Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της κατηγορουμένης Ρούλας Πισπιρίγκου, έδωσε συνέντευξη στο “Αλήθειες με τη Ζήνα” και τη Ζήνα Κουτσελίνη. Αναφέρθηκε στο ποιος θεωρεί ότι χορήγησε την κεταμίνη στο παιδί αλλά και στη σχέση του Μάνου Δασκαλάκη με την αδερφή της μετά από τις δηλώσεις της ότι κακοποιούσε τη Ρούλα.

Στην αρχή όπως είναι φυσικό οι δημοσιογράφοι της εκπομπής τη ρώτησαν αν έχει κάποια αίσθηση για το ποιος μπορεί να δολοφόνησε την ανιψιά της, εκείνη απάντησε: “Όχι δεν έχω καμία αίσθηση. Δεν θα κατηγορήσω κανένα. Δε νομίζω κάποιος να είχε λόγο να δολοφονήσει κανένα από τα παιδιά και ειδικά τη Τζωρτζίνα που ήταν το πιο αγαπητό.”

Φυσικά ακολούθησε επαναδιατύπωση της ερώτησης καθώς από τα ευρήματα είναι ολοφάνερο πως στο παιδί χορηγήθηκε σημαντική ποσότητα κεταμίνης που προκάλεσε και τον θάνατό του με την αδερφή Πισπιρίγκου να απαντά λιτά και αόριστα: ” Ίσως έγινε κάποιο λάθος”.

Καινούργιο ζήτημα που προέκυψε τις τελευταίες μέρες είναι ο ισχυρισμός της πως ο Μάνος Δασκαλάκης κακοποιούσε και μάλιστα βαριά την κατηγορουμένη, με την κυρία Κουτσινέλη να αναφέρει σχόλια χρηστών στα social media που κατηγορούν τη Δήμητρα ότι εκείνη ήταν που κακοποιούσε την Τζωρτζίνα:

“Εγώ κακοποιούσα την Τζωρτζίνα; Δεν μπαίνω (στα social), δεν ασχολούμαι, όλο αυτό θα μας τρελάνει! Η Τζωρτζίνα ήταν το πρώτο μου ανιψάκι. Το παιδί που με έκανε θεία. Με έκανε να δω πως είναι ένα παιδί να μεγαλώνει και όλη τη χαρά που σου δίνει. Ήταν ένα κομμάτι του εαυτού μου. Να πειράξω εγώ τη Τζωρτζίνα δεν θα την πείραζα ποτέ!”, ενώ συνέχισε για το εάν ο Δασκαλάκης κακοποιούσε την αδερφή της: ” Δεν θέλω να απαντήσω για το ε4άν ο Μάνος κακοποιούσε την αδερφή μου. Εγώ αυτή τη δήλωση την έκανα σε φιλικό επίπεδο, σε άτομα που ήξεραν κάποια πράγματα και χρησιμοποιήθηκαν αλλιώς. Δεν θέλω να επεκταθώ. Το ότι έχει γίνει μέσα στο σπίτι τους; το ξέρουν οι ίδιοι.”

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet