ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στην αρχή του μήνα σε ωθεί σε πρωτοβουλίες που θα στιγματίσουν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Μείνε μακριά από υποκειμενισμό και απωθημένα που δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις ξεκάθαρα. Αξιοποίησε ευκαιρίες που έρχονται στη ζωή σου και μπορούν να σε απογειώσουν. Καλό είναι να προσέχεις στα μέσα του μήνα με την Πανσέληνο στον Ζυγό να επηρεάζει καθοριστικές σχέσεις και συνεργασίες. Παιχνίδια ελέγχου και χειρισμού μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις γι’ αυτό κράτησε χαμηλούς τόνους και δείξε ωριμότητα. Αφροδίτη, Άρης, Δίας και Ποσειδώνας στους Ιχθύς αναμοχλεύουν παρελθούσες καταστάσεις, παρασκηνιακές διεργασίες και άπιαστα όνειρα. Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και ξεσπάσματα δεν σε βοηθούν να απολαύσεις στιγμές πάθους και ρομαντισμού με το ταίρι σου, ενώ μπορεί να οδηγήσουν σε αποτυχημένες επαγγελματικές επιλογές. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στο τέλος του μήνα αλλάζει τα δεδομένα σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο. Οικονομικά ρίσκα και αιφνιδιαστικά έξοδα δημιουργούν την ανάγκη για αναθεωρήσεις προτεραιοτήτων και αξιών.

TIP

Ο Απρίλιος προσφέρεται για νέα ξεκινήματα, αρκεί να αποφύγεις αυταπάτες και συναισθηματικές υπερβολές που θολώνουν την κρίση σου.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Απρίλιος σε οδηγεί σταθερά σε αλλαγές και ρηξικέλευθες αποφάσεις αφού πρώτα κλείσεις εκκρεμότητες και υποθέσεις που μπορεί να σε αγχώνουν. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στην αρχή του μήνα σε βοηθά να απαλλαγείς από ψυχολογικά βαρίδια και εκκρεμούσες καταστάσεις που δεν σου επέτρεπαν να λειτουργήσεις απελευθερωμένα. Προσοχή  πρέπει να δείξεις στα μέσα του μήνα καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού προκαλεί νευρικότητα που επηρεάζει άμεσα το επαγγελματικό περιβάλλον. Παρασκήνιο και παιχνίδια εξουσίας μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες καταστάσεις. Η πολυαστρία στους Ιχθύς (Αφροδίτη, Άρης, Δίας, Ποσειδώνας) σηματοδοτεί την ανάγκη για νέα ξεκινήματα και σχέδια που θα απογειώσουν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Τα όνειρα μπορεί να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να δείξεις πίστη και δημιουργικότητα. Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου στο τέλος του μήνα σε ωθεί σε επαναστατικές επιλογές που θα αιφνιδιάσουν το περιβάλλον σου. Αποστάσεις από τοξικά πρόσωπα και κεραυνοβόλοι έρωτες αλλάζουν τα δεδομένα καταλυτικά.

TIP 

Νευρικότητα και σπασμωδικές συμπεριφορές μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες και ρήξεις με πρόσωπα που μπορεί να μην είναι εύκολο να αποχωριστείς, για αυτό φρόντισε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου. 

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας υπόσχεται ευκαιρίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο που μπορεί να ανεβάσουν στα ύψη την ψυχολογία σου. Η Νέα Σελήνη στον Κριό φέρνει στο προσκήνιο νέα πλάνα και σχέδια που θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις τους στόχους σου. Φιλικά πρόσωπα μπορεί να σε εμπνεύσουν και να σε συντροφεύσουν σε μία μοναδική πορεία προς την επιτυχία. Προσοχή πρέπει να δείξεις στην προσωπική σου ζωή στα μέσα του μήνα με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού. Χειριστικές συμπεριφορές, καχυποψία και ανάγκη ελέγχου μπορεί να στιγματίσουν τη σχέση σου και να οδηγήσουν σε οριακές καταστάσεις. Αφροδίτη, Άρης, Δίας και Ποσειδώνας από τους Ιχθύς υπόσχονται ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να οδηγήσουν στην κοινωνική καταξίωση. Απαιτείται όμως επιφυλακτικότητα και ρεαλισμός σε πιθανές προτάσεις που μπορεί να φαίνονται ιδανικές καθώς τα λάθη είναι πιθανά. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στο τέλος του μήνα αποκαλύπτει μυστικά και αναδεικνύει εμφατικά εκκρεμότητες του παρελθόντος που ήρθε η ώρα να ξεπεράσεις παίρνοντας ρηξικέλευθες αποφάσεις.

TIP

Τα επαγγελματικά όνειρα μπορεί να γίνουν πραγματικότητα αρκεί να κινηθείς διαισθητικά. Μην εμπιστευτείς πρόσωπα που μπορεί να σε παρασύρουν στην απογοήτευση λόγω προσωπικής ιδιοτέλειας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καινούργιες επαγγελματικές διαδρομές υπόσχεται η Νέα Σελήνη στον Κριό στην αρχή του μήνα. Θα αναδείξεις τις ιδέες σου και θα ξεπεράσεις αισθήματα μειονεξίας που επηρέαζαν τις επιλογές σου. Απόφυγε αυστηρές και συντηρητικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν πρόσωπα εξουσίας και ανωτέρους. Καλό είναι να προσέχεις στα μέσα του μήνα καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού αναδεικνύει οικογενειακές καταστάσεις που σε πιέζουν έντονα. Αφροδίτη, Άρης, Δίας και Ποσειδώνας από τους Ιχθύς  σε βοηθούν να ανταποκριθείς σε κάθε δυσκολία και υποχρέωση με αισιοδοξία και κέφι. Φιλικές παρέες, ταξίδια και νέες γνώσεις απογειώνουν την ψυχολογία σου και σε βοηθούν να ονειρευτείς. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στο τέλος του μήνα αλλάζει τα δεδομένα στο φιλικό περιβάλλον. Ρήξεις και απομακρύνσεις με πρόσωπα αφήνουν χώρο για νέες γνωριμίες και σχέδια που εισβάλλουν στη ζωή σου με αιφνιδιαστικό τρόπο.

TIP

Νέα πρόσωπα κεντρίζουν την προσοχή σου λόγω διαφορετικής κουλτούρας και ιδιοσυγκρασίας και σε ιντριγκάρουν απίστευτα.

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Το φωτεινό και το απόκρυφο κομμάτι του εαυτού σου μάχονται μέσα στον μήνα. Αλλάζεις συνεχώς διάθεση και επηρεάζεται η συμπεριφορά σου. Η Νέα Σελήνη στον Κριό και η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού δίνουν ευκαιρίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Απαραίτητο είναι να αφήσεις στο περιθώριο τον εγωκεντρισμό και πιθανές εμμονές που αναδεικνύονται με έντονο τρόπο. Αφροδίτη, Άρης, Δίας και Ποσειδώνας στους Ιχθύς αναμοχλεύουν βαθύτερες ανασφάλειες και φόβους που επηρεάζουν οικονομικές υποθέσεις και προσωπική ζωή. Κινήσου διαισθητικά για να αποφύγεις παγίδες που μπορεί να οδηγήσουν σε ταλαιπωρίες. Παράλληλα, μην αφήνεις τους φόβους να οδηγούν σε παράλογες σκέψεις που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου. Καθοριστική σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να είναι η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στο τέλος του μήνα. Νιώθεις πως η ανοχή τελείωσε και δεν μπορείς να συμβιβαστείς με επαγγελματικές επιλογές που σε καταπιέζουν. Φρόντισε όμως να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και την επιθετικότητά σου, καθώς αργότερα μπορεί να μετανιώσεις για επιλογές και συμπεριφορές που άλλαξαν τα δεδομένα της καριέρας σου.

TIP

Ο έρωτας μπορεί να σου χτυπήσει την πόρτα, για να απολαύσεις κάθε στιγμή όμως πρέπει να αποβάλλεις εμμονές και απωθημένα που σε επηρεάζουν αρνητικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έντονες ανασφάλειες αναδεικνύουν η Νέα Σελήνη στον Κριό και η Πανσέληνος μέσα στον μήνα. Οικονομικές υποθέσεις και συναισθηματικά ζητήματα εγείρουν θέμα σταθερότητας που σου δημιουργεί άγχος και αναστάτωση. Με την πολυαστρία στους Ιχθύς (Αφροδίτη, Άρης, Δίας, Ποσειδώνας) να επηρεάζει άμεσα επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις, καλείσαι να διαχειριστείς εναλλαγές διαθέσεων από τους άλλους που πολλές φορές θα σε αιφνιδιάσουν δυσάρεστα. Νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου εντείνοντας την διάθεση σου να βιώσεις το απόλυτο παραμύθι στον έρωτα. Σημαντικό είναι βέβαια να προστατεύσεις τον εαυτό σου καθώς είναι πιθανό να παρασυρθείς από πρόσωπα που μπορεί να μην είναι ειλικρινή μαζί σου. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στο τέλος του μήνα ανοίγει ξαφνικά ένα νέο κεφάλαιο σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις που σε οδηγούν σε νέα σχέδια, σαφώς πιο συμβατά προς τις ανάγκες και τα ταλέντα σου.

TIP

Προστάτευσε σχέσεις και συνεργασίες δείχνοντας κατανόηση απέναντι σε εκνευρισμό και ανταγωνιστικές συμπεριφορές καθώς τώρα θα μετρηθούν οι αντοχές σου. 

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Ο Απρίλιος αρχίζει δυναμικά καθώς η Νέα Σελήνη στον Κριό προμηνύει καθοριστικές εξελίξεις σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Νέες γνωριμίες και προτάσεις ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου καθώς νιώθεις ότι χαίρεις της αποδοχής που σου αξίζει. Προσοχή πρέπει να δείξεις στα μέσα του μήνα καθώς η Πανσέληνος στο ζώδιό σου αναδεικνύει βαθύτερες διαφορές και παιχνίδια εξουσίας που μπορεί να επηρεάσουν άμεσα καθοριστικές σχέσεις στη ζωή σου. Αφροδίτη, Άρης, Δίας και Ποσειδώνας στους Ιχθύς αυξάνουν τις απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις στον χώρο της δουλειάς. Πιθανό είναι να υπάρξουν επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σε οδηγήσουν να εκφράσεις δημιουργικά την ανάγκη για προσφορά που είναι έντονη αυτή την περίοδο. Μείνε μακριά από γκρίνια και μεμψιμοιρία που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια στους γύρω σου.  Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στο τέλος του μήνα οδηγεί σε αποκαλύψεις που έχουν άμεση επιρροή σε ψυχολογικό, οικονομικό και προσωπικό επίπεδο. Αντιμετώπισε τους φόβους σου με σθένος καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάθε δύσκολη κατάσταση που σε ανησυχεί. 

TIP

Νέοι έρωτες έρχονται στη ζωή σου και σε ενθουσιάζουν, για να ανθίσουν όμως θα πρέπει να μείνεις μακριά από εμμονές και επικριτικότητα που θα βάλουν εμπόδια στην εξέλιξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Απρίλιος είναι προπομπός σημαντικών εξελίξεων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αρχικά η Νέα Σελήνη στον Κριό δίνει επαγγελματικές ευκαιρίες καθώς αναγνωρίζονται οι ιδέες και η προσφορά σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στα μέσα του μήνα αναδεικνύει εκκρεμούσες καταστάσεις που μπορεί να σε φοβίζουν, όμως ήρθε η ώρα να τις αντιμετωπίσεις. Αφροδίτη, Άρης, Δίας και Ποσειδώνας από το ζώδιο των ερωτικών σου σχέσεων, τους Ιχθύς, φωτίζουν την προσωπικότητά σου και δημιουργούν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες που θα εκτοξεύσουν τη λίμπιντο στα ύψη. Δημιουργικότητα και φαντασία θα σε συντροφεύουν στις επαγγελματικές επιλογές, ιδιαίτερα αν ενδιαφέρεσαι να εξελιχθείς μέσα από την τέχνη που μπορεί να σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στο τέλος του μήνα μπορεί να οδηγήσει σε σοκαριστικές αλλαγές σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων. Η απομάκρυνση από τοξικά πρόσωπα θα βοηθήσει να ανοίξεις τα φτερά σου και να δώσεις χώρο σε νέες καταστάσεις που μπορεί να σου προσφέρουν πολλά. 

TIP

Μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό να κυριαρχήσει, διατήρησε την αισιοδοξία σου που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις κάθε δυσκολία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο έρωτας είναι ο πρωταγωνιστής ιδιαίτερα στην αρχή του μήνα, με τη Νέα Σελήνη στον Κριό να απογειώνει την προσωπική σου ζωή. Σημαντικές αποφάσεις ή νέες γνωριμίες θα ομορφύνουν τη ζωή σου και θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις καταστάσεις του παρελθόντος που σου χαλούσαν τη διάθεση. Προσοχή σε φιλικές σχέσεις και σε στόχους που έχεις θέσει στα μέσα του μήνα καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού αναδεικνύει ανασφάλειες, καχυποψία και εξουσιαστικές συμπεριφορές. Αφροδίτη, Άρης, Δίας και Ποσειδώνας από τους Ιχθύς  σε καλούν να ασχοληθείς με την οικογένεια, τον προσωπικό σου χώρο, την ακίνητη περιουσία σου. Καλό είναι να προσέχεις στις συμφωνίες σου καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς από μεγάλα λόγια που δεν θα έχουν αντίκρισμα. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στο τέλος του μήνα μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές στο πεδίο της δουλειάς καθώς είναι πιθανό να σου δοθούν ευκαιρίες πού θα  οδηγήσουν σε κάτι καινούργιο και πρωτοποριακό που σε εκφράζει.

TIP

Κυκλοθυμικές συμπεριφορές και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα μπορεί να εκτονωθούν στο οικείο περιβάλλον τραυματίζοντας σημαντικές σχέσεις για σένα. Είναι απαραίτητο να βρεις εσωτερική ισορροπία για να υπάρξει ηρεμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικογενειακές και επαγγελματικές καταστάσεις θα σε απασχολήσουν έντονα στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Η Νέα Σελήνη στον Κριό και η Πανσέληνος μπορεί να οδηγήσουν σε καθοριστικές αλλαγές που θα αλλάξουν τα δεδομένα στο πεδίο της καριέρας. Παράλληλα η επιλογή για τη δημιουργία δικής σου οικογένειας ή για μία μετακόμιση πού θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου, είναι πολύ πιθανή. Με την πολυαστρία στους Ιχθύς (Αφροδίτη, Άρης, Δίας, Ποσειδώνας) να σε ωθεί στην κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια βρίσκεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, να ανταλλάξεις απόψεις, να προχωρήσεις σε επαγγελματικές συνεργασίες που σου ταιριάζουν. Εμπορικές συμφωνίες θα σε φέρουν πιο κοντά στην επίτευξη των επαγγελματικών σου ονείρων. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στο τέλος του μήνα λειτουργεί ανατρεπτικά στην ερωτική σου ζωή. Αιφνιδιαστικές αποφάσεις και κεραυνοβόλες γνωριμίες εκτοξεύουν το καρδιοχτύπι και το πάθος στα ύψη. Νέα πρόσωπα λειτουργούν καταλυτικά ώστε να βιώσεις με διαφορετικό τρόπο τον έρωτα.

TIP

Πάρε αποστάσεις από παιχνίδια εξουσίας και χειρισμού που μπορεί να τραυματίσουν επαγγελματικές και οικογενειακές σχέσεις καθώς το τίμημα θα είναι βαρύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έντονη εξωστρέφεια και κοινωνική ζωή θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από δυσκολίες μέσα στον Απρίλιο. Η Νέα Σελήνη στον Κριό και η Πανσέληνος επηρεάζουν άμεσα το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον. Έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις την θέση σου αποβάλλοντας φοβίες και απωθημένα που δεν σου επέτρεπαν να εκφράζεσαι. Φρόντισε μόνο να μην επιτρέψεις σε παλιότερες καταστάσεις να επηρεάζουν τη σκέψη και τη συμπεριφορά σου. Αφροδίτη, Άρης, Δίας και Ποσειδώνας από τους Ιχθύς  έχουν άμεσο αντίκτυπο στα οικονομικά σου. Προσπάθειες για να αυξήσεις τα οικονομικά σου βάλλονται από ξαφνικά έξοδα που προκαλούν αναστάτωση. Προσοχή σε συμφωνίες και συναλλαγές καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς σε επιλογές που θα έχουν οικονομικό και ψυχολογικό κόστος. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στο τέλος του μήνα αναστατώνει το οικογενειακό περιβάλλον. Δεν θα διστάσεις να πάρεις αποστάσεις από τους οικείους σου, αποτινάσσοντας από πάνω σου νόρμες και προκαταλήψεις. Ξαφνικές επαγγελματικές επιλογές μπορεί να οδηγήσουν σε μία νέα προσωπική διαδρομή απομακρύνοντάς σε απ’ ότι θεωρούσες γνώριμο.

TIP

Διαφύλαξε κεκτημένα και επαναπροσδιόρισε οικονομικές προτεραιότητες ώστε να διατηρήσεις ισορροπημένο προϋπολογισμό… και ψυχική ηρεμία.

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Απρίλιος επιφυλάσσει πρωταγωνιστικό ρόλο για εσένα καθώς Αφροδίτη, Άρης, Δίας και Ποσειδώνας βρίσκονται στο ζώδιό σου και εντείνουν το δυναμισμό και την γοητεία σου. Η αποφασιστικότητα σε χαρακτηρίζει σε προσωπικές και επαγγελματικές επιλογές. Όμως απερισκεψία, αυθορμητισμός και αυταπάτες μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη γι’ αυτό οφείλεις να επιδείξεις μετριοπάθεια. Νέοι έρωτες σε ενθουσιάζουν καθώς σου δίνουν την προσοχή που αποζητάς. Φρόντισε να συνυπολογίζεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων ώστε να αποφύγεις πιθανές εντάσεις. Η Νέα Σελήνη στον Κριό και η Πανσέληνος επηρεάζουν οικονομικές υποθέσεις και συμφωνίες. Ανασφάλειες και αμφιβολίες μπορεί να επηρεάσουν την κρίση σου και να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις που είναι απαραίτητο να αποφύγεις. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στο τέλος του μήνα σηματοδοτεί αλλαγές στο κοντινό περιβάλλον. Δεν θα διστάσεις να πάρεις αποστάσεις από κόλακες και πρόσωπα που δεν αντιλαμβάνονται το σκεπτικό σου. Παράλληλα αιφνιδιαστικοί νέοι έρωτες εισβάλλουν στη ζωή σου και σε βοηθούν να ανακαλύψεις την εκφραστικότητα, τη γνώση, την ανάγκη να διευρύνεις το πεδίο δράσης σου.

TIP

Να θυμάσαι πως ο εγωκεντρισμός θα είναι κακός σύμβουλος σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις για αυτό επιβάλλεται να τον μετριάσεις.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet