Ο έρωτας παίρνει άλλη τροπή με την Αφροδίτη να περνάει στους Ιχθύς και να εξιδανικεύει πρόσωπα και καταστάσεις. Ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα, η ανάγκη να βιώσουμε το απόλυτο είναι στοιχεία που κυριαρχούν στην προσωπική μας ζωή. Ωστόσο, θα έχουμε την τάση να υπερβάλουμε στις προσδοκίες μας, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει στην απογοήτευση. Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στον Υδροχόο, από την άλλη, περιορίζει τις επιθυμίες και τη διάθεση για δράση. Είναι επιτακτική η ανάγκη να κινητοποιηθούμε επιτυχημένα ώστε να έρθουμε πιο κοντά σε στόχους και φιλοδοξίες. Προσοχή στην αποστασιοποίηση που μπορεί να επηρεάσει τη συναισθηματική μας ζωή.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να περνάει στους Ιχθύς, νιώθετε την ανάγκη να δημιουργήσετε ένα ιδανικό σκηνικό για δύο στην προσωπική σας ζωή. Το ταίρι σας αποτελεί σημείο αναφοράς στη ζωή σας καθώς ενισχύεται η ανάγκη να στηριχθείτε πάνω του σε πιθανές δυσκολίες. Απαραίτητο είναι να μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις και αλλοπρόσαλλες προσδοκίες που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Αποφασιστικότητα μπορεί να δώσει η σύνοδος Άρη – Κρόνου σε ότι αφορά επαγγελματικές φιλοδοξίες και προσωπικούς στόχους. Αξιοποιήστε πιθανές ευκαιρίες και προωθήστε με ωριμότητα και αποφασιστικότητα νέα σχέδια. Φιλικά πρόσωπα σας δίνουν ώθηση και στέκονται βράχοι δίπλα σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: ****  ΚΑΡΙΕΡΑ: ****  ΧΡΗΜΑ: ***  

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς, εντείνοντας την ανάγκη να βρίσκεστε με τον φιλικό περίγυρο. Είναι απαραίτητο για εσάς να είστε αποδεκτοί από τον κύκλο σας και να περνάτε όμορφα μαζί τους. Οι εξομολογήσεις ή οι νέες γνωριμίες θα αλλάξουν την ροή της προσωπικής σας ζωής. Δυσκολίες μπορεί να προκύψουν στον επαγγελματικό χώρο με την σύνοδο Άρη – Κρόνου. Είναι πιθανό να νιώσετε ότι παρεμποδίζονται οι επιθυμίες και τα σχέδια σας από ευθύνες ή πρόσωπα που κυριαρχούν στο πεδίο της καριέρας. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις και κόντρες που μπορεί να οδηγήσουν σε ψυχρότητα και σκεφτείτε με ψυχραιμία βήματα που μπορούν να σας βγάλουν από πιθανό αδιέξοδο. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λάμπετε στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς και σας βοηθά να γοητεύσετε με την προσωπικότητα και τον δυναμισμό σας. Πιθανό είναι μέσα από τη δουλειά να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. Μία μακροχρόνια σχέση είναι στη σφαίρα του πιθανού. Η σύνοδος Άρη – Κρόνου σας βοηθά να προχωρήσετε με αποφασιστικά και ώριμα βήματα σε μελλοντικά σχέδια, νομικές υποθέσεις, επαγγελματικές συμφωνίες. Αισιοδοξία, αποφασιστικότητα και υπευθυνότητα λειτουργούν σε απόλυτη αρμονία και σας βοηθούν να λάμψετε σε όλα τα επίπεδα. Επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μακροχρόνιες συνεργασίες. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***** ΧΡΗΜΑ: **** 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς, θα υιοθετήσετε νέες ιδέες, νέες γνώσεις, νέα πρόσωπα που θα απογειώσουν τη φαντασία σας και θα σας ενθουσιάσουν. Η καλή παρέα και η διασκέδαση πρωταγωνιστεί στο πρόγραμμά σας. Καλό είναι να μη χάσετε το μέτρο καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείτε σε υπερβολές. Νέα πρόσωπα εισβάλλουν στην ζωή σας και κεντρίζουν την ανάγκη να βιώσετε μία καινούργια εμπειρία. Προσεκτικοί πρέπει να είστε σε οικονομικό επίπεδο με τη σύνοδο Άρη – Κρόνου να επηρεάζει τη συνεργασία σας και να φέρνει στο προσκήνιο εμπόδια. Παράλληλα, η σεξουαλική επιθυμία επηρεάζεται και αυτό μπορεί να απογοητεύσει το ταίρι σας, δημιουργώντας ψυχρότητα μεταξύ σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: ** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη να μετακινείται στους Ιχθύς, το συναίσθημα παίρνει φωτιά και η λίμπιντο εκτοξεύεται στα ύψη. Η ανάγκη για απόλυτη συγχώνευση με το ταίρι σας δημιουργεί ένα άκρως αισθησιακό, γεμάτο πάθος, σκηνικό για δύο. Αποφύγετε να παρασυρθείτε από αμφιβολίες και ζήλια που μπορεί να οδηγήσουν σε παιχνίδια εξουσίας και κόντρες. Η συγκεκριμένη συνθήκη μπορεί να ενισχυθεί από την σύνοδο Άρη – Κρόνου που ενδέχεται να φέρει στην επιφάνεια συγκρουσιακές διαθέσεις στην προσωπική σας ζωή. Προσοχή πρέπει να δείξετε και στις συνεργασίες σας καθώς είναι εύκολο να απομακρύνετε ή να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο στα επαγγελματικά σας λόγω συμπεριφορών που δεν είστε πια διατεθειμένοι να ανεχθείτε. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς και σας εξωθεί στο να κοινωνικοποιηθείτε, να φλερτάρετε, να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας με γοητεία και λάμψη που σας κάνουν να ξεχωρίζετε. Αφιερώνετε χρόνο στους σημαντικούς άλλους στη ζωή σας καθώς επιθυμείτε να τους ικανοποιήσετε διακαώς. Φροντίστε μόνο να ικανοποιείτε και τον εαυτό σας χωρίς να προχωρήσετε σε εκπτώσεις. Η σύνοδος Άρη – Κρόνου εντείνει το άγχος και αυξάνει τις ευθύνες στη δουλειά. Απαιτείται πολύ καλός προγραμματισμός, απόλυτη ψυχραιμία και προσήλωση στους στόχους σας για να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Ένταση και πρόσωπα που σας πιέζουν μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες που θα προκαλέσουν προβλήματα. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Η ανάγκη να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας στη δουλειά γίνεται έντονη με την Αφροδίτη να περνάει στους Ιχθύς. Θέλετε να εξομαλύνετε το καθημερινό σας πρόγραμμα για να είστε πιο αποτελεσματικοί σε όσα έχετε αναλάβει. Πρακτικά ζητήματα στην προσωπική σας ζωή λύνονται με ευκολία, αρκεί να αποφύγετε την γκρίνια και την επικριτικότητα που είναι βέβαιο ότι θα εκνευρίσουν το ταίρι σας. Η σύνοδος Άρη – Κρόνου βοηθά να λειτουργήσετε με αποφασιστικότητα και ωριμότητα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Καλά θα κάνετε να πάρετε πρωτοβουλίες για να βγάλετε τη σχέση σας από το αδιέξοδο και να δημιουργήσετε συνθήκες σταθερότητας που μπορείτε να απολαύσετε με το ταίρι σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ήρθε ο καιρός να λάμψετε και να μαγνητίσετε καθώς η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς και σας πριμοδοτεί με γοητεία, πάθος και ερωτισμό. Εκδηλώνετε με αμεσότητα και γενναιοδωρία συναισθήματα και ανάγκες στο αντικείμενο του πόθου σας και δημιουργείται ένα ιδανικό σκηνικό για δύο. Δυσκολίες είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε στο οικογενειακό περιβάλλον λόγω της συνόδου Άρη – Κρόνου. Πρόσωπα μέσα από τον οικείο περίγυρο είναι πιθανόν να βάλουν φρένο σε επιδιώξεις σας με αποτέλεσμα τις κόντρες και τις αψιμαχίες. Αφήστε στο περιθώριο την απογοήτευση και τον θυμό και διοχετεύστε την ένταση αποτελεσματικά ασχολούμενοι με πρακτικά ζητήματα που θα βελτιώσουν τις συνθήκες στον προσωπικό σας χώρο. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη να περνάει στους Ιχθύς, οι εξελίξεις στην οικογένεια και σχετικά με την ακίνητη περιουσία σας, θα είναι ευχάριστες. Η αρμονία είναι κύριο ζητούμενο και μπορεί να επιτευχθεί με κατανόηση και ενσυναίσθηση απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η ανάγκη να νιώσετε ασφάλεια στην προσωπική σας ζωή σας ωθεί να διαμορφώσετε ανάλογα τον προσωπικό σας χώρο και να υποδεχθείτε το ταίρι σας σε μοναδικές στιγμές για δύο. Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο λειτουργεί βοηθητικά σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες καθώς σας χαρίζει αποφασιστικότητα και ορθολογισμό. Πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν σε επαγγελματικά σχέδια. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: **** 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς εντείνοντας την ανάγκη για εξωστρέφεια, διασκέδαση, έντονη κοινωνική ζωή. Απολαμβάνετε τα ταξίδια και τις παρέες, χαίρεστε κάθε στιγμή της ζωής με πρόσωπα που μπορούν να σας χαρίσουν νέες γνώσεις. Το έντονο ερωτικό παιχνίδι θα σας φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που εξιτάρουν το μυαλό σας. Προβληματισμός μπορεί να επικρατήσει σε οικονομικά ζητήματα με τον την σύνοδο Άρη – Κρόνου. Διαχειριστείτε με σύνεση και ψυχραιμία κάθε κατάσταση καθώς ο σωστός οικονομικός προγραμματισμός θα σας βοηθήσει να περιχαρακώνετε τα κεκτημένα σας και να ανταποκριθείτε με επιτυχία σε κάθε έξοδο που μπορεί να προκύψει. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ** 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη να περνάει στους Ιχθύς απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ζωής. Το πάθος και ο ερωτισμός κυριαρχούν στη σχέση σας και δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον, όπου εκφράζονται με αμεσότητα συναισθήματα και ανάγκες. Αποφύγετε να εγκλωβιστείτε αποκλειστικά και μόνο στα δικά σας θέλω αδιαφορώντας για το ταίρι σας και τις προσωπικές του ανάγκες. Η σύνοδος Άρη – Κρόνου στο ζώδιό σας σας καλεί να προχωρήσετε μεθοδικά και αποφασιστικά σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Το πιο πιθανό είναι ότι θα αναλάβετε περισσότερες ευθύνες που δεν θα σας επιτρέψουν να κινηθείτε με τον τρόπο που επιθυμείτε. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: ***

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Ήρθε η στιγμή να λάμψετε καθώς η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας και σας βοηθά να βγείτε δυναμικά στο προσκήνιο. Διεκδικείται την προσοχή των άλλων, ερωτοτροπείτε και προκαλείτε κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σας καθώς μαγνητίζετε με την γοητεία και το ταπεραμέντο σας. Η σύνοδος Άρη – Κρόνου είναι πιθανόν να φέρει στην επιφάνεια παρασκηνιακές διεργασίες που μπαίνουν εμπόδιο σε επαγγελματικές φιλοδοξίες. Μην απογοητευτείτε καθώς είναι εύκολο να βυθιστείτε στην κυκλοθυμία και στην κατήφεια. Πάρτε αποστάσεις ώστε να δείτε με ψυχραιμία ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις που έχετε για να αποφύγετε πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ****

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet