Καλεσμένος στο γάμο της πρώην συντρόφου του βρέθηκε ο πρίγκιπας William, ο οποίος έφτασε στον τόπο της τελετής του μυστηρίου χωρίς την σύζυγό του Kate Middlenton.

Η πρώην σύντροφός του Rose Farquhar, έχει υπάρξει παιδική φίλη με τον πρίγκιπα και περιγράφεται στο βιβλίο που κυκλοφόρησε το 2011 ως «The Making of a Royal Romance». Δεν ήταν η μόνη πρώην του που είδε στον γάμο καθώς είδε και την Olivia Hunt αλλά και τον πρώην της γυναίκας του Rupert Fintch.

Όλα αυτά μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου που ξεκίνησε από μια δημοσίευση που έκανε η Catherine Whelan κι έβαλε φωτιές στο παλάτι. Σύμφωνα με το tweet της δημοσιογράφου της Wall Street Journal, το παλάτι προκειμένου να καλύψει την εξωσυζυγική σχέση του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Rose Hanbery μαρκησία του Cholmondeley, καλή φίλη της Κέιτ και γειτόνισσας των Κέμπριτζ, έστρεψε τον Τύπο ενάντια στη Meghan Markle και την έριξε στους «λύκους», για να καλύψει το σκάνδαλο και να προστατέψει την Kate. Η δημοσιογράφος στην ανάρτησή της αναφέρει ότι πρόκειται για θεωρία της που δεν έχει διασταυρωθεί, ωστόσο όσα ακολούθησαν μετά έκαναν πολλούς να πιστέψουν ότι ίσως είναι κάτι παραπάνω…

William

O William και ο Harry είχαν κοινό γραφείο τύπου το οποίο διαχειριζόταν τις υποθέσεις και των δύο. Όταν παρατηρήθηκε πως ο Harry και η Meghan είχαν πολύ μεγαλύτερη απήχηση από τους “παλιούς” William και Kate, το γραφείο τύπου άρχισε να βγάζει μικρά “σκάνδαλα” για τη Markle ώστε να μειωθεί η δημοτικότητά της, όπως πχ για τα παρανυφάκια που έκλαιγαν και για τις παράλογες απαιτήσεις της Meghan στο φαγητό.

harry-meghan
T.JACKSON / BACKGRID USA/ GETTY IMAGES/IDEAL IMAGES

Όταν ο William έμαθε πως το γραφείο τύπου έδινε αυτές τις πληροφορίες στα tabloids διαχώρισε κατευθείαν τα γραφεία.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με το Tweet της δημοσιογράφου μπορεί να οδηγήσουν μερικούς στο συμπέρασμα πως κάτι κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Και πως μπορεί να υπάρχει μια αλήθεια σε αυτά που λέει ο Harry και η Meghan για τον πόλεμο που δέχτηκαν.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet