Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου παντρεύτηκαν στην Ύδρα  και λίγες ώρες αργότερα έκαναν τις πρώτες τους αναρτήσεις στο Instagram, θέλοντας να μοιραστούν με τον κόσμο αυτή την τόσο ιδιαίτερη στιγμή για εκείνους.

Ο Κωστής Μαραβέγιας έγραψε για την «υπέροχη σύζυγό του», όπως τη χαρακτηρίζει.

«…Τόνια, υπέροχη σύζυγέ μου πια, εδώ μπροστά στον κόσμο και δημόσια, σαν ένας ρομαντικός ταπεινός ινφλούενσερ, υπόσχομαι να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να είσαι ευτυχισμένη. Θα προστατεύω την ελευθερία σου, την ανεξαρτησία σου και το άναρχο πνεύμα σου που πρώτο ερωτεύτηκα, θα είμαι δίπλα σου και θα γιορτάζω κάθε στιγμή τη συνάντησή μας».

Αυτή η ανάρτηση που έμοιαζε με χάδι δεν ήταν απλά η ευγνωμοσύνη προς το πρόσωπο της (ομολογουμένως) υπέροχης γυναίκας του. Ήταν η στοργική εξομολόγηση ενός ερωτευμένου άντρα. Αλλά ο Κώστας Μαραβέγιας δεν είναι απλώς άλλος ένας άντρας ερωτευμένος. Είναι ένας αληθινός gentleman του έρωτα. Η ανάρτηση του αποπνέει σεβασμό και ανυστερόβουλη αγάπη.

Γιατί ναι, υπάρχουν και αυτοί οι άντρες. Δεν υπάρχουν μόνον εκείνοι που προκάλεσαν τις 13 γυναικοκτονίες. Υπάρχουν και αυτοί που δε φοβούνται να μιλήσουν στοργικά για τη γυναίκα της ζωής τους και ξέρουν να πανηγυρίζουν όταν είναι ευτυχισμένοι. Η ανάρτηση του Κωστή Μαραβέγια ήταν αληθινά τολμηρή, γιατί ο αληθινός έρωτας είναι ένα συναίσθημα μόνο για τολμηρούς άντρες. Και αυτούς τους άντρες είναι που όλες οι γυναίκες ονειρευόμαστε.

Είναι αυτοί οι ενήλικοι και αληθινοί άντρες που θα γίνουν υπέροχοι σύζυγοι, τρυφεροί μπαμπάδες, υπεύθυνοι εργαζόμενοι και δίκαια αφεντικά. Είναι αυτοί που θεωρούν τη γυναίκα ισότιμή τους. Έτσι απλά, γιατί μπορούν. Και βαδίζουν δίπλα τους αγέρωχοι, χαρούμενοι και τρυφεροί, απαλλαγμένοι από κόμπλεξ και περιττούς ναρκισσισμούς. Είναι οι άντρες που θα σου πουν αυτό που μας έλεγε ο Αμπέρ Καμύ και μίλησε στην καρδιά μας:

“Μη βαδίζεις μπροστά μου γιατί μπορεί να μη σε ακολουθήσω. Μη βαδίζεις πίσω μου γιατί μπορεί να μη σε οδηγήσω. Βάδιζε πλάι μου και γίνε ο σύντροφός μου”.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet