Θέλετε να δείτε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα σε όλους της τομείς της ζωής μας αυτή την εβδομάδα;

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Αλλαγή ρυθμών, ωραρίων, υποχρεώσεων και καταστάσεων από αυτή την εβδομάδα και ως τα μέσα του Μάη περίπου. Το έναυσμα το έδωσε τυπικά ο Άρης –τα πιο ουσιαστικά έρχονται προσεχώς – που από τις 26 Μαρτίου έχει περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου. Το σπίτι σαν χώρος με τις ανάγκες του, το… Έμπα και βγες για λίγο και περισσότερο από κάποιον χώρο και όσα πρέπει να γίνουν για κάποιον άλλο χώρο και ακίνητο μπαίνουν σε προτεραιότητα. Ομοίως και οι ανάγκες, οι απαιτήσεις, τα παράπονα και τα προβλήματα με αυτούς. Επί τάπητος όμως σταδιακά συνεταιρισμοί, συνεργασίες και σχέσεις και θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη την καλή διάθεση, την υπομονή και την διπλή μάτια. Είναι αλήθεια αυτές οι δύο τελευταίες δεν σας περισσεύουν συνήθως αλλά… είπαμε τώρα χρειάζεται. Τα όπλα σας: Ο Δίας στο ζώδιό σας που τώρα ευνοεί περισσότερο εσάς του δευτέρου δεκαημέρου αλλά και ο Ερμής που είναι το μυαλό και η συνεννόηση.

Tip: Όπως ήδη αντιληφθήκατε ξεκινάει ένα διάστημα που θα κουραστείτε για να κερδίσετε πρόσωπα και πράγματα αλλά αξίζει τον κόπο. Θα φανεί  στο αποτέλεσμα. Προσεκτικά 28, 29, 30, φυσικά και ως προς την υγεία.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Μάρτης ολοκληρώνει τον κύκλο του και αυτή η εβδομάδα στο μεγαλύτερο ποσοστό της θεωρείται ευνοϊκή για σας. Ασφαλώς και υπάρχουν ακόμα πολλές εκκρεμότητες για να νιώσετε άνεση και σιγουριά αλλά υπάρχει κάτι καλό. Όσο περνούν οι μέρες όλο και περισσότερο θα έχετε την όρεξη για καινούρια πράγματα ρίχνοντας παράλληλα στην λήθη αρκετά από αυτά που σας έχουν πονέσεις. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και σε αυτήν την εβδομάδα θα βάλει το χεράκι της στο να απελευθερωθείτε εσωτερικά και εξωτερικά από δύσκολες θύμησες και καταστάσεις αλλά και στο να κυνηγήσετε και να βελτιώσετε πολλά. Ασφαλώς και θα πρέπει να αναζητήσετε τους τρόπους και τα μέσα που θα βοηθήσουν στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας αλλά και τις διάφορες σχέσεις. Αν ο γάμος ή και η σχέση σας πέρασαν μια δύσκολη φάση αλλά η αγάπη δεν έχει τελειώσει τώρα θα φανεί. Αν είσαστε μόνοι  ώρα να δυναμώσετε το… ψαχτήρι.

Tip: Η σπίθα της αλλαγής προς το καλύτερο έστω και αδύναμη ακόμα, καίει κανονικά. Πιο ευνοϊκές 28, 29, 30. Πιο προσεκτικά 31 Μαρτίου και 1 και 2 Απριλίου.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εβδομάδα αποχαιρετισμού αυτή αφού ο Άρης – μαχητικότητα, ανταγωνισμός, μεγάλα σκαμπανεβάσματα σε σχέση με εργασία, υγεία και σχέσεις – που βρισκόταν από τον Αυγούστου 2022 στις 26 Μαρτίου μετακινείται στον Καρκίνο. Αυτή η εβδομάδα θα κινηθεί σε κάπως πιο χαμηλούς τόνους και αυτό θα βοηθήσει στο να δείτε τα πρόσωπα, τα πράγματα και τις καταστάσεις στις σωστές τους διαστάσεις. Σε αυτό φυσικά θα συμβάλει και ο ευνοϊκός κυβερνήτη σας, Ερμής που έως τις 3 Απριλίου θα βρίσκεται στον Κριό. Οι φίλοι, οι συμπαθούντες, οι ομοϊδεάτες και αυτοί με τους οποίους μοιράζεστε κοινά συμφέροντα και ενδιαφέροντα θα είναι βοηθητικά κοντά σας. Αυτή είναι και η εβδομάδα που ευνοεί μυστικές οικονομικές δοσοληψίες, αποκρύψεις και… μυστικούς και… απωθημένους έρωτες. Όσοι έχετε να κρύψετε κάτι κάντε το πιο σωστά. Αν έχετε αισθηματικές απορίες θα τις λύσει ο Απρίλης.

Tip: Όσοι είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας θα πρέπει να ενισχύσετε υπομονή, ψυχραιμία και προσπάθεια. Ο Κρόνος της πίεσης, των περιορισμών και των “πρέπει” το επιτάσσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τι σημαίνει το στρατιωτικό παράγγελμα “Eμπρός Μαρς;” Μαrs στα λατινικά είναι ο Άρης, ο θεός του πολέμου. Ανοιξιάτικος κυβερνήτης του Κριού. Λέει λοιπόν άντε να ξυπνήσει μέσα μας ο Άρης και να προετοιμαστούμε για τις “μάχες”. Δίκαιες; Άδικες; Μάλλον ανακατεμένες. Ο Άρης λοιπόν στις 26 Μαρτίου πέρασε στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι ξεκινάει μια μίνι περίοδος μέσα στην οποία θα κριθούν και θα δοκιμαστούν πολλά. Συνεργασίες πάσης φύσεως, σχέσεις, στόχοι, προτεραιότητες, συνύπαρξη με τους άλλους στην εργασία και το σπίτι και βέβαια ο γάμος και η αισθηματική σας σχέση. Μια συμβουλή εδώ: Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι, και εσείς θα είστε στην εύφλεκτη φάση σας, ευαισθητοποιημένοι και ευερέθιστοι. Ζητήστε αλλά και επιδείξτε κατανόηση. Η περίοδος που ξεκινάει ασφαλώς θα έχει και οφέλη αλλά αυτά θα έρθουν μετά από κούραση. Η εβδομάδα αυτή συγκριτικά με την επόμενη προσφέρεται για όλα, άρα δράση τώρα.

Tip: Συγγενείς, σπίτι, διαμονή, ακίνητα και περιουσιακά μπορεί να ξοδέψουν το δυναμικό και την ψυχραιμία σας. Εύνοια μετά προσοχής στις 28, 29, 30. Προσοχή σε μολύνσεις και μικροατυχηματάκια.

Διάβασε τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια στο Faysbook.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet