Χιόνισε για τα καλά αυτές τις μέρες και προφανώς δεν είναι για πολλά πέρα δώθε! Οι περισσότεροι δεν δούλεψαν σήμερα ή δούλεψαν ελάχιστα (όχι εγώ) και για μένα δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία από το να ανάψεις το τζάκι σου, να φτιάξεις ζεστή σοκολάτα- τσάι, έστω ένα ζεστό κρασί βρε αδερφέ και να δεις ταινία. Φυσικά εδώ έχουμε και το μπόνους ότι στο Νetflix δεν θα δεις απλά μια ό,τι κι ό,τι ταινία αλλά θα είναι και υποψήφια για Oscar. Α! Και δεν θα σου πω μόνο μία ταινία, θα σου πω τρεις! Γιατί είμαι large.

Glass Onion: A Knives Out Mystery – 1 Υποψηφιότητα

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19, ο Miles Bron, ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της εταιρείας τεχνολογίας “Alpha” με έδρα το Μανχάταν, προσκαλεί στο ιδιωτικό του νησί στην Ελλάδα, 5 παλιούς φίλους. Τον επικεφαλής επιστήμονα της εταιρίας, Lionel Toussaint, την κυβερνήτη Claire Debella, την σχεδιάστρια μόδας Birdie Jay, τον διάσημο streamer Duke Cody και την πρώην συνεργάτιδά του Cassandra “Andi” Brand. Μαζί τους, από 1 πρόσκληση παίρνουν ο ντετέκτιβ Benoit Blanc, όπως και η φίλη του Duke, Whiskey, αλλά και η Peg, προσωπική βοηθός της Birdie. Η πρόσκληση ισχύει για ένα Σαββατοκύριακο και σκοπό έχει την εξιχνίαση της επικείμενης δολοφονίας του.

Πρωταγωνιστούν: Daniel Graig, Edward Norton, Kate Hudson


All Quiet on the Western Front- 9 υποψηφιότητες

Το «Ουδέν Νεώτερον από το Δυτικό Μέτωπο» αφηγείται τη συγκλονιστική ιστορία ενός νεαρού Γερμανού στρατιώτη στο Δυτικό Μέτωπο του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ο Παούλ και οι σύντροφοί του βιώνουν από πρώτο χέρι πώς η αρχική ευφορία του πολέμου μετατρέπεται σε απόγνωση και φόβο, καθώς πολεμούν για τη ζωή τους, αλλά και ο ένας για τον άλλο, στα χαρακώματα.

Πρωταγωνιστούν: Felix Kammerer, Albrecht Schuch, Aaron Hilmer


Guillermo’s Del Toro Pinocchio – 1 Υποψηφιότητα

Στην Ιταλία της δεκαετίας του 1930, μια ξύλινη μαριονέτα, με κάποιον μαγικό τρόπο, ζωντανεύει προκειμένου να γιατρέψει την καρδιά ενός θλιμμένου ξυλουργού που λέγεται Τζεπέτο. Ο σκανταλιάρης και απείθαρχος Πινόκιο ψάχνει τώρα τη θέση του στον κόσμο, ο οποίος αποδεικνύεται γεμάτος περιπέτειες.

Τις φωνές τους χαρίζουν: Gregory Mann, Ewan McGregor, David Bradley

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet