ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Δία κάνει ένα εντυπωσιακό κλείσιμο του μήνα και γίνεται πολύ βοηθητικό για να αναπτύξεις πολλές και δημιουργικές δραστηριότητες. Η περίοδος είναι γόνιμη για να ασχοληθείς με σπουδές και επιμόρφωση είτε ως εισηγητής είτε ως σπουδαστής. Επίσης προσφέρεται για να πάρεις πιστοποιήσεις και να κάνεις κάποιο αίτημα για δουλειά. Θα είναι πιο εύκολο να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να κάνεις τις συνεργασίες που θα συντελέσουν στην ευόδωση των στόχων σου. Όλο και κάτι καλό διαφαίνεται στον ορίζοντα των αισθηματικών σου. Εσύ βάζεις τη φαντασία και τα υπόλοιπα άστα στο άστρο σου. Άλλωστε ο Άρης που θα περάσει στο Σκορπιό ανεβάζει τη λίμπιντό σου και μαζί της τα ποσοστά της γοητείας που θα ασκείς. 

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο του Ηλίου και του Κρόνου επηρεάζει τον τομέα των σχέσεών σου, κυρίως των επαγγελματικών. Αν πρέπει να κάνεις μια «δύσκολη» συζήτηση με ανωτέρους, ένα σημαντικό ραντεβού, μια καινούργια αρχή, φρόντισε να τα έχεις δρομολογήσει μέχρι την Πέμπτη. Από την Παρασκευή αρχίζει μία περίοδος που θα είναι αρκετά δύσκολη με εντάσεις και δυσκολίες, στην οποία καλό θα ήταν να έχει μπει το νερό στο αυλάκι και να μένει μόνο να ακολουθείς το καθημερινό σου πρόγραμμα. Το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Κρόνου είναι καλό για να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις, κυρίως αν αφορούν σε διακανονισμούς. Η εβδομάδα αυτή είναι καλή για να απλώσεις γέφυρες προς το ταίρι σου και να ανακτήσετε τις ισορροπίες που πιθανώς είχαν διαταραχθεί.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου και σχηματίζει εξάγωνο με το Δία. Η τύχη σού χαμογελάει αυτή την εβδομάδα καθώς είναι πιθανό να κάνεις αξιόλογες γνωριμίες, καινούργιες συνεργασίες και να προβάλεις τη δουλειά σου. Ωστόσο, η όψη αυτή είναι σούπερ και για τα αισθηματικά σου. Η γκάμα των πιθανοτήτων είναι μεγάλη: καινούργια σχέση, φλερτ, αποφάσεις για το επόμενο βήμα στην προσωπική σου ζωή, επισημοποίηση. Οι επιβεβαιώσεις που θα πάρεις θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου και, συνεπώς, οι επιλογές σου θα είναι πιο συμβατές στα θέλω σου, απαλλαγμένες από ανασφάλειες. Ο Άρης περνάει στο Σκορπιό, φέρνοντας πολλές καθημερινές υποχρεώσεις και κούραση αλλά θα έχεις τα ενεργειακά αποθέματα για να ανταπεξέλθεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μετά τον Ήλιο, περνάει και ο Άρης στο Σκορπιό και σε εξωθεί να ασχοληθείς με τα θέματα καρδιάς. Συναισθηματικό πλάσμα καθώς είσαι, έχεις την ανάγκη να νιώθεις ασφαλής στον έρωτα αλλά, συχνά, δεν κάνεις τις κινήσεις σου, περιμένοντας το μάννα εξ’ ουρανού. Η περίοδος είναι καλή για να μπεις στη δράση, μην κάθεσαι λοιπόν και κανόνισε την πορεία σου. Ακόμη καλύτερη είναι αυτή η περίοδος για εσένα που θέλεις να αφοσιωθείς σε ταίρι διαλεχτό και να αναλάβεις τις ευθύνες μιας δέσμευσης. Με το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Δία, οι εξελίξεις στη δουλειά θα είναι αρκετά ευχάριστες. Αν θέλεις μια μετάθεση ή αν σκέφτεσαι να στείλεις βιογραφικά ή να συναντήσεις άτομα ισχυρά, αξιοποίησε αυτή την εβδομάδα.

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Δία είναι σαν βεγγαλικό για τους έρωτές σου! Οι συγκυρίες, η φαντασία, η καλή διάθεση ή όλα μαζί θα σε φέρουν πιο κοντά με το ταίρι σου και μπορεί να δεσμευτείτε με όρκους και υποσχέσεις. Αν έχεις μία σχέση μακρόχρονη, μην αφήνεις την καθημερινότητα να στην τελματώσει. Τώρα είναι η ευκαιρία να κάνεις κάτι διαφορετικό, κάτι που να ταράξει με ευχάριστο τρόπο τα λιμνάζοντα ύδατα. Αν ψάχνεις ένα ταίρι, οι πιθανότητές σου είναι σαφώς περισσότερες αυτή την εβδομάδα. Ο Άρης θα περάσει στο Σκορπιό και μπορεί να σου φέρει πολλές υποχρεώσεις, οικογενειακές και επαγγελματικές. Ιεράρχησε τις προτεραιότητές σου και με ψυχραιμία ακολούθησε πιστά το πρόγραμμά σου για να μην πελαγώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φαίνεται ότι αυτή την εβδομάδα θα πιέζεσαι αρκετά καθώς οι ευκαιρίες θα συνυπάρχουν με πολλές υποχρεώσεις και με ανατροπές που πρέπει να αντιμετωπίσεις. Να λοιπόν που ήρθε η στιγμή να αξιοποιήσεις το μεγάλο σου ταλέντο: τη διάκριση. Διαχώρισε τα σημαντικά από τα ασήμαντα και μην αναλώνεσαι στο τι θέλουν οι άλλοι από εσένα αλλά στο τι πρέπει να κάνεις εσύ για το καλό σου. Αν μπεις στη διαδικασία, θα συνειδητοποιήσεις πόσο απλά είναι τα πράγματα και πόση ενέργεια χάνεις για τοξικά άτομα που σε απομυζούν. Το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Δία θα αποβεί πολύ θετικό για τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Ο Άρης περνάει στο Σκορπιό και διευκολύνει τις επαφές σου αλλά και τις προσπάθειές σου να προβάλεις τη δουλειά σου.

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Η κυβερνήτης του ζωδίου σου Αφροδίτη βρίσκεται στον Τοξότη και σχηματίζει εξάγωνο με το Δία, δηλαδή στήνει ένα πανηγύρι για τα αισθηματικά σου! Αξιοποίησε αυτή την εβδομάδα για να φλερτάρεις, για να ρίξεις γέφυρες προς το ταίρι σου, αν είχατε αποστασιοποιηθεί και για να κάνεις καινούργιες γνωριμίες. Ετοιμάσου, γιατί είναι πιθανή η πρόταση και το πολυπόθητο I do καθώς επίσης και οι εξομολογήσεις που αφυπνίζουν ακόμη και την πιο καταβυθισμένη στην καθημερινότητα σχέση. Από την άλλη, η Αφροδίτη προσφέρει βοήθεια και στις επαγγελματικές σου σχέσεις. Είναι πιθανό να βρεις του συμμάχους για να προωθήσεις κάποια δημιουργικά σου σχέδια. Η περίοδος είναι καλή για να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες του διαδικτύου για προβολή ή για δουλειά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο του Ηλίου με τον Κρόνο σου δημιουργεί μία τάση απαισιοδοξίας και εσωστρέφειας. Η κούραση σου θα σου ρίχνει την ψυχολογία καθώς αισθάνεσαι ότι οι προσπάθειές σου δεν αναγνωρίζονται από τους συνεργάτες σου, ίσως ακόμη και από την οικογένειά σου. Στις 30 Οκτωβρίου ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου και θα αναγκαστείς να μπεις στη δράση. Ωστόσο, αν θέλεις ουσιαστική ανταμοιβή για τους κόπους σου, μην ενδώσεις στην ανασφάλεια και σκέψου τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί. Το λάθος που θα μπορούσες να κάνεις αυτή την περίοδο είναι να υποτάξεις τα «θέλω» στα «πρέπει». Με το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Δία μπορεί να έχεις κάποια καλή έκβαση σε θέματα ακίνητης περιουσίας ή ένα έξτρα έσοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει όψη εξαγώνου με το Δία και ρίχνει άπλετο Φως στο πεδίο των σχέσεών σου, προσωπικών και επαγγελματικών. Αρχικά, είναι βοηθητική για καινούργιες συνεργασίες, για επαφές, συνεντεύξεις, υπογραφές συμβολαίων. Έχε τις κεραίες σου ανοικτές για να γραπώσεις τις ευκαιρίες σου. Σε προσωπικό επίπεδο η Αφροδίτη υποστηρίζει τόσο τη δημιουργία μιας καινούργιας σχέσης όσο και την αναζωογόνηση της υπάρχουσας. Όρεξη και φαντασία να έχεις και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν. Με την είσοδο του Άρη στο Σκορπιό στο τέλος της εβδομάδας, είναι καλό να προσέχεις ποιους εμπιστεύεσαι καθώς υπάρχει και ο αθέμιτος ανταγωνισμός. Μπες εγκαίρως στη διαδικασία να εκτονώνεις την αρνητική ενέργεια σε περπάτημα ή γυμναστική, κάτι που θα σου φανεί απολύτως απαραίτητο τις επόμενες εβδομάδες.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την εβδομάδα είναι απαραίτητο να κινηθείς αποφασιστικά για να προωθήσεις τις πρωτότυπες ιδέες σου. Ο Ουρανός σε καλεί να υποστηρίξεις τα όνειρά σου, να επενδύσεις τα ταλέντα και τις δεξιότητές σου σε κάτι που αγαπάς. Ίσως αυτή η εποχή να μην σου φαίνεται καλή για τέτοιου είδους κινήσεις. Ωστόσο, οργάνωσε το σχέδιο δράσης σου χωρίς πολλά ρίσκα, συνδυάζοντας αυτά που σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής με την προσπάθεια να δουλεύεις για αυτά που σου αρέσουν. Με την είσοδο του Άρη στο Σκορπιό, θα είναι πιο εύκολο να οργανωθείς και να βρεις συνοδοιπόρους στις προσπάθειές σου. Το άστρο σου λάμπει στον αισθηματικό τομέα και μάλιστα είναι πιθανοί οι κεραυνοβόλοι έρωτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου, είναι πολύ βοηθητικό για την ευόδωση των προσωπικών και των επαγγελματικών σου στόχων. Μέχρι την Πέμπτη μπορείς να κάνεις  σημαντικά ραντεβού, καινούργιες συνεργασίες, να οργανώσεις το σχέδιο δράσης σου. Επίσης, η ατμόσφαιρα είναι καλή για τα αισθηματικά σου καθώς θα έχεις επιτυχίες στα φλερτ και ίσως να προκύψει μία πολύ σπέσιαλ γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Από τις 30 Οκτωβρίου ο Άρης θα βρίσκεται στο Σκορπιό και θα αυξήσει τις υποχρεώσεις σου. Είναι πιθανό να επωμιστείς ευθύνες που δεν σου αναλογούν είτε γιατί θα χρειαστεί να εξυπηρετήσεις κάποιους στη δουλειά σου είτε γιατί θα αφήσεις να σε χειριστούν συναισθηματικά. Να θυμάσαι τις προτεραιότητές σου για να μην πελαγώσεις τις επόμενες εβδομάδες.

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη από τον Τοξότη είναι πολύ βοηθητική για την κοινωνική σου ζωή και την καταξίωσή σου στον τομέα σου. Αν μπεις στη δράση για να γραπώσεις τις ευκαιρίες που υπάρχουν, ίσως εκπλαγείς από την έκβαση των πραγμάτων. Ο χειρότερος εχθρός σου αυτή την περίοδο είναι η αίσθηση ότι τίποτε δεν έχει νόημα ή ότι οι συνθήκες δεν σε ευνοούν. Ο Άρης που μπαίνει στο Σκορπιό, θα σε βοηθήσει να δώσεις τον αγώνα σου αποφασιστικά και με θετικές σκέψεις. Καλό είναι να κάνεις μετρημένα βήματα καθώς ούτε ο υπέρμετρος ενθουσιασμός θα βοηθήσει. Κράτα το μέτρο, ιεράρχησε τις προτεραιότητές σου, αποφάσισε με ποιους θα συνεργαστείς, οργάνωσε το σχέδιο δράσης σου και κάνε την προσπάθειά σου. Αναμένονται θετικότερες εξελίξεις για τα αισθηματικά σου.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet