τον εγωκεντρισμό και την υποκειμενικότητα που θα ενοχλήσουν και δείξτε κατανόηση στις ανάγκες του, αποφεύγοντας εντάσεις και κόντρες. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό αναδεικνύει καταστάσεις και ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα σας επηρεάζουν. Όμως ήρθε η ώρα να απαλλαγείτε από οτιδήποτε λειτουργεί επιβαρυντικά στην ψυχολογία σας προχωρώντας σε ένα νέο μονοπάτι στη ζωή σας. Μείνετε μακριά από εμμονές και συναισθηματικές εξάρσεις. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό ενισχύει την ανάγκη για ρομαντισμό και τρυφερότητα στην προσωπική σας ζωή. Επιθυμείτε στιγμές απόλαυσης με το ταίρι σας μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και έντονη κοινωνική ζωή. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επανεμφανιστούν διεκδικώντας και πάλι μια θέση στη ζωή σας.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημαντικές ευκαιρίες σε ότι αφορά επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους μπορεί να υπάρξουν με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό. Πιθανό είναι να προκύψουν δυνατότητες που καλό είναι να τις αξιοποιήσετε αποτελεσματικά, αποφεύγοντας τις υπερβολές και την υπέρμετρη αισιοδοξία. Νέες γνωριμίες θα σας ενθουσιάσουν στην προσωπική σας ζωή. Ωστόσο, οι υπερβολικές απαιτήσεις εκατέρωθεν δεν θα βοηθήσουν να θεμελιωθεί μία σχέση που μπορεί να σας ικανοποιήσει. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό σας βοηθά να απολαύσετε τις παρέες και τα ενδιαφέροντα που σας φέρνουν πιο κοντά με τους φίλους σας. Πιθανή είναι μια ερωτική περιπέτεια με άτομο του φιλικού σας περίγυρου.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να απογειωθεί καθώς δημιουργούνται οι κατάλληλες ευκαιρίες με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις που θα σας ενθουσιάσουν και θα οδηγήσουν σε μία σημαντική επιτυχία. Απαραίτητο είναι να λειτουργήσετε μεθοδικά και ώριμα αποφεύγοντας να επενδύσετε σε ματαιόδοξα σχέδια που δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν. Ενισχυτικά στο πεδίο της καριέρας λειτουργεί και η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Ζυγό καθώς βοηθά να εντυπωσιάσετε με τη στάση και τον επαγγελματισμό σας. Πρόσωπα μέσα από τη δουλειά πιθανό είναι να εκφράσουν έντονα το ενδιαφέρον τους και αυτό είναι αρκετό για να σας κολακεύσει. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***** ΧΡΗΜΑ: ****  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μελλοντικά σχέδια, επιμόρφωση και ταξίδια έρχονται σε πρώτο πλάνο με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό να σας γεμίζει αισιοδοξία και κέφι. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις από το εξωτερικό που ανοίγουν νέους ορίζοντες. Φροντίστε να λειτουργήσετε υπεύθυνα και λογικά αποφεύγοντας πρόσωπα που μπορεί να σας παρασύρουν σε επιλογές που θα αποδειχθούν λανθασμένες. Η Αφροδίτη μετακινείται στον Ζυγό ενισχύοντας την διάθεση για διασκέδαση και έντονο ερωτικό παιχνίδι. Ο έρωτας είναι μία περιπέτεια που θέλετε να τη ζήσετε στο μέγιστο. Σημαντικό είναι βέβαια να φερθείτε ώριμα στο ταίρι σας και σε πρόσωπα που θα σας προσεγγίσουν. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ****  

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές κινήσεις θα σας απασχολήσουν έντονα με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό. Φροντίστε μόνο να μην υπερβάλλετε αναμένοντας κέρδη που μπορεί να μην έρθουν ποτέ λόγω επιλογών που δεν θα έχετε κάνει με ορθολογικό τρόπο. Πάθος και ερωτισμός μπορούν να απογειώσουν την σχέση σας αρκεί να μετριάσετε ανασφάλειες και καχυποψία που θα ενοχλήσουν το ταίρι σας. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό εντείνει την ανάγκη για απόλυτη ερωτική ένωση. Απογειώνει την λίμπιντο σας και σας ωθεί να δημιουργήσετε ένα άκρως αισθησιακό σκηνικό για δύο. Αποφύγετε σκηνές ζηλοτυπίας και σενάρια επιστημονικής φαντασίας που θα τραυματίσουν την σχέση σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ****

Διάβασε ακόμη: Ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο: Οι ανατροπές γίνονται ρουτίνα

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet