Τις τελευταίες ημέρες, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην Πάτρα καθώς οι εξελίξεις “τρέχουν” για την υπόθεση των τριών κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους ξαφνικά.

Οι Αρχές κάνουν έρευνες προκειμένου να λυθεί το μυστήριο γύρω από τους τρεις θανάτους, ενώ καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητες νέες μαρτυρίες-καταγγελίες.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Το Πρωινό” οι εξελίξεις για την υπόθεση των κοριτσιών στην Πάτρα είναι πολλές και σημαντικές και όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, Γιώργος Αναστασόπουλος, το Ανθρωποκτονιών έχει καταλήξει στα συμπεράσματά του και τόνισε ότι οι έρευνές του τμήματος βρίσκονται πιο μπροστά από αυτές των ιατροδικαστών. Συνέχισε λέγοντας ότι δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν, γι’ αυτό και τις επόμενες ημέρες θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

«Μετ’ επιτάσεως διαρρέεται πως το ανθρωποκτονιών έχει προχωρήσει πολύ μπροστά στις έρευνες από τους ιατροδικαστές. Ενδέχεται να μην περιμένει τις ιατροδικαστικές εκθέσεις. Έχει φτάσει σε ακλόνητο συμπέρασμα που του παρέχει τη δυνατότητα να εκδώσει ένταλμα», είπε ο δημοσιογράφος για την υπόθεση στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet