Η Kate Middleton ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο το απόγευμα της Παρασκευής 22/03 μετά από μήνες εικασιών για την υγεία της. Η ίδια είναι ένας άνθρωπος με πολλές κοινωνικές ευαισθησίες γεγονός που αποδεικνύεται από το μεγάλο φιλανθρωπικό της έργο όλα αυτά τα χρόνια.

Η Kate έχει υποστηρίξει πολλές φορές στο παρελθόν φιλανθρωπικές οργανώσεις που στέκονται στο πλευρό ατόμων με καρκίνο και τις έχει βοηθήσει με πολλούς τρόπους.

Η κίνηση της Kate Middleton

Μία συγκλονιστική κίνηση εκ μέρους της, η οποία όμως δεν πήρε την δημοσιότητα που της άρμοζε, ήταν ότι η Kate Middleton έκοψε και δώρισε τα μαλλιά της για να γίνουν περούκα για ένα μικρό παιδί με καρκίνο. Η κίνηση αυτή έγινε κάτω υπό πλήρη ανωνυμία. Να σημειωθεί ότι αυτό συνέβη το 2018 και όταν η Kate ήταν έγκυος, στο τρίτο παιδί της, πρίγκιπα Louis.

«Ο Joy την είχε πείσει ότι ήταν καιρός να κόψει τα πολύ μακριά μαλλιά της» είπε μια βασιλική πηγή. «Εκείνη δέχτηκε και ενώ ο Joy της έκοβε τα μαλλιά, η Kate σκέφτηκε να κάνει κάτι με αυτά και όχι τα να πετάξει στα σκουπίδια. Στείλαμε τα μαλλιά στην οργάνωση χρησιμοποιώντας διαφορετικό όνομα, για να μην γνωρίζουν ότι τα είχε δώσει κάποιος από τη βασιλική οικογένεια. Απλώς γνώριζαν ότι η δότρια ήταν μια γυναίκα από την περιοχή του Κένσινγκτον».

«Είναι υπέροχο να σκέφτεσαι ότι κάπου ένα κοριτσάκι φοράει την περούκα του που είναι φτιαγμένη από τα μαλλιά μιας πραγματικής πριγκίπισσας, ήταν πολύ συγκινητική η πράξη της Kate, η οποία αξιοποίησε τα μαλλιά που διαφορετικά θα είχαν πεταχτεί στα σκουπίδια», συμπλήρωσε η πηγή.

Η φιλανθρωπική οργάνωση ιδρύθηκε από τους γονείς της Hannah Tarplee, η οποία πέθανε σε ηλικία 5 ετών από καρκίνο. Έκτοτε έχουν δωρίσει χιλιάδες πραγματικές περούκες μαλλιών σε άρρωστα παιδιά.

Διαβάστε επίσης:

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η λαμπερή διαφήμιση για γνωστή αντιπροσωπία αυτοκινήτων που έγραψε ιστορία

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet