Ο Αλέξης Γεωργούλης έδωσε συνέντευξη στην Δανάη Μπάρκα και μίλησε πρώτη φορά για την καταγγελία που έκανε εις βάρος του η Ελένη Χρονοπούλου η οποία τον κατηγόρησε για σεξουαλική κακοποίηση.

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός και πρώην ευρωβουλευτής προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη στην υπόθεση ενώ ανέφερε ότι ο κόσμος είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικός προς εκείνον.

Αλέξης Γεωργούλης για την άρση της ασυλίας του και τις ευρωεκλογές

«Έμαθα αυτή την ιστορία με έναν τρόπο πολύ περίεργο. Έμαθα απλώς ότι υπάρχει αίτημα για την άρση της ασυλίας μου. Μετά άρχισα να καταλαβαίνω τι συνέβη και είχα σοκαριστεί πάρα πολύ. Από την καταγγελία μέχρι και σήμερα δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη, δεν υπάρχει κανένα νεότερο. Δεν υπήρξε κάποια κλήση από την εισαγγελία Βρυξελλών. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία ποινική δίωξη είμαι ελεύθερος και ηθικά και νομικά να κατέβω στις εκλογές», είπε αρχικά ο Αλέξης Γεωργούλης.

Ο Αλέξης Γεωργούλης συνέχισε λέγοντας: «Είναι μια πολύ λεπτή και δύσκολη κατάσταση γιατί πρέπει να καταλάβεις ότι όλα αυτά που γίνονται δημοσίως δεν έχουν σχέση με την καταγγελία. Ο καθένας που μίλησε δημοσίως ήταν σύμφωνα με το πώς το φαντάζεται. Ίσως περίμεναν μια χιονοστιβάδα metoo που να μην σταματούσε ποτέ. Αυτό που συγκινεί είναι ότι μίλησε ο κόσμος αψηφώντας τη χιονοστιβάδα. Όταν κυκλοφορώ έξω μου λένε “σε πιστεύουμε”, “δεν το φάγαμε”, “κράτα γερά”…».

Διαβάστε επίσης:

Nicole Kidman: Είναι εξώφυλλο στο Elle και μιλάει για τη δύναμη των γυναικών

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!