Η πάντα εντυπωσιακή Iman σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τον φεμινισμό, την επανάσταση και φυσικά το σύζυγό της που έφυγε από τη ζωή, David Bowie. Επιπλέον, η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο δηλώνει περήφανη γιαγιά απολαμβάνοντας το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στη ζωή της.

Ο θρυλικός καλλιτέχνης, David Bowie άφησε την τελευταία του πνοή το 2016 έπειτα από γενναία μάχη με τον καρκίνο. «Δεν είναι ο «μακαρίτης», ο σύζυγός μου. Είναι μόνο ο σύζυγός μου, έτσι θέλω να αναφέρομαι σε αυτόν», δήλωσε στη βρετανική Vogue.

Η Iman έχει μια εταιρία καλλυντικών, την Iman Cosmetics, την οποία όπως δήλωσε φοβόταν να ξεκινήσει: «Φοβόμουν να το κάνω. Του είπα «κι αν αποτύχει;» και μου απάντησε «Και; Αν αποτύχει, τι νομίζεις ότι θα συμβεί; Δεν πρόκειται να πεθάνεις από αυτό. Θα ξέρεις ότι δεν υπάρχει ούτε ένα μοντέλο που να πηγαίνει σε μια δουλειά χωρίς να έχει το brand σου στην τσέπη του. Αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος για να δημιουργήσεις», περιγράφει η Ιμάν.

Έπειτα μίλησε για τη σχέση που είχε με τον άντρα της και πόσο χώρο της έδινε παρά την τεράστια προσωπικότητά του: «Με αποκαλούν συχνά η γυναίκα του David Bowie. Πάντα ωστόσο, υπενθυμίζω στους ανθρώπους ότι υπήρξα και πριν τον γνωρίσω. Κι ήταν πολύ ιδιαίτερος. Δεν με σύστησε ποτέ σε κανέναν, λέγοντας “γνωρίστε τη γυναίκα μου”. Πάντα έλεγε “γνωρίστε την Ιμάν, τη γυναίκα μου”. Έτσι είχαμε κι οι δύο τη δική μας ταυτότητα. Ήμασταν χωριστά μαζί», αναφέρει.

Όπως δηλώνει το διάστημα που έχασε τον σύζυγό της ήταν πολύ δύσκολο και δεν είχε την πολυτέλεια να θρηνήσει ιδιωτικά: «Ήταν πολύ δύσκολο να βρεις χώρο για να θρηνήσεις ιδιωτικά. Κι ήταν τόσο απογοητευτικό να λένε οι άνθρωποι ότι συμμερίζονταν τον πόνο σου. Ζούσαμε μια ιδιωτική ζωή και ξαφνικά, ένιωθα σαν να έχω έναν στόχο στο κεφάλι το δικό μου και της κόρης μου. Φτάσαμε σε σημείο να φύγουμε από το σπίτι μας γιατί κόσμος ήταν πάντα στην μπροστινή πόρτα, το οποίο το θαυμάζω, αλλά ξεπερνά τα όρια», είπε.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet