Το πορτρέτο της εβδομάδας για όλα τα ζώδια: Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες. Δευτέρα και Τρίτη ακούστε προσεκτικά ό,τι σας λένε και πείτε λιγότερα. Υποσχέσεις, αμφισβητήσεις, λόγια και σχόλια. Ταξίδια και μετακινήσεις. Με υπομονή και ψυχραιμία.

Θέλετε να δείτε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα σε όλους της τομείς της ζωής μας; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Σύνθετο το τέλος του Ιουνίου αλλά και το ξεκίνημα του Ιουλίου. Απαντώ αμέσως το γιατί. Την Τετάρτη 28 Ιουνίου ο Ερμής από την ευνοϊκή για σας θέση που κατείχε στους Διδύμους περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου. Αρχίζει η αλλαγή ρυθμών στην καθημερινότητά σας και δυσχεραίνονται η συνεννόηση και η επικοινωνία, ενώ κάποια ταλαιπωρία μπορεί να υπάρξει και από τα διάφορα μέσα της. Διαδίκτυο, έντυπα, έγγραφα, λογαριασμοί κτλ. Ταξίδια και μετακινήσεις από τις 28 και μετά, όπως και σπουδές, συμφωνίες, συμβόλαια και ό,τι αφορά στο παιδί θέλει την προσοχή σας. Εξοικειωθείτε με την ιδέα των καθυστερήσεων και κάποιον αναβολών σε αυτά που περιμένετε και επιδιώκετε. Να είσαστε πιο συγκεντρωμένοι στα βασικά και επειδή στις 3 Ιουλίου θα υπάρξει μια Πανσέληνος που σας αφορά, καλό θα είναι τώρα και στις πιο ευνοϊκές ημέρες να δράσετε πιο υποστηρικτικά στην δουλειά, τα οικονομικά αλλά και το γάμο και την αισθηματική σας σχέση.

Tip: Πιο ευνοϊκές για τις σχέσεις, τα οικονομικά, τις σπουδές, τα ταξίδια οι πρώτες δύο ημέρες της εβδομάδας. Λιγότερο αλλά ευνοϊκές και αυτές από Παρασκευή βραδάκι έως και Κυριακή.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Με εναλλαγή από το… ζεστό στο κρύο -τόσο από πλευράς διάθεσης, κούρασης και εναλλαγής των γεγονότων και των καταστάσεων που αντιμετωπίζετε-φτάνει στο τέλος του και ο Ιούνιος. Το πρώτο θετικό αυτής της εβδομάδες είναι το ότι σας φέρνει όλο και πιο κοντά προς το τέλος αυτού του μεταβατικού διαστήματος που ξεκίνησε γύρω στις 21η Μαΐου και λήγει τυπικά στις 10 Ιουλίου. Λίγο πριν, λίγο μετά, λίγη σημασία έχει αφού αυτό το Καλοκαίρι θα φανεί απελπιστικά λίγο και μικρό για τους περισσότερους από μας. Σύνθετη και αυτή η εβδομάδα. Λίγο πιο βατή στο ξεκίνημα της – εννοώ τη Δευτέρα και την Τρίτη – και πιο ρευστή, κουραστική και απαιτητική προς το μέσο της. Στο μέσο της όμως και συγκεκριμένα την Τετάρτη κάνει πιο φιλικό σε σας στον Ερμή και αυτό μπορεί να απαλύνει κάπως – μέσω επιχειρημάτων και συμβιβαστικού διαλόγου – διαφορές και αντιθέσεις που μπορεί να έχουν προκύψει – ή να προκύψουν- στο γάμο, την αισθηματική σας σχέση και τις συνεργασίες και τους ανταγωνισμούς; Βεβαίως σχέσεις και συνεργασίες που δεν έχουν μέλλον τώρα το δείχνουν πιο καθαρά.

Tip: Το σπίτι με τις ανάγκες του, ένας χώρος πρόσκαιρης διαμονής, ακίνητα, περιουσιακά και συγγενείς, ρίχνουν βάρος με κάποιον τρόπο. Πιο προσεκτικά παντού από Τετάρτη μεσημέρι έως Παρασκευή βραδάκι.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ιούνιος σας αποχαιρετά και όπως φαίνεται και αυτή η εβδομάδα, από το ξεκίνημά της έως και το μέσον της είναι περισσότερο ευνοϊκή για σας. Μεγαλύτερη κινητικότητα και δράση σε όλα τα επίπεδα θα έχουν οι δύο πρώτες καθώς ο Ερμής παραμένει ακόμα στο ζώδιό σας. Αυτές προσφέρονται περισσότερο για συμφωνίες, συμβόλαια, σπουδές, ό,τι σχετίζεται με το Διαδίκτυο, ταξίδια, μετακομίσεις, παιδιά, αγοραπωλησίες, σύσφιξη χρήσιμων και ευχάριστων σχέσεων. Την Τετάρτη ο Κυβερνήτης Ερμής – και Κυβερνήτης ενός ζωδίου είναι ο πλανήτης που έχει κοινά χαρακτηριστικά με ένα ζώδιο και δρα σαν να βρίσκεται στο “σπίτι” του – περνάει στον Καρκίνο. Καλή θέση και να συμβάλει στην αξιοποίηση και προώθηση των όποιων ταλέντων και δυνατοτήτων σας, όπως του εμπορικού δαιμονίου που διαθέτετε. Δευτέρα και Τρίτη δεν ενδείκνυνται μόνο γι’ αυτό αλλά έχουν και μια μεγαλύτερη εύνοια για τις διάφορες σχέσεις, τα ραντεβού, τις γνωριμίες και τα αισθηματικά σας γενικότερα. Όμως από την Τετάρτη έως το μεσημέρι της Παρασκευής είσαστε σε… ουδέτερο έδαφος.

Tip: Φυσικό εσείς του Μάη να είσαστε περισσότερο “ταλαιπωρημένοι” λόγω Κρόνου. Όλοι σας όμως θα πρέπει να επιδείξετε υπομονή, ψυχραιμία και προσοχή από Παρασκευή μεσημέρι έως και Κυριακή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι γνωστό ότι η περίοδος των γενεθλίων μας είναι ιδιαίτερη καθώς αναμοχλεύει καταπιεσμένα συναισθήματα, επιθυμίες, φιλοδοξίες και απώλειες πάσης φύσεως. Η νευρικότητα, η αναμονή ότι κάτι μπορεί να συμβεί και να είναι καλό, σίγουρα μας κάνουν λίγο στην… τσίτα. Όσα παράπονα έχετε από το παρών σας, θα σας θυμίσω τα γενέθλια του 2018, 2019 και 2020 και φαντάζομαι ότι τώρα θα είσαστε καλύτερα. Η εβδομάδα αυτή είναι σύνθετη, πιο γρήγορη, πιο επικοινωνιακή αλλά και με έντονη κούραση. Την Τετάρτη στο ζώδιό σας εισέρχεται ο Ερμής και κάνει αρκετά πιο ενδιαφέρουσες τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας. Η ερχόμενη εβδομάδα – και συγκεκριμένα την Δευτέρα 3, Ιουλίου – θα χρωματιστεί από μία όχι εύκολη Πανσέληνο που θα γίνει απέναντι σας, στον Αιγόκερω. Σύντροφος νόμιμος ή όχι; Εδώ φαίνεται οι διαφορές που μπορεί αυτός και εσείς να έχετε. Να βλέπει ο ένας και να μην θέλει να δει ο άλλος. Αν αξίζει η σχέση μην απορρίψετε τον συμβιβασμό στη βάση της ειλικρίνειας.

Tip: Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιό σας και η Πανσέληνος στις 3 στον Αιγόκερω, υπογραμμίζουν την ανάγκη να εξετάσετε με προσοχή της σχέση σας με συνεταίρους, συνεργάτες, πρώην, νυν και πιθανούς. Πιο ευνοϊκές: Από το απόγευμα της Τετάρτης έως το βραδάκι της Παρασκευής. Προσεκτικά Δευτέρα – Τρίτη 26,27.

Διάβασε τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια στο Faysbook.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet