Η Πάτρα βρίσκεται στο επίκεντρο, καθώς, οι εξελίξεις για τους θανάτους των κοριτσιών είναι πολλές, ενώ τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναμένεται να ρίξουν “φως” σε αυτή την μυστήρια υπόθεση.

Καθώς, περνούν οι μέρες, όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος» τα αποτελέσματα θα δείχνουν «παθολογικά και μόνο αίτια για την 9χρονη Τζωρτζίνα», ενώ σε ό,τι αφορά στην τελική Ιατροδικαστική Έκθεση της άτυπης Επιτροπής Ιατροδικαστών «πολύ δύσκολα θα καταλήξει σε κάτι ανατρεπτικό» για τους λόγους θανάτου της Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

Πηγή της ίδια εφημερίδας από τον χώρο της Υγείας αναφέρει ότι η οικογένεια της Τζωρτζίνας, μόλις προχθές ζήτησε και πήρε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών τον ιατρικό φάκελο του κοριτσιού.

Την ίδια ώρα, η εφημερίδα αναφέρει μια ακόμα πληροφορία, από το Ακαδημαϊκό περιβάλλον, όπου αποκαλύπτεται ότι οι τοξικολογικές θα «δείχνουν» νοσοκομειακή ουσία ως εύρημα. Μάλιστα, το δημοσίευμα παρουσιάζει ένα επιπλέον στοιχείο του ιατρικού φακέλου της μικρής, χωρίς να ερμηνεύει επιστημονικά την αξία του, αλλά και να μην το ταυτίζει με την έρευνα που διενεργείται.

Η «τροπονίνη» – ουσία της καρδιάς, που το φυσιολογικό της όριο είναι το 15 και εμφανίζεται στο… 418.

Ωστόσο, νοσοκομειακές και ιατροδικαστικές πήγες δεν επιβεβαιώνουν αυτή την είδηση από κανένα εύρημα.

Οι ιστοπαθολογικές τηςΤζωρτζίνας δεν έχουν καταδείξει πρόβλημα στην καρδιά του παιδιού.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet