ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις με γοργά βήματα σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές. Στον έρωτα μπορείς να εκφράσεις με μεγαλύτερη ευκολία ανάγκες και ανασφάλειες θέτοντας όλα αυτά που σε προβλημάτισαν το προηγούμενο διάστημα στο ταίρι σου. Όταν περάσει στους Διδύμους σπουδαίες ιδέες σε επαγγελματικό επίπεδο ανοίγουν νέους ορίζοντες στο εμπόριο και την επικοινωνία. Η Πανσέληνος σε καλεί να αντιμετωπίσεις κατάματα συμπεριφορές προσώπων που μέσα από την κολακεία προσπάθησαν να σε παρασύρουν κατά το δοκούν. Η Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα προσδίδει σημαντικές ευκαιρίες σε ότι αφορά την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία. Απαραίτητο είναι να αποφύγεις τις υπερβολές και την αλαζονεία που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους προς το τέλος του μήνα αυξάνει την κοινωνικότητα και σε βοηθά να περάσεις μοναδικά ερωτοτροπώντας και φλερτάροντας στο μέγιστο.

TIP
Αξιοποίησε τη δυναμική σου ορθολογικά αποφεύγοντας τις επιθετικές και παρορμητικές συμπεριφορές που θα λειτουργήσουν αρνητικά για τις σχέσεις σου. 

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου και σε βοηθά να εκφράσεις όλα όσα σε προβληματίζουν εδώ και αρκετό καιρό. Προχωράς σε νέα σχέδια χωρίς δισταγμό καθώς ξεπερνάς εμπόδια και καθυστερήσεις με μεγαλύτερη ευκολία. Όταν περνάει στους Διδύμους σου δίνει την ευκαιρία με αφοσιωθείς σε οικονομικές συμφωνίες και σχεδιασμούς που μπορούν να σου προσφέρουν ασφάλεια. Η Πανσέληνος εντείνει τον συναισθηματισμό και τις αυταπάτες σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο. Το έλλειμμα διάκρισης δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις ρεαλιστικά και αυτό μπορεί να έχει κόστος σε ψυχικά αποθέματα και οικονομικές υποθέσεις. Με την Αφροδίτη να περνάει στους Διδύμους μπορείς να απολαύσεις τον έντονο ερωτισμό και το πάθος στη σχέση. Μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου θα ανανεώσουν τη σχέση. Ο Ήλιος από τον Καρκίνο και η Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα δίνει ευκαιρίες για επαγγελματικές συμφωνίες, διασκέδαση, νέες γνωριμίες που μπορούν να σου προσφέρουν πολλά αρκεί να λειτουργήσεις με μέτρο.

TIP 
Προσοχή σε παρασκηνιακές διεργασίες στον χώρο της δουλειάς που μπορεί να βάλουν εμπόδια στην εξέλιξή σου.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σου Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο δίνοντάς σου την δυνατότητα να κλείσεις οριστικά υποθέσεις του παρελθόντος. Όταν περάσει στο ζώδιό σου σε βοηθά να εκφραστείς με αυθορμητισμό και ειλικρίνεια. Μετρίασε την απερισκεψία ώστε να μην υπάρξει δυσαρέσκεια σε συνεργάτες και σύντροφο. Η Πανσέληνος στον άξονα σου αγγίζει σχέσεις και συνεργασίες καθώς απομυθοποιούνται πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Προσοχή σε νέες γνωριμίες καθώς απάτες και αυταπάτες μπορεί να σε παρασύρουν σε λάθη. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου φωτίζει την προσωπικότητά σου και απογειώνει τη γοητεία σου. Νέες γνωριμίες βάζουν φωτιά στον έρωτα, όμως απαραίτητο είναι να δείξεις κατανόηση στις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων. Με τη Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο οφείλεις να αξιοποιήσεις με αυτοπεποίθηση. Προσοχή σε υπερβολές και σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός στόχου.

TIP
Μη φοβηθείς να κλείσεις κεφάλαια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί αρχικά να σε απογοητεύσουν όμως στην πορεία η εξέλιξη αυτή θα είναι λυτρωτική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο αποκαθίσταται η επικοινωνία με το φιλικό περιβάλλον. Στόχοι και φιλοδοξίες εξελίσσονται με μεγαλύτερη ευκολία καθώς ξεπερνιούνται εμπόδια και καθυστερήσεις. Όταν περάσει στους Διδύμους εσωστρέφεια και έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης κάνουν την εμφάνισή τους. Επαγγελματικές και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες έρχονται στο προσκήνιο και απαιτούν λύσεις. Η Πανσέληνος του μήνα αναδεικνύει παρασκήνιο και υπόγειες κινήσεις στον επαγγελματικό χώρο που μπορεί να σε πληγώσουν. Λειτούργησε ορθολογικά αποφεύγοντας να παρασυρθείς από το συναίσθημα που δεν σου επιτρέπει να δεις την πραγματικότητα. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους προς το τέλος του μήνα εντείνει την ανάγκη να ζήσεις το απόλυτο όνειρο στον έρωτα. Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και προκαλούν συναισθηματική παλίρροια. Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου και τη Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα, ευκαιρίες και προτάσεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο θα σε ενθουσιάσουν. Λειτούργησε ορθολογικά αποφεύγοντας απερίσκεπτες κινήσεις και αλαζονικές συμπεριφορές.

TIP
Η Αφροδίτη από τον Ταύρο στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα σε βοηθά να απολαύσεις μοναδικές στιγμές με παρέες. Πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον είναι πιθανό να εκφράσουν έντονα συναισθήματα για σένα.

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Η επικοινωνία αποκαθίσταται στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο και σε βοηθά να προχωρήσεις επαγγελματικά σχέδια και συζητήσεις. Όταν περάσει στους Διδύμους σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις πρωτότυπες ιδέες που θα ενθουσιάσουν τον φιλικό περίγυρο. Σχέδια που αφορούν στόχους και φιλοδοξίες έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Η Πανσέληνος του μήνα επηρεάζει άμεσα την ερωτική σου ζωή καθώς αναδεικνύει ψεύδη και αυταπάτες. Είναι πιθανό να κλείσει ένας σημαντικός κύκλος και αυτό είναι αρκετό για να σε φορτίσει συναισθηματικά. Μείνε μακριά από πρόσωπα που υπόσχονται πολλά καθώς το πιθανότερο είναι να μην είναι ξεκάθαρα μαζί σου. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους βοηθά να περάσεις μοναδικά σε παρέες και ομάδες. Μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξουν γνωριμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ερωτική σου ζωή. Με τον Ήλιο να περνάει στον Καρκίνο και τη Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα, το παρελθόν και το παρασκήνιο έρχονται και πάλι στο φως και απαιτούν λύσεις που θα σε απελευθερώσουν από συναισθηματικά δεσμά και ψυχολογικά βαρίδια.

TIP
Ο Άρης και ο Δίας από τον Κριό κρατούν στα ύψη την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση και δημιουργούν μοναδικές συγκινήσεις στον έρωτα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ταύρο δίνοντάς σου την δυνατότητα να προχωρήσεις σε επαγγελματικές συμφωνίες και ταξίδια που μπορεί να είχαν μπλοκάρει το προηγούμενο χρονικό. Το πέρασμά του στους Διδύμους θα σημάνει επαγγελματικές συζητήσεις και σχέδια που μπορεί να προσφέρουν πολλά στην προσωπική σου αναγνώριση. Η Πανσέληνος του μήνα αγγίζει το οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον και απομυθοποιεί πρόσωπα και καταστάσεις. Προθέσεις αποκαλύπτονται και αυτό μπορεί να σε απογοητεύσει, αλλάζοντας τα δεδομένα σε σχέσεις που είναι καθοριστικές για εσένα. Απόφυγε επίσης να εμπιστευτείς πρόσωπα που υπόσχονται πολλά καθώς οι προθέσεις τους είναι αμφιλεγόμενες. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σου δίνει την ευκαιρία να λάμψεις στον επαγγελματικό χώρο και να διεκδικήσεις την αναγνώριση που σου αξίζει. Ο Ήλιος από τον Καρκίνο και η Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα σε βοηθούν να επικεντρωθείς σε στόχους και φιλοδοξίες που σε ενδιαφέρουν άμεσα.

TIP
Πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας και ιδιοσυγκρασίας θα κεντρίσουν το ερωτικό ενδιαφέρον και μπορούν να προσφέρουν μοναδικές στιγμές πάθους.

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και σε βοηθά να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα που σε βοηθούν να απελευθερωθείς ψυχολογικά. Το πέρασμά του στους Διδύμους ανεβάζει το κέφι και τη διάθεση να ταξιδέψεις και να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα που σε οδηγούν σε πνευματικά ταξίδια. Αμέλεια και δογματισμός μπορεί να ενοχλήσουν. Η Πανσέληνος του μήνα σε καλεί να διαχειριστείς ζητήματα που μπορεί να προκύψουν σε κοντινές και ευρύτερες σχέσεις χωρίς αυταπάτες. Απόφυγε να εμπιστευτείς πρόσωπα που προσπαθούν να σε παρασύρουν κολακεύοντάς σε. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους απογειώνει το πάθος και τον ερωτισμό και φέρνει στο μονοπάτι σου άκρως ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες. Ο Ήλιος από τον Καρκίνο και η Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα μπορούν να απογειώσουν την επαγγελματική σου ζωή, αρκεί να μη χάσεις το μέτρο και παρασυρθείς από την αμετροέπεια.

TIP
Προσοχή πρέπει να δείξεις σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις καθώς ο Άρης από τον Κριό φέρνει στο προσκήνιο ανταγωνιστικές συμπεριφορές και συγκρούσεις που θα σε προβληματίσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία αποκαθιστώντας την επικοινωνία σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Το πέρασμά του στους Διδύμους εντείνει την εσωστρέφεια και την καχυποψία που μπορεί να επηρεάσουν άμεσα την ερωτική σου ζωή. Επικεντρώσου σε οικονομικές υποθέσεις και συμφωνίες που μπορεί να είναι επιτυχημένες. Η Πανσέληνος του μήνα σε καλεί να προσέχεις τη διαχείριση των οικονομικών σου καθώς δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα και μπορεί να παρασυρθείς σε λάθη. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους εντείνει το πάθος και τον ερωτισμό στη σχέση, παράλληλα όμως εντείνει και τις αμφιβολίες που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Ο Ήλιος στον Καρκίνο και η Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα σου δίνουν την ευκαιρία να ξεφύγεις από την εσωστρέφεια και να δεις την αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Μελλοντικά σχέδια, επαγγελματικές συζητήσεις και θέματα εκπαίδευσης ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο μπροστά σου.

TIP
Η Αφροδίτη από τον Ταύρο στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα αυξάνει την εξωστρέφεια και σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που θα εκτοξεύσουν τον ερωτισμό στα ύψη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής σε ορθή πορεία σου δίνει την ευκαιρία να δώσεις λύσεις στον χώρο της δουλειάς που μπορεί να σε ταλαιπωρούσαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Όταν περάσει στους Διδύμους μπαίνει σε μία διαδικασία διαλόγου με συνεργάτες και σύντροφο που φέρνουν την αρμονία και την ισορροπία στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου αναδεικνύει προσωπικές επιθυμίες που μπορεί να επηρεάσουν άμεσα σχέσεις και συνεργασίες. Μην παρασυρθείς από μεγάλα λόγια και αυταπάτες καθώς είναι εύκολο να εμπλακείς με πρόσωπα που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους εκτοξεύει την κοινωνικότητα και τον εξωστρέφεια. Νέες γνωριμίες έρχονται για να πρωταγωνιστήσουν στην ερωτική σου ζωή και να σε φέρουν σε επαφή με την έννοια της συντροφικότητας. Ο Ήλιος στον Καρκίνο και η Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα φωτίζουν βαθύτερες ανασφάλειες και απωθημένα που μπορείς να ξεπεράσεις έχοντας αυτοπεποίθηση. Απόφυγε τις υπερβολές που μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου. 

TIP
Ο Άρης και ο Δίας από τον Κριό φροντίζουν να διασκεδάσεις και να γοητεύσεις το πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και εξομαλύνει την επικοινωνία στην προσωπική σου ζωή. Καλό είναι να μετριάσεις τη διάθεση για προβολή που σε παρασύρει σε επικοινωνιακά λάθη και υπερβολές. Με τον Ερμή στους Διδύμους, έχεις τη δυνατότητα να βρεις λύσεις στον χώρο της δουλειάς. Η Πανσέληνος του μήνα αναδεικνύει ζητήματα του παρελθόντος που σε φορτίζουν ψυχολογικά και δεν σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα. Ο ρεαλισμός και η πρακτική σκέψη θα σε βοηθήσουν να λειτουργήσεις αντικειμενικά. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε ωθεί να λύσεις πρακτικά ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου. Απόφυγε γκρίνια και μεμψιμοιρία που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου. Ο Ήλιος στον Καρκίνο και η Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα σηματοδοτούν ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Νέες γνωριμίες αλλάζουν τα δεδομένα στον έρωτα και δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για μία μοναδική σχέση.

TIP
Σημαντικό είναι να μην επιτρέψεις στον καταπιεσμένο θυμό που κρύβεις μέσα σου να έρθει στην επιφάνεια με ορμή, επηρεάζοντας άμεσα τις οικογενειακές σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Ταύρο σε βοηθά να προχωρήσεις σε συμφωνίες που αφορούν στην ακίνητη περιουσία σου. Εμπόδια και καθυστερήσεις μένουν στο παρελθόν και δρομολογούνται οι εξελίξεις. Το πέρασμά του στους Διδύμους ανεβάζει το κέφι σου και την ανάγκη να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Επικοινωνιακές υπερβολές και αμετροέπεια μπορεί να χαλάσουν την εικόνα σου. Η Πανσέληνος του μήνα αναδεικνύει ζητήματα στο κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον. Πιθανό είναι να απογοητευτείς από πρόσωπα που είχες εμπιστευτεί καθώς αποκαλύπτονται τα πραγματικά τους κίνητρα. Προσοχή σε νέες γνωριμίες καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς λόγω της ανάγκης να εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους εκτοξεύει το πάθος και τον ερωτισμό στα ύψη. Νέες κατακτήσεις απογειώνουν το κέφι, την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση. Ο Ήλιος στον Καρκίνο και η Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα στρέφουν την προσοχή σου στη δουλειά και σε καθημερινές υποχρεώσεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν ευκαιρίες που θα σε οδηγήσουν σε νέες επαγγελματικές επιλογές.

TIP
Έντονη κινητικότητα και κοινωνικότητα σε χαρακτηρίζουν και σου δίνουν την ευκαιρία να περάσεις όμορφα ερχόμενος σε επαφή με νέα πρόσωπα και αντικείμενα γνώσεων.

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Ταύρο σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που μπορεί να επηρεάσουν κοντινές σχέσεις στο προηγούμενο χρονικό διάστημα. Το πέρασμά του στους Διδύμους στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακές υποθέσεις, συζητήσεις και θέματα ακίνητης περιουσίας. Η Πανσέληνος του μήνα κλείνει κεφάλαια σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο εν μέσω συναισθηματικής φόρτισης και ψευδαισθήσεων. Προσοχή σε επιλογές που μπορεί να φαίνονται οι ιδανικές καθώς μπορεί να υποκρύπτουν παγίδες και δυσκολίες. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε βοηθά να δημιουργήσεις ένα άκρως ρομαντικό και τρυφερό περιβάλλον για δύο στον προσωπικό σου χώρο, απολαμβάνοντας την παρέα του συντρόφου σου. Με τον Ήλιο στον Καρκίνο και τη Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα να επηρεάζει άμεσα την ερωτική σου ζωή, νιώθεις πως είσαι ο πρωταγωνιστής της περιόδου. Ερωτισμός, αυτοπεποίθηση και δυναμισμός εντυπωσιάζουν το περιβάλλον σου και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για καθοριστικές νέες γνωριμίες που θα εκτοξεύσουν το πάθος στην προσωπική σου ζωή.

TIP
Προσοχή σε σπατάλες και οικονομικές υπερβολές καθώς δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις ξαφνικά έξοδα μέσα στο μήνα. 

Διάβασε ακόμη: Άρης στον Κριό: ώρα για δράση – αλλά όχι με παρόρμηση

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet