Η στιγμή της αλήθειας έφτασε για τη Shakira και η Κολομβιανή τραγουδίστρια έδωσε τη δεύτερη συνέντευξή της μετά τον χωρισμό με τον Pique στα τέλη του περασμένου έτους. Σε μια συνομιλία με τον Μεξικανό δημοσιογράφο Ενρίκε Ασεβέντο του δικτύου Televisa, εξήγησε πώς την επηρέασε ο χωρισμός, ειδικά επειδή οφειλόταν σε απιστία.

Η τραγουδίστρια δήλωσε ότι έπρεπε να μάθει να εφευρίσκει τον εαυτό της ξανά μετά από κάτι που φαινόταν σαν τραγωδία στην προσωπική της ζωή και η συνέντευξη προκάλεσε μεγάλες προσδοκίες.

Στο πρώτο απόσπασμα, η Shakira αναγνώρισε τη σημασία των γυναικών να μπορούν να πουν τις ιστορίες τους και να υποστηρίζουν η μία την άλλη. «Μέσα από τα τραγούδια μου πάντα ένιωθα το καθήκον να χρησιμοποιώ τη φωνή μου και να τη δανείζω σε όσους δεν μπορούν να μιλήσου. Έχω συνειδητοποιήσει ότι οι γυναίκες βρίσκονται σε μια κομβική στιγμή για την κοινωνία, σε ένα σημείο όπου η υποστήριξη που μπορούμε να λάβουμε η μια από την άλλη είναι πολύ σχετική. Και όπως έλεγε η Μαντλίν Ολμπράιτ, η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ: “Υπάρχει μια θέση στην κόλαση που προορίζεται για εκείνες τις γυναίκες που δεν υποστηρίζουν τις άλλες”».

Shakira

Η Shakira έδωσε επίσης τη δική της εκδοχή για το πώς η επιτυχία από το “Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53” άλλαξε τη ζωή της. «Είμαι ακριβώς στο επίκεντρο της συζήτησης εξαιτίας αυτού του τραγουδιού», είπε.

Η τραγουδίστρια δήλωσε ότι το τραγούδι είναι ένα «ακατέργαστο κομμάτι έκφρασης» από αυτό που ένιωσε μετά τον χωρισμό της από τον πρώην ποδοσφαιριστή, ενώ αποκάλυψε τον αντίκτυπο που υπέστη όταν είδε τη ζωή της να καταρρέει και να τερματίζει το όνειρο της ευτυχισμένης οικογένειας.

«“Αγόρασα” επίσης την ιστορία ότι μια γυναίκα χρειάζεται έναν άντρα για να ολοκληρωθεί, μια οικογένειαΕίχα κι εγώ αυτό το όνειρο να κάνω οικογένεια, όπου τα παιδιά θα έχουν πατέρα και μητέρα κάτω από την ίδια στέγη. Δεν εκπληρώνονται όλα τα όνειρα στη ζωή, αλλά η ζωή βρίσκει τον τρόπο να σε καλύψει με κάποιο τρόπο και με αυτά τα δύο υπέροχα παιδιά μου που με γεμίζουν με αγάπη».

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου στο Hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet