Μία φωτογραφία που ανέβασε ο Antonio Brown έχει ανάψει φωτιές στα social media, κι όχι άδικα, αφού η παρουσία δίπλα του μοιάζει εξαιρετικά πολύ με τη Gisele. Ωστόσο, ακριβώς επειδή έχει προκληθεί διχασμός, υπάρχουν κι εκείνοι που υπενθυμίζουν πως ο Brown δεν είναι από τα πιο αξιόπιστα άτομα, πράγμα που σημαίνει ότι αμφιβάλλουν για τη γνησιότητα της εν λόγω φωτογραφίας.

Ο Brown λοιπόν ανέβασε ένα στιγμιότυπο με εκείνον να είναι στο κρεβάτι και δίπλα του μια ξανθιά γυναίκα κάτω από τα σεντόνια. Το πρόσωπό της όμως φέρνει στην Gisele, γεγονός που πυροδοτεί τη διχόνοια μεταξύ του ιδίου και του Tom Brady, με τον οποίο ήταν μαζί στην ίδια ομάδα.

Gisele

Παρά τη συνεχή υποστήριξη που του έδειξε καθόλη τη διάρκεια των προβλημάτων που αντιμετώπιζε ο Brown με την ομάδα και τον νόμο, οι δυο τους τα έσπασαν για τα καλά. Ο Antonio πολλές φορές στο παρελθόν έχει ξεπεράσει τα όρια, δημοσιεύοντας στα social φωτογραφίες μαζί με τη Gisele που έχουν υποστεί photoshop. Εξού και αρκετοί θεωρούν πως κάτι τέτοιο έγινε και με την τελευταία φωτογραφία.

Για την ακρίβεια, είχε μοιραστεί στο Snapchat εικόνα με το πρόσωπο του μοντέλου μονταρισμένο πάνω σε γυμνό σώμα μιας άλλης γυναίκας. Η φωτογραφία διαγράφηκε μετά από λίγο, αλλά έγινε viral.

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου στο Nitro.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet