ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Η πολυαστρία Ηλίου, Ερμή και Άρη στο Σκορπιό σε φορτίζει ψυχολογικά καθώς αναδεικνύει ανεπίλυτα εσωτερικά ζητήματα. Η εσωστρέφεια και η καχυποψία δημιουργούν συνθήκες σύγκρουσης στις σχέσεις σου. Οι ανατροπές σε οικονομικές συμφωνίες προκαλούν εντάσεις και σε αναγκάζουν να προβείς σε ριζικές αλλαγές στη στρατηγική σου. Εμπόδια και καθυστερήσεις θα σε απογοητεύσουν και θα σε εξωθήσουν να πάρεις πολύ σημαντικές αποφάσεις και να κάνεις κάποιες καίριες αλλαγές στα σχέδιά σου. Προσπάθησε να κατευνάσεις ανασφάλειες και αμφιβολίες που επηρεάζουν συνεργασίες, οικονομικές επιλογές και σχέσεις. Δεν θα καταφέρεις να επιβάλεις τα θέλω σου χωρίς κατανόηση και διαλλακτικότητα. Η αποδοχή του κοινωνικού περιβάλλοντος σε ικανοποιεί απόλυτα καθώς λειτουργεί υποστηρικτικά σε μία περίοδο που οι δυσκολίες σε στεναχωρούν και σε κλείνουν στο καβούκι σου. 

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Η πολυαστρία Ηλίου, Ερμή και Άρη στο Σκορπιό βάζει φωτιά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού σε καλεί να αντιμετωπίσεις τις επιλογές σου. Ο ανταγωνισμός καλά κρατεί και οδηγεί σε σφοδρές αντιπαραθέσεις που ανατρέπουν συμφωνίες και συνεργασίες. Είναι απαραίτητο να μείνεις ψύχραιμη απέναντι σε κάθε σπασμωδική συμπεριφορά που μπορεί να σε επηρεάσει. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να διαχειριστείς κάθε κατάσταση με ωριμότητα. Να θυμάσαι ότι τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να διαχωρίσεις τις ωφέλιμες από τις ανώφελες σχέσεις σου και να απαλλαγείς οριστικά από αυτές που δεν αξίζουν. Το ευρύτερο περιβάλλον και η επαφή με πρόσωπα που σου ανοίγουν νέους πνευματικούς δρόμους είναι στήριγμα σε μία περίοδο έντονων συγκρούσεων. Δεν χάνεις την αισιοδοξία σου και αυτό μπορεί να εκτονώσει μέρος της έντασης σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. 

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι απαιτήσεις στον εργασιακό χώρο είναι πολλές καθώς Ήλιος, Ερμής και Άρης από το Σκορπιό αυξάνουν τους ρυθμούς και τις υποχρεώσεις σου. Δύσκολα θα καταφέρεις να κρατήσεις ψύχραιμη στάση σε συζητήσεις στο συναδελφικό περίγυρο καθώς οι αποκαλύψεις και το παρασκήνιο σε επηρεάζουν ψυχολογικά. Οι αντιδράσεις σου μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι μετριοπαθής. Μην απογοητευτείς από εμπόδια και καθυστερήσεις που μπορεί να βρεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις πιθανές αναβολές για να επαναπροσδιορίσεις τη στάση σου και να προχωρήσεις σε διορθώσεις που θα σε βοηθήσουν σε επαγγελματικούς στόχους. Η προσωπική σου ζωή σε βοηθά να πάρεις δυνάμεις καθώς πάθος και ρομαντισμός έχουν βάλει φωτιά στη σχέση σου και νιώθεις να γίνεσαι ένα με το ταίρι σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την πολυαστρία Ηλίου, Ερμή και Άρη στο Σκορπιό αφιερώνεις χρόνο στον έρωτα, τα παιδιά και στην ανάγκη να εκφράσεις με κάθε τρόπο τα ταλέντα σου. Η επικοινωνία με το ταίρι σου βάλλεται μέσα στην εβδομάδα καθώς υποκειμενισμός και οξυθυμία προκαλούν ανάλογες αντιδράσεις που πυροδοτούν πάθη και παθολογίες. Ωστόσο, το θετικό είναι ότι ακόμη και οι πιο έντονοι καβγάδες, τελικά θα σε οδηγήσουν στην κρεβατοκάμαρα. Είναι σημαντικό να αξιολογήσεις εκ νέου τα δεδομένα και να εμπιστευτείς τις δυνάμεις σου, αφήνοντας καχυποψία και ανασφάλειες στο περιθώριο. Η κοινωνικότητα και η εξωστρέφεια θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις σε επαγγελματικές επιλογές και να πετύχεις εξαιρετικές συμφωνίες. Να θυμάσαι ότι η πολιτική της διπλωματίας εκτονώνει την ένταση. Έτσι θα αποφύγεις τις κόντρες και θα κερδίζεις την εμπιστοσύνη συνεργατών και συντρόφου, δείχνοντας ότι κατανοείς απόλυτα τις ανάγκες μιας συνύπαρξης. 

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Η ένταση στο σπίτι καλά κρατεί καθώς με την πολυαστρία Ηλίου, Ερμή και Άρη στο Σκορπιό τα προβλήματα δεν σε εγκαταλείπουν. Καλό είναι να συγκρατήσεις τον καταπιεσμένο θυμό και τις συναισθηματικές εξάρσεις που επηρεάζουν την κρίση σου, όσο δύσκολο κι αν είναι. Συζητήσεις με οικεία πρόσωπα μπορεί να καταλήξουν σε έντονες αντιπαραθέσεις, γι αυτό απόφυγέ τες, ιδιαίτερα αν γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι μπορεί να εγείρουν απωθημένα. Είναι απαραίτητο να έχεις κατανόηση που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις σκοπέλους χωρίς να επηρεαστούν καθοριστικές σχέσεις για εσένα. Η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων και η ανάγκη ανανέωσης σε καθημερινό επίπεδο θα σε βοηθήσουν να διοχετεύσεις την ενέργειά σου εύστοχα και να καταστείλεις τον εκνευρισμό. Με λίγα λόγια, η λύση σου είναι η εργασιοθεραπεία. Η σύμπλευση με το ταίρι σου σε θέματα ρουτίνας θα βοηθήσει να αποφευχθούν γκρίνια και αυστηρότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ήλιος, Ερμής και Άρης από το Σκορπιό αναδεικνύουν το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο και επικεντρώνουν την προσοχή σου σε εμπορικές συμφωνίες. Ωστόσο, καλό είναι να μελετήσεις κάθε πρόταση λεπτομερώς για να αποφύγεις αιφνιδιασμούς και πιθανά εμπόδια που δεν είναι εμφανή εξαρχής. Προσπάθησε να καταστείλεις τις αμφιθυμίες σου και να είσαι απόλυτα σταθερή στις απόψεις σου. Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και οι διχογνωμίες μπορεί να δημιουργήσουν δεύτερες σκέψεις στους συνεργάτες σου. Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή αξίζουν να επενδύσεις στον έρωτα με όλο σου το είναι. Στιγμές χαράς, διασκέδασης και πάθους ανανεώνουν την σχέση και βοηθούν στην έκφραση συναισθημάτων με ειλικρίνεια και γενναιοδωρία. Απολαμβάνεις την προσοχή του προσώπου που σε ενδιαφέρει και αυτό ανανεώνει την ψυχολογία και σε γεμίζει αυτοπεποίθηση. 

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Οικονομικά ζητήματα που εγείρουν ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια με την πολυαστρία Ηλίου, Ερμή και Άρη στο Σκορπιό. Απόφυγε τις συμφωνίες και δοσοληψίες, αυτή την περίοδο και, αν είναι απαραίτητο να υπογράψεις, πρόσεξε τα μικρά γράμματα. Πιθανό είναι να υπάρξουν εμπόδια στη δουλειά. Σε αυτήν την περίπτωση δες τα ως μια ευκαιρία να επαναξιολογήσεις τα πράγματα και να κάνεις πιο μεθοδικές κινήσεις. Οι ανικανοποίητες ανάγκες σου μπορεί να μετατραπούν σε οργή ή σε αίσθημα αυτολύπησης. Καλό είναι να αποφύγεις και τα δύο, να επιστρατεύσεις την αυτοπεποίθησή σου και να δώσεις τις μάχες σου για να διεκδικήσεις και να πάρεις αυτό που θέλεις. Οι στιγμές με τους δικούς σου ανθρώπους θα είναι λυτρωτικές καθώς θα σε χαλαρώνουν και θα σε ξεκουράζουν ψυχολογικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ήλιος, Ερμής και Άρης βρίσκονται στο ζώδιό σου και λειτουργούν ως βόμβες που πυροδοτούν τα συναισθήματά σου. Τα «θέλω» σου γίνονται επιτακτικά και σε εξωθούν σε διεκδικήσεις, ενίοτε αρκετά επιθετικές. Ωστόσο, καλό είναι να μην αφήσεις τον εγωισμό σου να πάρει τα ηνία. Αντιθέτως, βάλε μπροστά το μεγάλο σου ταλέντο σου που είναι η ενσυναίσθηση και ζύγισε τις ανάγκες των άλλων. Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις σαφώς καλύτερο αποτέλεσμα και πιο υγιείς σχέσεις. Ο ανταγωνισμός, οι σκληρές διαπραγματεύσεις και οι απογοητευτικές συμπεριφορές είναι πιθανές. Έσω έτοιμη για ξεκαθαρίσματα στο πεδίο των σχέσεών σου. Οι αποδράσεις στη φύση και η ενασχόληση με τα χόμπι σου θα αποσπάσουν το μυαλό σου από τις αρνητικές σκέψεις. Οι καινούργιες γνωριμίες και τα φλερτ λειτουργούν αναζωογονητικά και σε βοηθούν να βγεις από την κατήφεια των ημερών. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το παρελθόν σου κλέβει τα μυαλά και τη διάθεσή σου καθώς η πολυαστρία Ηλίου, Ερμή και Άρη στο Σκορπιό φέρνει στην επιφάνεια απωθημένα και παράπονα. Η κυκλοθυμία και το άγχος σου εντείνονται και χάνεις πολλή ενέργεια. Είναι πιθανό να επανέλθουν στο προσκήνιο εκκρεμότητες που απαιτούν άμεση διεκπεραίωση. Καλό είναι να προσέχεις στον εργασιακό σου χώρο καθώς το παρασκήνιο καλά κρατεί. Δεν πρέπει να απογοητεύεσαι από τις κινήσεις των άλλων. Επικεντρώσου στους στόχους σου και στο πώς θα ανακτήσεις τις ισορροπίες σου. Κλείσε τους ανοικτούς λογαριασμούς του παρελθόντος και απελευθερώσου από το άγχος που σου δημιουργούν. Ευτυχώς νιώθεις ασφάλεια από την προσωπική σου ζωή και την έκβαση των οικονομικών σου υποθέσεων. Με λίγη εκτόνωση στη φύση, θα αναπτερώνεσαι και θα ανταπεξέλθεις στις όποιες δυσκολίες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πολυαστρία Ηλίου, Ερμή και Άρη στο Σκορπιό δημιουργεί την αναγκαιότητα αναθεωρήσεων. Αλλαγή σχεδίων και έντονοι διαπληκτισμοί μπορεί να προκαλέσουν νευρικότητα και παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα. Πιθανό είναι να προκύψουν οικονομικά ζητήματα που δεν σου επιτρέπουν να προχωρήσεις τα σχέδια σου όπως θα περίμενες. Συγκράτησε την αγωνία και την κατήφεια και φρόντισε να βρεις διαφορετικούς τρόπους που θα σε βοηθήσουν να έχεις το ανάλογο αποτέλεσμα. Πρόσωπα που μπορεί να γνωρίσεις αυτή την περίοδο θα λειτουργήσουν υποστηρικτικά σε κάθε πλάνο σου. Νέοι φίλοι και έρωτες μπαίνουν στη ζωή σου και σε αναζωογονούν. Οι προτάσεις, το πολυπόθητο “I do”, τα σχέδια για το μέλλον με το ταίρι σου σε αποσπούν με τον πιο ωραίο τρόπο. Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν σε αφήνει να χάσεις την αισιοδοξία σου. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ήλιος, Ερμής και Άρης στο Σκορπιό εντείνουν τους ρυθμούς στην επαγγελματική σου ζωή καθώς αναλαμβάνεις περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που σηκώνει το 24ωρο. Η πίεση είναι μεγάλη, όμως με υπευθυνότητα και σκληρή προσπάθεια θα ανταπεξέλθεις. Αν ανατραπούν τα επαγγελματικά σου σχέδια, μην αφήσεις τον εκνευρισμό να καθορίσει τη συμπεριφορά σου. Έχε έτοιμο ένα εναλλακτικό σχέδιο και κάνε τους απαραίτητους ελιγμούς. Επειδή θα κουράζεσαι πολύ, οφείλεις να προστατεύσεις τον εαυτό σου κάνοντας παύσεις που θα σου δώσουν ανάσα. Υποστηρικτικό θα είναι το ταίρι σου καθώς ο ρομαντισμός και το ονειρικό σκηνικό για δύο που δημιουργεί θα είναι το προσωπικό σου καταφύγιο. Οι στιγμές σας θα είναι λίγες λόγω πολλής δουλειάς αλλά θα έχουν μαγεία και θα σε βοηθήσουν να φορτίζεις τις μπαταρίες σου. 

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Με την πολυαστρία Ηλίου, Ερμή και Άρη στο Σκορπιό έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις προτάσεις που έρχονται αιφνιδιαστικά και αφορούν στην προβολή σου. Ωστόσο, επιβάλλεται να προσέχεις και να αναλύεις λεπτομερώς τις συμφωνίες σου με στείρα λογική και χωρίς να παρασύρεσαι από συναισθηματικές εξάρσεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν στιγμές που η αισιοδοξία σου θα σε εγκαταλείψει καθώς βαρίδια του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και επηρεάζουν την θετική σου διάθεση. Προσπάθησε να αφήσεις πίσω σου ότι σε έχει στιγματίσει και να επικεντρωθείς με θετικό βλέμμα στο μέλλον και σε δραστηριότητες που μπορούν να σε εξελίξουν. Μπορείς επίσης να στηριχθείς σε φιλικά πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να ξεχαστείς και θα σε παροτρύνουν να υλοποιήσεις τις δημιουργικές σου ιδέες.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet