Η Sharon Stone σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού Instyle και δήλωσε ότι κράτησε όλα τα ρούχα από την ταινία επειδή δεν πληρώθηκε αρκετά. Το ποσό των 500.000 δολαρίων ήταν ένα μικροσκοπικό ποσό σε σύγκριση με τα 14 εκατομμύρια δολάρια που πήρε ο συμπρωταγωνιστής της, Michael Douglas. 

sharon stone

Το φόρεμα σχεδίασε η Ellen Mirojnick και η σκηνή είχε στηθεί ώστε να είναι είναι στατική, με την Sharon Stone να κάθεται σε μία καρέκλα στο μεγαλύτερο μέρος της, έτσι ο σκηνοθέτης έπρεπε να βρει έναν τρόπο να την κάνει ενδιαφέρουσα. «Η ταινία ήταν ένας θρίλερ και σταματούσαμε τη δράση για να παρακολουθήσουμε εμένα να κάθομαι ακίνητη σε μια καρέκλα, οπότε σκέφτηκα πως ο κόσμος θα βαριόταν».

Όταν γυρίζαμε το σημείο (όπου η Κάθριν ξεσταυρώνει τα πόδια της), ο σκηνοθέτης μου ζήτησε να βγάλω το εσώρουχό μου γιατί είπε ότι το λευκό αντανακλούσε το φως. Έτσι και έκανα. Και ο διευθυντής φωτογραφίας μου είπε ότι δεν μπορούσαν να δουν τίποτα. Εκείνες τις ημέρες, οι οθόνες ήταν πολύ λιγότερο εξελιγμένες από ό,τι είναι τώρα, οπότε ακόμη και όταν μου την έπαιξαν τη σκηνή, δεν είδα κάτι» τόνισε η Sharon Stone. Αλλά όταν είδε την ταινία πριν από την κυκλοφορία της, μπορούσε να δει πολύ περισσότερα.

Διάβασε περισσότερα στο hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet