Η υπόθεση στην Πάτρα με τον θάνατο των τριών παιδιών έχει καθηλώσει όλη την Ελλάδα και όλοι περιμένουν να δοθούν οι απαραίτητες απαντήσεις.

Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική και αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις, καθώς οι έρευνες βρίσκοται στην τελική ευθεία, αφού εντός των ημερών θα γίνουν ανακοινώσεις.

Για τους θανάτους των κοριτσιών από την Πάτρα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων τόνισε ότι δεν υπάρχει καθυστέρηση στο πόρισμα της άτυπης επιτροπής.

«Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει καθυστέρηση στο πόρισμα της άτυπης επιτροπής τριών συναδέλφων. Οι δύο μάλιστα συνάδελφοι που συμμετέχουν σε αυτή δεν έχουν πραγματοποιήσει νεκροψία-νεκροτομή ούτε έχουν καμία σχέση με τα υπό κρίση περιστατικά και καλούνται να εκτιμήσουν τα ιατροδικαστικά ευρήματα σε συνδυασμό με τους ιατρικούς φακέλους της υπόθεσης και τα λοιπά διαθέσιμα στοιχεία. Είναι ακριβώς η δουλειά που καλούνται και κάνουν οι ελευθεροεπαγγελματίες ιατροδικαστές σε κάθε υπόθεση αντίστοιχης φύσης που αναλαμβάνουν. Εργασία που απαιτεί πολλές ημέρες, εβδομάδες και πολλές φορές και μήνες», έγραψε σε νέα ανάρτησή του στο Twitter.

Την ίδια στιγμή νέες μαρτυρίες έρχονται διαρκώς στο φως της δημοσιότητας. Στο Πρωινό του Αντ1 μίλησε κάποιο πρόσωπο που έχει επαφές με το στενό οικογενειακό περιβάλλον της μητέρας και αναφέροντας ότι το διάστημα πριν η Τζωρτζίνα μπει στο νοσοκομείο, η μητέρα απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Σοκαριστικές είναι και οι αποκαλύψεις των γιατρών.

Το σίγουρο είναι ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet