Άκης Σκέρτσος παραχώρησε συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα» και στην Ελεονώρα Μελέτη και αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας του γιου του, Βασίλη, ο οποίος μάλιστα χειρουργήθηκε λόγω θέματος στο έντερό του.

«Συγκινούμαι και τώρα γιατί ήταν μια δύσκολη στιγμή για τον ίδιο και για όλους μας. Ήθελα να καταλάβει ότι βγήκε νικητής. Και ήθελα να καταλάβουν όσοι διάβασαν την ανάρτηση που έκανα ότι οι δυσκολίες είναι μέσα στη ζωή αλλά μπορείς να τις αντιμετωπίσεις και να βγεις πιο πλούσιος τελικά μέσα από αυτές», ανέφερε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.

«Μέσα από αυτές μπορείς να κατακτήσεις νέα επίπεδα και αυτογνωσίας για τις δυνατότητες που έχεις ως άνθρωπος… Φοβηθήκαμε πάρα πολύ, ναι. Πάρα πολύ», εξομολογήθηκε ο Άκης Σκέρτσος.

Ο Άκης Σκέρτσος, αναφέρθηκε μέσα από το facebook στις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε τις καθώς ο γιος του έπρεπε να κάνει ένα δύσκολο χειρουργείο το οποίο διήρκησε τρεις ώρες.

«Οι τελευταίες δυο εβδομάδες ήταν πολύ δύσκολες για τους τρεις μας, πρωτίστως για τον Βασίλη μας, αλλά και για την Αυγή και εμένα. Συνεχείς εμετοί, έντονος πόνος στην κοιλιά και απόφραξη του εντέρου οδήγησαν στη διάγνωση ότι ο μικρός μας είχε εκ γενετής κακή τοποθέτηση των εντέρων του που οδήγησε σε οξεία συστροφή και τελικά σε ένα αναπόφευκτο, δύσκολο τρίωρο χειρουργείο την περασμένη Τετάρτη», ανέφερε αρχικά ο Άκης Σκέρτσος.

Διάβασε τη συνέχεια και δες το βίντεο στο Hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet