ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, θα προκύψουν κάποια θέματα στην προσωπική σου ζωή που θα σε προβληματίσουν. Δεν θα διστάσεις να κλείσεις κύκλους σχέσεων, προσωπικών ή επαγγελματικών, που θεωρείς ότι πια δεν σου ταιριάζουν. Με τον Ερμή στον Υδροχόο σού δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις στο φιλικό περίγυρο σχέδια που αφορούν στόχους και φιλοδοξίες σου. Πρωτότυπες ιδέες θα εντυπωσιάσουν και θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις. Απαραίτητο είναι να περιορίσεις την αλαζονεία και τις ανταγωνιστικές σου διαθέσεις πού μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις. Με τον Ήλιο να περνάει στους Ιχθύς στις 18/2 μπαίνεις σε μία διαδικασία να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που σου προκαλούσαν άγχος μέχρι αυτή τη στιγμή. Διαλογισμός, προσευχή, εξορμήσεις στη φύση είναι τα απαραίτητα συστατικά που πρέπει να εντάξεις στην καθημερινότητά σου για να είσαι καλά, ψυχικά και σωματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Πανσέληνο στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, θα αναγκαστείς να στρέψεις την προσοχή σου στις οικογενειακές σου υποθέσεις. Προσπάθησε να μην τραυματίσεις σχέσεις με τους οικείους σου αν προκύψουν εντάσεις γιατί ναι μεν θα ξεπεραστούν αλλά μπορεί να μείνει κάποια πικρία. Στη δουλειά κλείσε τα αυτιά σου στους κόλακες που προσπαθούν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν. Ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο και σου δίνει την ευκαιρία να συζητήσεις για επαγγελματικά σχέδια. Η ωριμότητα και υπευθυνότητα σε διακρίνουν και εντυπωσιάζουν ανωτέρους και πρόσωπα εξουσίας. Απαραίτητο είναι να αποφύγεις τον συντηρητισμό και την απολυτότητα που θα οδηγήσουν σε κόντρες στην προσωπική σου ζωή. Με τον Ήλιο να περνάει στους Ιχθύς στις 18/2, επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα και να εμπλακείς σε συλλογικές προσπάθειες που ικανοποιούν τις φιλοδοξίες σου. 

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔYΜΟΙ

Mε την Πανσέληνο στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις ανασφάλειες και φόβους που επηρεάζουν σχέσεις με το στενό περιβάλλον και μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις και πληγές. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς τις αμφιβολίες που σε καθορίζουν, αφήνοντάς τες στο περιθώριο, ώστε να μην επηρεάζουν την κρίση σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε εμπορικές συμφωνίες καθώς στο οικονομικό κομμάτι δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα σε παρασύρουν σε λάθη. Με τον Ερμή να περνάει στον Υδροχόο, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με όλα αυτά που σε γεμίζουν και σε εξελίσσουν σαν προσωπικότητα. Ταξίδια και κοντινές αποδράσεις μπαίνουν στο πρόγραμμά σου. Ο Ήλιος που θα βρίσκεται στους Ιχθύς από τις 18/2, σε καλεί να δείξεις τις δυνατότητές σου σε επαγγελματικό επίπεδο, αναλαμβάνοντας περαιτέρω ευθύνες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα με την Πανσέληνο στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα να επηρεάζει υλικές, συναισθηματικές και προσωπικές υποθέσεις. Καλό είναι να προσέξεις τις επιλογές που αφορούν στον προϋπολογισμό σου και να μην παρασυρθείς σε υπερβολές, ακόμη και από πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή. Οφείλεις να κάνεις μετρημένες κινήσεις, προστατεύοντας τα κεκτημένα σου και αποφεύγοντας επιλογές που τελικά δεν μπορεί να μην εξελιχθούν όπως θα ήθελες. Ο Ερμής από τον Υδροχόο επαναφέρει στο προσκήνιο οικονομικές υποθέσεις που σε απασχόλησαν τον Ιανουάριο. Τώρα μπορείς να προχωρήσει σε συμφωνίες και συμβόλαια κλείνοντας εκκρεμότητες που σου δημιουργούν άγχος. Ο Ήλιος από τους Ιχθύς σου δίνει την ευκαιρία να ανοίξεις τα φτερά σου, να νιώσεις αισιόδοξα, να ασχοληθείς με ότι σε εξελίσσει σε πνευματικό επίπεδο. 

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος της εβδομάδας σου ανήκει καθώς η Πανσέληνος  πραγματοποιείται στο ζώδιό σου. Το θέμα των ημερών είναι οι σχέσεις σου, κυρίως οι διαπροσωπικές. Εμμονές και προκαταλήψεις δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε αποφάσεις, κλείνοντας έτσι κύκλους στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Προσπάθησε μόνο να είσαι απόλυτα βέβαιη για τις επιλογές σου, αποφεύγοντας να στηριχθείς σε πρόσωπα που εκφράζουν δικά τους προβλήματα καθρεφτίζοντάς τα στη ζωή σου. Ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο και σου δίνει την ευκαιρία να βρεις τη χρυσή τομή σε συνεργασίες και σχέσεις. Υποθέσεις που σε απασχόλησαν τον Ιανουάριο επανέρχονται στο προσκήνιο και εξελίσσονται με μεγαλύτερη ομαλότητα. Από τις 18/2 ο Ήλιος από τους Ιχθύς φωτίζει ανασφάλειες και φόβους που ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις. Εμμονές και πάθος εναλλάσσονται στην προσωπική σου ζωή και δημιουργούν ένα εκρηκτικό σκηνικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα μπορεί να υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα αναδεικνύει εκκρεμότητες και παρελθούσες καταστάσεις που σε επηρεάζουν. Μείνε σε επαφή με το ρεαλιστικό κομμάτι του εαυτού σου και μην επηρεάζεσαι συναισθηματικά από πρόσωπα που μπορεί να μην σε ωθήσουν στις κατάλληλες επιλογές. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και στην επαγγελματική σου ζωή καθώς αυταπάτες και εγωισμός μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις. Με τον Ερμή να περνάει στον Υδροχόο,  βλέπεις άμεσα τη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά σε όλα τα θέματα που σε αφορούν. Ο Ήλιος από τους Ιχθύς, από τις 18/2, σε βοηθά να κοινωνικοποιηθείς, να φλερτάρεις, να διεκδικήσεις την προσοχή των άλλων. Νέα πρόσωπα έρχονται για να φωτίσουν την επαγγελματική και προσωπική σου ζωή. 

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Οι σχέσεις με τον φιλικό περίγυρο έρχονται στο προσκήνιο με την Πανσέληνο στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα. Βαθύτερες καταστάσεις και νοοτροπίες που προέρχονται από την οικογένεια επηρεάζουν την κρίση σου και μπορεί να οδηγήσουν σε εξελίξεις και ρήξεις. Σημαντικό είναι να μην επιτρέψεις σε κανέναν να κατευθύνει την σκέψη σου καθώς πιθανές προκαταλήψεις θα οδηγήσουν σε λάθη. Σε προσωπικό επίπεδο αναδεικνύεται η ανάγκη σου να επαναστατήσεις και να πατήσεις πιο γερά στα πόδια σου. Ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο, δημιουργώντας την ανάγκη να εκφραστείς μέσα από καλλιτεχνικές αναζητήσεις και ταλέντα που θέλεις να εξελίξεις. Αλαζονεία και ανάγκη για αυτοπροβολή μπορεί να οδηγήσουν σε πομπώδεις εκφράσεις και λόγια. Με τον Ήλιο να περνάει στους Ιχθύς, από τις 18/2, επικεντρώνεσαι σε υποθέσεις της δουλειάς και γραφειοκρατικά ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελματικές εξελίξεις είναι πιθανό να υπάρξουν με την Πανσέληνο στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα να σε επηρεάζει καθοριστικά. Φρόντισε να μη σε οδηγήσουν σε λάθος επιλογές πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος που μπορεί να έχουν καλές προθέσεις αλλά ίσως να μην έχουν τη σωστή εικόνα για τα θέματα που σε απασχολούν. Καλό είναι να έχεις απόλυτο έλεγχο της κατάστασης και να παίρνεις τις αποφάσεις σου μόνο με τη βοήθεια των ειδικών. Με τον Ερμή να περνάει στον Υδροχόο, αφιερώνεις χρόνο για οικογενειακές υποθέσεις και θέματα ακίνητης περιουσίας που επανέρχονται στο προσκήνιο. Οι εξελίξεις θα ευνοήσουν την υπογραφή συμφωνιών που θα αφορούν στην ακίνητη περιουσία σου, κλείνοντας έτσι κεφάλαια που είχαν ανοίξει τον Ιανουάριο. Κατανόηση και ενσυναίσθηση θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην αρμονία των οικογενειακών σχέσεων. Ο Ήλιος μπαίνει στους Ιχθύς στις 18/2 και σε βοηθά να λάμψεις. Το ερωτικό παιχνίδι παίρνει φωτιά, δεν έχεις παρά να το απολαύσεις…

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επιλογές που αγγίζουν το ευρύτερο και κοντινό περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν με την Πανσέληνο στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα. Πιθανό είναι να κλείσεις κύκλους σχέσεων που θεωρείς ότι δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σου λόγω ανασφαλειών και ελλείμματος αυτοπεποίθησης. Προσοχή σε επιλογές που αφορούν σε οικονομικούς διακανονισμούς ή νομικές υποθέσεις που σε απασχολούν γιατί το άγχος σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη που πρέπει οπωσδήποτε να αποφευχθούν. Επίσης καλό είναι να προφυλάσσεσαι από το παρασκήνιο. Ο Ερμής από τον Υδροχόο σε βοηθά να επικοινωνήσεις με ευκολία και να προχωρήσεις σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες. Υποθέσεις που απασχόλησαν τον κοντινό περίγυρό τον Ιανουάριο φαίνεται να κλείνουν με θετικό πρόσημο. Ο Ήλιος που από τις 18/2 θα βρίσκεται στους Ιχθύς, εντείνει την ανάγκη για εσωστρέφεια και τη διάθεση να ασχοληθείς με το οικογενειακό σου περιβάλλον. 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές οριστικοποιούνται μέσα στην εβδομάδα με την Πανσέληνο στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα. Σημαντικό είναι να περιορίσεις την ανάγκη να ελέγξεις και να κατευθύνεις τις καταστάσεις, προσδοκώντας να επιβάλεις τους δικούς σου όρους. Προσπάθησε να κατευνάσεις χειριστικές διαθέσεις και συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν πρόσωπα με τα οποία συνομιλείς. Με τον Ερμή να περνάει στον Υδροχόο, επικεντρώνεσαι σε οικονομικά σχέδια και υποθέσεις που θέλεις να τακτοποιήσεις. Με αργά και σταθερά βήματα μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου αρκεί να μην επιτρέψεις στο πείσμα και την αδιαλλαξία να κυριαρχήσουν στην σκέψη σου. Ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς στις 18/2, δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικοινωνήσεις, να κοινωνικοποιηθείς, να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να διασκεδάσεις. Η εμπλοκή σε νέα πεδία γνώσεων θα σε γεμίσει χαρά και αισιοδοξία. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στον Λέοντα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα στην εβδομάδα καθώς επηρεάζει τον σημαντικό τομέα των σχέσεων σου. Δείξε κατανόηση στις ανασφάλειες και τους φόβους του ατόμου που σε συντροφεύει ή των συνεργατών σου προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να εξομαλύνεις τις δυσκολίες. Με τον Ερμή να περνάει στο ζώδιό σου έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις σκέψεις που σε απασχόλησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η παρόρμηση και η απερισκεψία μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη που θα φέρουν σε δύσκολη θέση σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σου. Καλό είναι να είσαι ακριβής όταν εκφράζεις απόψεις ή συμπεράσματα, αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο κόντρες και αντιδικίες. Ο Ήλιος που θα βρίσκεται στους Ιχθύς από τις 18/2, σε καλεί να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα. 

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Επαγγελματικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο μέσα στην εβδομάδα με την Πανσέληνο στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα. Παρασκήνιο και υπόγειες κινήσεις μπορεί να σε απογοητεύσουν από πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην επαγγελματική σου ζωή. Οφείλεις όμως να βρεις την χρυσή τομή στις συναλλαγές μαζί τους, προστατεύοντας τον εαυτό σου και την προσπάθεια που έχεις καταβάλει. Φρόντισε να μείνεις ανεπηρέαστος από φιλικά πρόσωπα που μπορεί να σε οδηγήσουν σε επιλογές που τελικά δεν σου ταιριάζουν, μάλλον λόγω λάθους εκτίμησης και όχι εκ προθέσεως. Ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς με επαγγελματικές και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες. Η εσωστρέφεια και η ανάγκη να ταξιδέψει το μυαλό μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη που θα χρεωθείς στον επαγγελματικό χώρο. Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου στις 18/2 και αρχίζει μία περίοδος που θα λάμψεις. Από την επόμενη εβδομάδα, θα πάρεις πρωτοβουλίες σε επαγγελματικές και προσωπικές υποθέσεις καθώς ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση θα χαρακτηρίζουν τις κινήσεις σου.

Διάβασε ακόμη: Το τέλειο δώρο για κάθε ζώδιο! Plus, πως θα περάσεις τέλεια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet