Nέα εβδομάδα, νέες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Θέλετε να δείτε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα σε όλους της τομείς της ζωής μας;

Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

Το πορτρέτο της εβδομάδας για όλα τα ζώδια:

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται την Κυριακή 4 Ιουνίου σαν Τοξότη. Η επίδρασή της λίγο πολύ αφορά με κάποιον τρόπο όλους μας αλλά περισσότερο τους Διδύμους, τον Τοξότη την Παρθένο και τους Ιχθύς. Ιδιαίτερα τα άτομα του δευτέρου δεκαημέρου αυτών των ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Ακόμα κι αν το τέλος του Μάη και η αρχή του Ιούνη αφήνουν κάποια κενά ερωτήματα και εκκρεμότητες όλα θα γίνουν πιο καθαρά από την δεύτερη βδομάδα του Ιουνίου και μετά. Ίσως αυτή η… καθαρότητα και οι αποφάσεις που θα δρομολογηθούν να είναι από την Κυριακή κιόλας στις 7. Υπολογίστε ότι από Τρίτη 6 και ύστερα παίζεται με άλλα ατού στα χέρια σας και όχι μόνο σε έναν τομέα. Από αυτήν την ημερομηνία και ύστερα θα είσαστε σε θέση να διαπραγματευτείτε με πιο δικούς σας όρους ακόμα και τα πιο δύσκολα θέματα. Διαφορετικά μπορεί να εξελίσσονται έως και τις 5 ό,τι σχετίζεται με οικονομικά, περιουσιακά και πάσης φύσεως συμφέροντα και διαφορετικά από τις 6 και μετά. Αν λοιπόν πρόκειται για δουλειές, συμφωνίες και συμπράξεις, περιμένετε λίγο και δεν θα χάσετε. Κάπως έτσι μπορεί να εμφανίζονται και οι σχέσεις και τα ερωτικά σας. Βέβαια αν το αντικείμενο του… πόθου σας ανήκει στον Καρκίνο, τους Ιχθύς, τον Σκορπιό, τον Ταύρο, ό,τι γίνεται θα το δείτε έως τις 5.

Tip: Με πιο συμβιβαστικό πνεύμα σε σχέσεις και συνεργασίες και μια γενικότερη προσοχή από Δευτέρα απόγευμα εώς και Τετάρτη. Μεγαλύτερη εύνοια Σάββατο και Κυριακή έστω και με Πανσέληνο στο Τοξότη.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Από την προηγούμενη βδομάδα κιόλας μπήκατε σε μια νέα πιο απαιτητική φάση που σημαίνει ότι αλλάζει όλο και περισσότερο η καθημερινότητά σας. Αυξάνονται οι υποχρεώσεις ενώ θα πρέπει να είσαστε σε μία μεγαλύτερη ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίζετε τα απρόοπτα που εδώ κι εκεί προκύπτουν. Η μεγαλύτερη πίεση θα διαρκέσει έως και την δεύτερη βδομάδα του Ιουνίου καθώς ο Ερμής από το ζώδιό σας, θα κοντράρεται με τον Άρη από τον Λέοντα. Εκρήξεις ζωντάνιας μπορεί να ακολουθούνται από αίσθημα κατάπτωσης. Δυσκολίες στην επικοινωνία και τον συγχρονισμό σε αυτά που πρέπει να γίνουν με συγγενικά πρόσωπα και στενούς συνεργάτες. Προσοχή σε έντυπα, έγγραφα, αριθμούς, ημερομηνίες, λογαριασμούς, συμβόλαια και μετακινήσεις. Σχόλια μπορεί να επιβαρύνουν την κατάσταση. Τώρα κρίνονται οι στενές και η οι πιο αγαπημένες σχέσεις. Μην πιέζετε τον/την σύντροφό σας για να νιώσετε σιγουριά. Οι σχετικά πρόσφατες γνωριμίες και σχέσεις θα δείξουν αν μπορούν και πως να προχωρήσουν.

Tip: Ακόμα και αν αυτή η εβδομάδα διακρίνεται από σκαμπανεβάσματα είναι κάπως καλύτερη έως και την Δευτέρα 5 για οικονομικά πάσης φύσεως συμφέροντα και σχέσεις. Προσοχή 1 και 2 Ιουνίου.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι φυσικό να επηρεάζεστε κι εσείς από το γενικότερο κλίμα αστάθειας και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που θα έχει αυτή εβδομάδα. Μάλιστα προς το τέλος της η ρευστότητα αυξάνεται καθώς η Πανσέληνος του Ιουνίου στις 4 γίνεται στον απέναντί σας Τοξότη. Αυτή βδομάδα μπορεί να αναδείξει πιο φανερά διαφορές και αντιθέσεις που υποβόσκουν και αυτές μπορεί να αφορούν είτε στην συνεργασία, είτε στην οικογένεια, είτε στην σχέσεις και τα αισθηματικά σας. Προληπτικές και βοηθητικές κινήσεις εκεί που βλέπετε πως χρειάζονται είναι καλύτερα να γίνουν από Δευτέρα βραδάκι έως και Τετάρτη. Σε αυτές τις ημέρες μπορείτε κι εσείς να επιτύχετε κάτι καλύτερο αλλά είναι και οι συμπτώσεις, οι συγκυρίες και οι καταστάσεις που μπορεί να επενεργήσουνε υπέρ σας. Φυσικό εσείς του πρώτου δεκαημέρου να πιεστείτε περισσότερο αλλά η Πανσέληνος επηρεάζει εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Το Σαββατοκύριακο απαιτεί παντού προσοχή.

Tip: Επειδή η ερχόμενη εβδομάδα θα δημιουργήσει ένα καλύτερο κλίμα για σας μην βιάζετε τώρα πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Μάης κλείνει τον κύκλο του σε αυτήν την εβδομάδα και μάλλον εμφανίζεται πιο ευνοϊκός από ότι ήταν στο ξεκίνημά του. Αυτή η εβδομάδα όμως συντηρεί ακόμα την Αφροδίτη στο ζώδιό σας – θα βρίσκεται σε σας έως τις 5 Ιουνίου – πράγμα που θα αποδειχτεί καλό στους βασικούς τομείς της ζωής σας, επαγγελματικά, οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντά σας, τις διάφορες σχέσεις αλλά και τα αισθηματικά. Τώρα αν ο σύντροφος ή η σύντροφός σας ανήκει στους Διδύμους, τον Τοξότη, τους Ιχθύς και την Παρθένο δώστε μια μεγαλύτερη προσοχή στα θέλω, την συμπεριφορά και σε αυτά που τους… χαλάνε. Η Πανσέληνος στις 4 στον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις. Στα θετικά είναι πάντα η εύνοια του Δία που δυστυχώς δεν αφορά όλους σας, αλλά για τώρα εσάς που έχετε γεννηθεί μέσα στον Ιούνιο. Ο Ερμής όμως βοηθάει τους υπόλοιπους από εσάς, άρα ο διάλογος γίνεται το ισχυρό σας όπλο. Στον Ταύρο που βρίσκεται γίνεται πρακτικός και σας δίνει και επιχειρήματα.

Tip:  Η Πέμπτη και η Παρασκευή σας επιτρέπουν να κινηθείτε παντού με μεγαλύτερη άνεση και καλύτερα αποτελέσματα. Προσεκτικά από Δευτέρα απόγευμα έως και Τετάρτη.

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις των υπόλοιπων ζωδίων στο Faysbook.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet