Ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στον Πέτρο Κουσουλό και αναφέρθηκε στη σχέση του με την κατηγορούμενη ενώ ταυτόχρονα αποκάλυψε άγνωστες πτυχές για τους θανάτους των δυο εκ των παιδιών του.

Ξεκίνησε ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι εξαφανισμένος όπως τον κατηγορούν και πως ο ίδιος βρίσκεται σε σοκ. Αργότερα μάλιστα στη συνέντευξη σπάει η φωνή του όταν αναφέρετε στα τρία νεκρά παιδιά του.

 ”Δεν έχω να κρύψω κάτι, δεν είμαι εξαφανισμένος από πουθενά, έχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου, δεν  περίμενα ότι θα φτάσω τριάντα και θα μάθω κάτι τέτοιο. Θέλω να ακουστεί μόνο η αλήθεια και δεν έχω να κρύψω κάτι”.

Στη συνέχει με τρεμάμενη φωνή δήλωσε πως μετανιώνει που έλειπε πολλές ώρες από το σπίτι εξαιτίας του επαγγέλματός του, ειδικά μετά από αυτές τις καταιγιστικές αποκαλύψεις. «Έλεγα σε κάθε θάνατο, μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους, τώρα το λέω 50 φορές παράπανω».

Ο Μάνος Δασκαλάκης στην ερώτηση του δημοσιογράφου εάν τον εκβιάζει η εν διαστάσει σύζυγός του με κάτι και για το ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του μετά τη σύλληψή της και την κατηγορία ότι εκείνη σκότωσε την 9χρονη κόρη τους Τζωρτζίνα με τη χρήση κεταμίνης, είπε:

«Είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Ακόμα και τώρα θα σου πω ότι θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από που βρέθηκε η κεταμίνη; Από που προμηθεύτηκε την κεταμίνη; Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δυο μου παιδιά;».

Σε ένα σημείο της συνέντευξης, ο Πέτρος Κουσουλός ρωτάει τον Μάνο Δασκαλάκη εάν πριν συλληφθεί η κατηγορούμενη, την είχε ρωτήσει για την κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της μικρής Τζωρτζίνας: «Ναι! Ότι δεν ξέρω τίποτα, δεν ξέρω καν τι είναι η κεταμίνη… και όντως, όταν ακούστηκε, ότι βγήκε η κεταμίνη σαν ουσία, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ‘’βγάλαν αυτό τώρα, άλλο αυτό’’. Δεν μπορούσε να πάει το μυαλό μου. Ποτέ!»

Λίγο παρακάτω ο δημοσιογράφος τον ρωτάει: «Με αυτό που είπε για εσένα και τον πατέρα σου, ουσιαστικά φωτογράφισε από που μπορούσε να προμηθεύτηκε την κεταμίνη, επειδή είναι γνωστό ότι ο πατέρας σου σχετίζεται με μια φαρμακαποθήκη»

-« Βεβαίως μπορεί να ψαχτεί και η φαρμακαποθήκη, μπορούν να ψαχτούν όλα!»

-«Δουλεύει ο πατέρας σου σε φαρμακαποθήκη;»

-«Εννοείται. Κι εγώ μεταφέρω πράγματα από φαρμακευτικές εταιρείες. Από μία συγκεκριμένη εγώ. Δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι».

Μπορεί να είναι μια πραγματικά ειλικρινής συνέντευξη ή απλά μια συνέντευξη εντυπώσεων, στις οποίες άλλωστε μας έχουν συνηθίσει και οι δύο γονείς. Παρόλα αυτά, υπάρχουν πολλά ερωτήματα που μένει να απαντηθούν και αφορούν τον πατέρα. Όπως έγινε και με την περίπτωση της Ρούλας, θα πέσει κι άλλο φως στην υπόθεση…  

Διαβάστε επίσης: Φως στο τούνελ: το θέατρο της Ρούλας, το τάμπλετ συντροφιά στο νεκρό παιδί και η αδιαφορία της κοινωνίας

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet