“1η Απριλίου σήμερα και πολύ θα θέλαμε να πιστέψουμε ότι αυτό που έχει συμβεί είναι ένα ψέμα”. Έτσι ξεκίνησε τη χθεσινή της εκπομπή Φως στο Τούνελ η Αγγελική Νικολούλη παρουσιάζοντας νέα στοιχεία, καινούριους μάρτυρες και μιλώντας για πράγματα που μέχρι τώρα δεν αποκάλυπτε για να μην βλάψει την έρευνα.  

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί είναι μια δεμένη υπόθεση για την Ρούλα Πισπιρίγκου, κυρίως για την περίπτωση της Τζωρτζίνας, καθώς μόνο εκείνη ήταν μαζί της τις τελευταίες της στιγμές. Και δεν είναι μόνο η ουσία κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της, αλλά και όλη η προηγούμενη συμπεριφορά της. 

Μέχρι στιγμής η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει ότι είναι αθώα και δεν αποδέχεται την ανθρωποκτονία από πρόθεση για τη Τζωρτζίνα.

Η έφοδος των αστυνομικών στο σπίτι της Ρούλας. Τι βρήκαν

Οι αστυνομικοί από την ασφάλεια της Πάτρας έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου. Πήραν μαζί τους μια τηλεόραση Smart, ένα tablet, κινητά τηλέφωνα και ζωγραφιές των παιδιών. Βρήκαν επίσης 50 ναρκωτικά χάπια που χορηγούνται μόνο με ιατρική συνταγή.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στα προσωπικά αντικείμενα της Πισπιρίγκου βρέθηκαν τα αστυνομικά βιβλία της Αγγελικής Νικολούλη και του Πάνου Σόμπολου.

Η ταφή με το τάμπλετ

Όπως αποκαλύφθηκε στο «Φως στο Τούνελ» και επιβεβαίωσε και το γραφείο κηδειών, η Ρούλα Πισπιρίγκου την ώρα της ταφής της Τζωρτζίνας, ζήτησε να φέρουν το αγαπημένο αντικείμενο του παιδιού που ήταν το ταμπλέτ και να ταφεί με αυτό.

Το θέατρο της Ρούλας στο νοσοκομείο και τα ψεύτικα άλλοθι

Σύμφωνα με μαρτυρίες γιατρών και από το ρεπορτάζ της εκπομπής της Αγγελική Νικολούλη η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο έκανε κι άλλες αποτυχημένες προσπάθειες να της αφαιρέσει τη ζωή. Παράλληλα έχτιζε το άλλοθι της χρησιμοποιώντας τις φίλες της, αλλά και το ίδιο το γεγονός της παραμονής της στο νοσοκομείο. Στο ηχητικό ντοκουμέντο ακούγεται να λέει «Μόλις πήγαμε να φύγουμε, έκανε μία κρίση, εμετό, άρχισε να βήχει και θα μας κρατήσουν μέσα για να την ψάξουν κι άλλο». Το σοκαριστικό είναι ότι ακούγεται και ο ήχος του μόνιτορ που παρακολουθούσε τους παλμούς του κοριτσιού.

Η καταγγελία για κακοποίηση

Η Τζωρτζίνα φαίνεται ότι έζησε από μικρή την κακοποίηση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πως από το 2014 είχε γίνει καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος του ζευγαριού για κακοποίηση της. Οι κοινωνικές δομές ότι πείστηκαν από τις εξηγήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη ότι όλο αυτό το υποκινεί πρώην σχέση του Μάνου Δασκαλάκη και το θέμα ξεχάστηκε.

Την πιο ανατριχιαστική ατάκα είπε ο κος Παπαϊώάνου στο τέλος της εκπομπής: “Η μητέρα μιλούσε, περιέγραφε τα πάντα με λεπτομέρειες. Από το 2014 υπήρχαν στοιχεία. Γιατί το αφήσαμε να συμβεί;” Και αυτό το βάρος θα το κουβαλάει ολόκληρη η ελληνική κοινωνία.

Διάβασε ακόμη: Είναι ψυχωτική η Ρούλα Πισπιρίγκου; Τι λέει ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας

Πάτρα: Πώς είναι να πεθαίνεις εννέα φορές;

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet