Ανησυχία υπάρχει τον τελευταίο καιρό καθώς την περασμένη Τετάρτη, η Kate Middleton υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιά. Το χειρουργείο έρχεται σε μια περίοδο που η βρετανική βασιλική οικογένεια δεν τα πάει και πολύ καλά από πλευράς υγείας. Ο βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου Κάρολος Γ’ θα υποβληθεί επίσης σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση καλοήθους όγκου από τον προστάτη του.

Η ανακοίνωση του παλατιού για την Kate Middleton

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε την επέμβαση για την πριγκίπισσα, Kate Middleton, μετά τα νέα για τον βασιλιά. «Η Βασιλική Υψηλότης της Πριγκίπισσας της Ουαλίας εισήχθη στο νοσοκομείο χθες για προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά. Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες, πριν επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της. Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντα μέχρι το Πάσχα», αναφέρει ένα κομμάτι της δήλωσης που αφορά την κατάσταση της υγείας της Kate Middleton.

Οι ανησυχίες αυξάνονται για την υγεία της

Ωστόσο, παρά τον προγραμματισμένο χαρακτήρα αυτής της χειρουργικής επέμβασης τρεις ημέρες μετά την επέμβαση, το πρόγραμμα Telecinco «Fiesta» έδωσε την τελευταία ενημέρωση για την κατάσταση της Kate Middleton. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Concha Calleja ήταν αυτή που αποκάλυψε πώς περνάει η πριγκίπισσα της Ουαλίας, με αυξημένες ανησυχίες για την ανάρρωσή της. «Μίλησα με έναν βοηθό στο Royal Household και με διαβεβαιώνουν ότι κάτι πήγε στραβά στη μετεγχειρητική περίοδο. Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή που γι’ αυτό αποφάσισαν να κάνουν αυτές τις δηώσεις», είπε η δημοσιογράφος.

Και συνέχισε, «Την τελευταία φορά που την είδαμε ήταν στο μεσημεριανό γεύμα των Χριστουγέννων και από τότε άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία, η Kate εισήχθη στις 28 Δεκεμβρίου και βρίσκεται στα χέρια των γιατρών για αρκετές ημέρες. Πιστεύω ότι το Παλάτι θα εκδώσει νέο ανακοινωθέν τις επόμενες μέρες που θα εξηγεί καλύτερα τι συμβαίνει, η επέμβαση ήταν από μόνη της σοβαρή, διήρκεσε αρκετές ώρες και με συγκεκριμένο κίνδυνο, κίνδυνος που δεν εμφανίστηκε στο χειρουργικό τραπέζι αλλά στη μετεγχειρητική περίοδο».

Αναμένουμε λοιπόν νέα ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της αγαπημένης μας Kate Middleton.

Διαβάστε επίσης

Kristen Stewart: Δυναμικό comeback για την ηθοποιό στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance 2024

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet