Η Σακίρα βάζει την οικογένειά της πάνω από όλα. Η Κολομβιανή star διένυσε μια δύσκολη χρονιά, ωστόσο αποδεικνύει ότι έχει τις προτεραιότητές της, καθώς φροντίζει τον πατέρα της, Γουίλιαμ Μεμπάρακ, εν μέσω της δύσκολης κατάστασης της υγείας του μετά από ένα ατύχημα στο σπίτι της τον Μάιο.

Ο 91χρονος πατέρας της τραγουδίστριας αναρρώνει, με τη Σακίρα να τον παρακολουθεί, και να τον βοηθάει ακόμα και στη φυσικοθεραπεία του. Η pop star μοιράστηκε ένα συγκινητικό βίντεο στο νοσοκομείο, φιλώντας τα πόδια του και κάνοντας τους θαυμαστές της να συγκνηθούν. «Η ζωή συμβαίνει ανάμεσα στις επισκέψεις στο νοσοκομείο και στις αποκριάτικες στολές», έγραψε.

Σακίρα

Στο βίντεο φαίνεται η Σακίρα να κρατά τα πόδια του πατέρα της, να τον βοηθάει προσεκτικά στην κίνηση και τελικά να τον ενθαρρύνει να τα κινήσει μόνος του. Στη συνέχεια γιορτάζει το επίτευγμά του φιλώντας τα πόδια του.

Οι θαυμαστές της, μάλιστα, την επαίνεσαν για την υπομονή και την αφοσίωσή της, βοηθώντας τον μπαμπά της να αναρρώσει. «Ο τρόπος που αγαπά τον πατέρα της. Ο Θεός να την έχει καλά», έγραψε ένα άτομο, ενώ κάποιος άλλος σχολίασε: «Εξαιρετική κόρη!».

Δείτε το βίντεο στο Hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet