Το πορτρέτο της εβδομάδας για όλα τα ζώδια24 Ιουλίου περνάμε στο Λέοντα. Μια ακόμα μικρή βοήθεια για Λέοντες, Κριούς, Τοξότες, Ζυγούς και Διδύμους. Σάββατο 29 ο Ερμής από το Λέοντα στην Παρθένο για μία μεγάλη παραμονή. Θα είναι εκεί ως αρχές Οκτώβρη. Προσοχή σε Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύες.

Νέα εβδομάδα, νέες εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Θέλετε να δείτε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα σε όλους της τομείς της ζωής μας; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Ο Ιούλιος ολοκληρώνει τον κύκλο του και αυτή η τελευταία βδομάδα του έρχεται με τρεις σημαντικές διαφοροποιήσεις. Την Κυριακή 23 η Αφροδίτη – κέρδος, συμπάθειες, φιλίες, σχέσεις και έρωτας – ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία της, την οποία θα κρατήσει ως τις 4 Σεπτεμβρίου. Σε ό,τι αντιπροσωπεύει λοιπόν μπορεί να υπάρξει μία διακύμανση, αργοπορίες και μειωμένο αποτέλεσμα. Ακόμα κι αν υπάρχουν έσοδα λοιπόν μπορεί να τα καπελώνουν τα έξοδα αλλά και γενικότερα τα οικονομικά, περιουσιακά και τα πάσης φύσεως συμφέροντά σας θα απαιτηθεί να δείξετε μεγαλύτερη προσοχή. Στον έρωτα όχι βιασύνες, όχι εύκολες και γρήγορες κινήσεις τόσο στα δικά σας αισθήματα όσο και σε αυτά του/της συντρόφου σας και του ατόμου που σας ενδιαφέρει και επιθυμείτε να έρθετε πιο κοντά. Την Δευτέρα 24 περνάμε στο ζώδιο του Λέοντα και αυτό αναπληρώνει λίγο ό,τι σας στερεί η Αφροδίτη. Στις 29 φεύγει και ο Ερμής από την βοηθητική σε σας θέση του ζωδίου του Λέοντα. Γρηγορείτε για το ταξίδι, μικρό και μεγάλο.

Tip: Ο Άρης ήδη στην Παρθένο αλλά και ο Ερμής που περνάει εκεί στις 29, μιλάει για εργασία αλλά και βελτιώσεις με διάφορους τρόπους και στην υγεία. Παρασκευή και Σάββατο οι πιο δικές σας ημέρες. Προσεκτικά Δευτέρα, Τρίτη και Κυριακή.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου και σίγουρα το τέλος της για πολλούς και διάφορους λόγους είναι καλύτερο σε σχέση με το ξεκίνημά της. Αυτό γιατί έως και την Παρασκευή εξακολουθεί ο Ερμής να βρίσκεται στο Λέοντα, θέση που σίγουρα δεν διευκολύνει, ιδιαίτερα την καθημερινότητά σας, αλλά και μια σειρά θεμάτων που σχετίζονται με την επικοινωνία και την συνεννόηση με τους γύρω σας αλλά και τα διάφορα μέσα της. Τηλέφωνα, διαδίκτυο και τα σχετικά. Σπουδές, συμφωνίες, συμβόλαια, ταξίδια, μετακομίσεις, ρυθμίσεις εντύπων και εγγράφων πάσης φύσεως. Όλα αυτά αρχίζουν να τρέχουν πιο γρήγορα και πιο αποδοτικά από το Σάββατο 29 και μετά και μάλιστα για ένα μεγάλο διάστημα. Κάποια… νερά κάνει η Αφροδίτη – οικονομικά, σχέσεις, ερωτικά – μια που βρίσκεται σε ανάδρομη τροχιά – γι’ αυτό μη βιάζεστε να τα δώσετε όλα και γρήγορα στις καινούργιες γνωριμίες. Βλέπετε η εύνοιά της δίνεται στην οικογενειακή αγάπη. Μοναξιές πάντως δεν επιτρέπονται τώρα, φροντίζει γι’ αυτό ο Δίας.

Tip: Μεγαλύτερη προσοχή – ιδιαίτερες σε σχέσεις και συνεργασίες – από Τετάρτη έως και Πέμπτη. Πιο ευνοϊκές ημέρες η Κυριακή 30 και η Δευτέρα 31.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι αλήθεια ότι ο Ιούλιος από τις 11 και μετά ξεκίνησε να βάζει καινούργιους ρυθμούς στην καθημερινότητά σας, ενώ τροποποίησε κάπως και τις προτεραιότητές σας. Η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, ιδιαίτερα προς το τέλος της, φαίνεται ότι πυκνώνει κάπως ευθύνες και υποχρεώσεις ενώ δεν καταφέρνει να μετριάσει την ανησυχία σχετικά με το σπίτι, τον χώρο εργασίας, την έκβαση κάποιου ακινήτου ή την εξυπηρέτηση αναγκών και των απαιτήσεων κάποιου δικού σας ατόμου. Οι δύο πρώτες ημέρες – Δευτέρα και Τρίτη – ίσως να είναι και οι πιο ευνοϊκές, γι’ αυτό φροντίστε να τις αξιοποιήσετε σύμφωνα με τα θέλω σας. Το Σάββατο 29 είναι και ο Ερμής – εκτός του Άρη και του Κρόνου – που μπαίνει στην Παρθένο, θέση όχι βοηθητική για εσάς. Μεγαλύτερη προσοχή σε έντυπα, έγγραφα, διαδίκτυο, ταξίδια και την υγεία. Ξεκινάει και το… ψιλό κοσκίνισμα στις στενές σχέσεις. Προσοχή στο τι λέτε, αλλά και σε υποσχέσεις γενικώς.

Tip: Αξιοποιήστε σαν πιο βάτες γενικότερα τις ημέρες από Δευτέρα έως και Πέμπτη παντού. Προσοχή από την Παρασκευή έως και το Σάββατο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ιούλιος μας αποχαιρετάει και η τελευταία εβδομάδα του αν όχι τόσο από το ξεκίνημά της αλλά στο προχώρημά της, γίνεται όλο και πιο ευνοϊκή για σας. Ο κύκλος των γενεθλίων σας έκλεισε για φέτος στις 23 και την Δευτέρα 24 περνάμε στο ζώδιο του Λέοντα. Θετικό αυτό το ζωδιακό γύρισμα τόσο για ένα μεγαλύτερο αίσθημα αυτοεμπιστοσύνης και ασφάλειας που μπορεί να νιώσετε όσο και για τα διάφορα συμφέροντά σας. Μάλιστα σε αυτήν την εβδομάδα και με τον Ερμή κυριολεκτικά βοηθό σας, κάποιοι από σας μπορεί να προετοιμάζεστε για ένα ταξίδι, μια εκδρομή αλλά και μία μετακόμιση διαρκείας. Επαφές με φίλους, γνωστούς αλλά και νέες γνωριμίες, Η κατάσταση θα γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα. Συμφωνίες και αγοραπωλησίες γίνονται πιο εύκολα. Ακόμα και αν το όλο πράγμα δεν κάνει… μπαμ, πιο…  νοικοκυρεμένα, πιο διστακτικά αλλά και με σεξ -απίλ -λόγω ευνοϊκού Άρη- ο δρόμος είναι ανοιχτός και για τα ερωτικά.

Tip: Δευτέρα, Τρίτη και Κυριακή 30 και Δευτέρα 31, οι ημέρες που θέλουν μια μεγαλύτερη προσοχή όπου κι αν είσαστε. Πιο ευνοϊκές η Τέταρτη και η Πέμπτη.

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Χρόνια πολλά, Χρόνια καλά. Δευτέρα 24 για φέτος και ξεκινούν τα γενέθλιά σας. Βέβαια υπάρχουν και κάποιες χρονιές που ξεκινούν 23. Αυτά τα γνωρίζουν οι αστρολόγοι και όχι τα περιοδικά. Με Αφροδίτη – έστω και αναδρομή – στο ζώδιό σας αλλά και τον Ερμή έως και την Παρασκευή, μπορούμε να μιλάμε για μία εβδομάδα αρκετά ενδιαφέρουσα, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα και το τελειώμά της. Με προσεγμένη ταχύτητα – γιατί αφού σας… χτυπούν Δίας και Ουρανός από τον Ταύρο, έρχεται σαν φυσικό επόμενο η υπερβολή και το πείσμα – μπορείτε να υπηρετήσετε πολλά από τα σχέδια και τα ενδιαφέροντά σας. Έως τις 28 ο Ερμής διευκολύνει σημαντικά προς αυτήν την κατεύθυνση καθώς θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. Το Σάββατο περνάει για μεγάλο διάστημα στην Παρθένο. Αίτημα; Η εξεύρεση οικονομικών και ασφάλειας. Η Αφροδίτη μάλλον με… φλας αυτοκινήτου μοιάζει καθώς… αναβοσβήνουν οι υποσχέσεις. Ιδιαίτερα στις νέες γνωριμίες.

Tip: Προσεκτικότερα παντού από βραδάκι Τρίτης έως και Πέμπτη. Πιο ευνοϊκές ημέρες Παρασκευή και Σάββατο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με εναλλαγές από το εύκολο στο δύσκολο και από το ήσυχο στην ανατροπή και το απρόοπτο συνεχίζεται ο Ιούλιος που κλείνει τον κύκλο του σε αυτήν την εβδομάδα. Η ζωδιακή αλλαγή από τον Καρκίνο στον Λέοντα την Δευτέρα 24 ενισχύει ευαισθησίες, μνήμες και κάποια απωθημένα, αλλά και η παρουσία του Δία στον Ταύρο μετριάζει φοβίες και ανησυχίες. Μάλιστα όχι μόνο εσείς του πρώτου δεκαημέρου αλλά κι εσείς του δεύτερου από τώρα μπορείτε να απολαύσετε λίγη από την ευνοϊκή του επίδραση. Στο ζώδιό σας από τις 11 Ιουλίου και μετά βρίσκεται ο Άρης που υποδαυλίζεις συναισθήματα, έρωτες, ζήλιες και εξαρτήσεις, αλλά σας σπρώχνει να ξεκαθαρίσετε ασάφειες που μπορεί να υπάρχουν στο γάμο και την αισθηματική σας σχέση – ή και τα δύο – προκειμένου να ξέρετε που βαδίζετε. Η Αφροδίτη στον Λέοντα και αναδρομή ευνοεί την φαντασία αλλά και το φούσκωμα των ψευδαισθήσεων. Ο Ερμής στο ζώδιό σας στις 29 μιλάει για ταξίδι αλλά και δράση γενικότερα.

Tip: Πιο βάτες από πολλές απόψεις η Τέταρτη και η Πέμπτη. Έχουν ιδιαίτερη πίεση και απρόοπτα η Παρασκευή και το Σάββατο. Προσεκτικά λοιπόν.

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Με μία ζωδιακή αλλαγή ξεκινάει η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου. Την Δευτέρα 24 περνάμε από τον Καρκίνο στο Λέοντα. Άλλες φορές περνάμε στα ζώδια τις ημερομηνίες που διαβάζετε στα περιοδικά, αλλά αυτές δεν είναι πάντα οι ίδιες. Μπορεί τα ζώδια να ξεκινούν κάποιες χρονιές μια μέρα πριν και μια ημέρα μετά. Στα δικά μας τώρα. Αυτή η ζωδιακή αλλαγή είναι βοηθητική για σας και αυτό θα φανεί μέσα από τα διαφορετικά πράγματα που θα κάνετε, είτε στην εργασία, είτε στον τρόπο και με τα πρόσωπα που θα διασκεδάζετε και θα επιλέξετε να είναι πιο κοντά σας. Έως τις 28 βοηθός σας και ο Ερμής που αβαντάρει πολλά θέματα και δραστηριότητες, όπως καινούργιες γνωριμίες, συμφωνίες, συμβόλαια, σπουδές, διαδίκτυο και τα σχετικά, ταξίδια και ό,τι αφορά στα παιδιά. Η φιλία σιγοντάρει τον έρωτα ή και το αντίστροφο μόνο που επειδή η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στις νέες γνωριμίες να είσαστε κάπως πιο συγκρατημένοι.

Tip: Δευτέρα και Τρίτη η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο. Η ερμηνεία παντού είναι μεγαλύτερη αλλά είναι η στιγμή για σοβαρές αποφάσεις, αλλαγές και βελτιώσεις. Ευνοϊκές επίσης Παρασκευή και Σάββατο. Προσεκτικότερα την Κυριακή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι από εσάς περιμένετε το τέλος αυτού του μήνα και εγώ θα προσθέσω – από πλανητικής απόψεως – και το τέλος αυτής εβδομάδας. Αυτό γιατί έως και την Παρασκευή 28, ο Ερμής θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο Λέοντα, μία θέση που δεν την λέει κανείς ιδιαίτερα ευνοϊκής προς εσάς. Δύσκολη επικοινωνία με τους γύρω σας αλλά και τα διάφορα μέσα της, διαδίκτυο και τα σχετικά, σπουδές, συμφωνίες, συμβόλαια, ταξίδια, παιδιά, κάρτες κ.α. Αυτά έως τις 28 φυσικά μπορεί να υπάρξουν παρανοήσεις, αργοπορίες και μπερδέματα. Αυτά όμως σταματούν από τις 29 και μετά και για ένα μεγάλο διάστημα που ο Ερμής θα παραμείνει στην Παρθένο. Σημειώστε κάτι χρήσιμο και κρατείστε το. Οι ημέρες από τις 30 Ιουλίου έως και τις 31 ίσως να είναι και οι πιο ευνοϊκές, μια που στην 1η Αυγούστου καραδοκεί μια Πανσέληνος που σας άφορά.

Tip: Τυπικά από την Τρίτη το βραδάκι έως και την Πέμπτη πρέπει να πω ότι θα έχετε μεγαλύτερη εύνοια αλλά πρέπει να προσθέσω μετά προσοχής, ιδιαίτερα σε οικονομικά και αισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι αλήθεια ότι η παρουσία του Άρη στην Παρθένο από τις 11 Ιουλίου και μετά δεν αφήνει και πολλά περιθώρια ησυχίας, αφού τρέχετε διαρκώς πίσω από τα πράγματα και τις καταστάσεις. Η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου είναι κάπως ιδιαίτερη. Πιο βατή και με πιο καθαρή εικόνα στις διάφορες προτεραιότητες έως και την Παρασκευή. Το Σάββατο είναι ο Ερμής που μετακινείται και αυτός στην Παρθένο και αρχίζει η κατάσταση να γίνεται κάπως πιο συνθέτη. Από αυτήν την ημέρα και μετά θα χρειαστεί μεγαλύτερη παρατηρητικότητα, συγκέντρωση και προσοχής σε πολλά θέματα. Σπουδές, συμφωνίες, συμβόλαια, διαδίκτυο, ταξίδια, μετακομίσεις, λόγια, σχόλια και υποσχέσεις. Το νου σας ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο. Ασφαλώς και έως την Παρασκευή ο Ερμής είναι πιο βοηθητικός για όλα αυτά. Προσεκτικότερα και στις διάφορες σχέσεις σας. Κρίνετε και κρίνεστε πιο αυστηρά.

Tip: Δευτέρα και Τρίτη συγκεντρώνουν περισσότερα θετικά στοιχεία. Ακόμη και η Παρασκευή. Το Σάββατο είναι ναι και όχι.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία μικρή βοήθεια ή παραμέρηση ενός εμποδίου μπορεί να φέρει η ζωδιακή αλλαγή από τον Καρκίνο στον Λέοντα στις 24. Μάλιστα οι δύο πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδας μπορεί να συντηρούν ακόμα κάποια κατάλοιπα ενός συνεταιρισμού και μιας συνεργασίας, ή μπορεί και τις ανησυχίες από τον γάμο και την σχέση σας. Η κατάσταση αλλάζει και γίνεται πιο βατή κι εσείς μπορείτε να την πάρετε στα χέρια σας από την Τετάρτη και μετά. Ο Άρης από την Παρθένο δεν σταματάει να ενισχύει τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σας. Κλείνοντας ο μήνας δεν πρέπει να αφήσετε πουθενά μεγάλες εκκρεμότητες. Ενδιαφέρουσα πραγματικά όμως γίνεται αυτή η εβδομάδα από το Σάββατο και μέχρι και την Δευτέρα. Ταξίδι, συμφωνίες, διαδίκτυο, γνωριμίες με ενδιαφέρον και… αέρα στα πανιά σας. Αυτό δεν αφορά μόνο στην καθημερινότητα αλλά και τα ερωτικά σας.

Tip: Μία στοιχειώδη προσοχή παντού Δευτέρα και Τρίτη. Τετάρτη, Πέμπτη, Κυριακή και Δευτέρα σαφώς πιο δικές σας ημέρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιτέλους, πάει κι αυτός. Ποιος είναι αυτός; Μα ο Ερμής – επικοινωνία αλλά και τα διάφορα μέσα της, διαδίκτυο, γραπτά, λογαριασμοί, συμφωνίες, συμβόλαια, παιδιά, μετακομίσεις, σπουδές, ταξίδια- που το Σάββατο περνάει στο ζώδιο της Παρθένου και παύει να σας κάνει αντιπολίτευση σε αυτά που θέλετε και να σας ταλαιπωρεί. Ασυνεννοησία, παρανοήσεις, καθυστερήσεις, λάθη. Βεβαίως έως και την Παρασκευή οφείλετε μεγαλύτερη προσοχή στα θέματά του. Απέναντί σας στον Λέοντα παραμένει η Αφροδίτη – οικονομικά, κέρδος, σχέσεις, έρωτας, γάμος – αλλά δυστυχώς σε ανάδρομη τροχιά. Τι κάνει αυτή η αναδρομή τροχιά της; Δεν αφήνει στο σωστό χρόνου και στην έκταση και την σιγουριά που θα επιθυμούσατε αυτά που αντιπροσωπεύει. Ακόμα και αυτά που είναι καλά κάτι λείπει και γίνονται… κάπως. Μια συμβουλή: Αξιοποιήστε με κάθε τρόπο και κλείστε και πάσης φύσεως εκκρεμότητες από Σάββατο έως και Δευτέρα 31. Στην 1η Αυγούστου να σου και η Πανσέληνος.

Tip: Ευνοϊκές αλλά με προσοχή Δευτέρα και Τρίτη. Επίσης, Σάββατο στις 29. Προσεκτικά παντού από Τρίτη απόγευμα έως και Πέμπτη.

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Είναι ο Ιούλιος που από τις 11 περίπου και μετά έφερε νέους ρυθμούς στην καθημερινότητα, τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σας. Ο Κρόνος στο ζώδιό σας και ο Άρης απέναντι στην Παρθένο δεν δημιουργούν ιδιαίτερα καθησυχαστικές συνθήκες για να χαλαρώσετε, ακόμη κι αν βρίσκεστε ξαπλωμένοι δίπλα στο κύμα. Η κατάσταση είναι εδώ το… σώμα, εκεί η ψυχή και οι επιθυμίες και από τις 29 που έρχεται και ο Ερμής απέναντί σας μάλλον αλλού και το πνεύμα. Τι καλοκαίρι κι αυτό. Να σου προσφέρουν το ωραιότερο γλυκό αλλά στον πάτο να είναι λίγο… μουχλιασμένο. Πάντως επειδή από την Δευτέρα όπως και την Πέμπτη όπου κι αν είσαστε ό,τι κι αν κάνετε έχετε μια μεγαλύτερη ευχέρεια σε ενέργειες και αποφάσεις, μην αφήνετε διόλου τον χρόνο να περνάει ανεκμετάλλευτους. Από το Σάββατο και μετά έρχεται ο Ερμής στην Παρθένο. Προσεκτικά στον γάμο και την αισθηματική σας σχέση και ακόμα σε συγγενείς και συνεργάτες, ταξίδια, έγγραφα και διαδίκτυο.

Tip: Η Παρασκευή είναι πιεστική αλλά με κάποιες περισσότερες δυνατότητες. Προσεκτικά παντού το Σάββατο.

Πηγή: Faysbook.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet