Γυρνάς σπίτι κουρασμένη από τη δουλειά και συνειδητοποιείς πως πρέπει να ασχοληθείς επιτέλους και με το συμμάζεμα. Άστο, λες, θα το κάνω το ΣΚ. Στο μεταξύ, οι δουλειές συσσωρεύονται με αποτέλεσμα αυτό που θα μπορούσε να γίνει πολύ γρήγορα, καταλήγει να σου πάρει όλο το πρωινό. Το καθαρό και συμμαζεμένο σπίτι όμως, δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Εμείς σου βρήκαμε 5 hacks για να το κάνεις σε μόλις 5 λεπτά.

καθαρό

#1 Αφαίρεσε τα άχρηστα πράγματα

Μάζεψε όλα όσα δεν ανήκουν στο δωμάτιο που καθαρίζεις όπως τα βρώμικα ρούχα στο πάτωμα, τα περιοδικά πάνω στο κρεβάτι, τα παιχνίδια επάνω στο γραφείο. Πάρε ένα καθαριστικό σπρέι και ένα πανί και σκούπισε γρήγορα τους ορατούς λεκέδες.

#2 Ξεσκόνισε όλα τα έπιπλα

Πάρε το γνωστό fluffy ξεσκονόπανο και πέρνα τους καναπέδες, τις βιβλιοθήκες, την τηλεόραση, την τραπεζαρία και γενικά ότι μπορεί να έχει μαζέψει σκόνη. Σε λιγότερο από 5 λεπτά θα έχεις έναν αστραφτερό και χωρίς σκόνη χώρο.

#3 Σκούπισε τον καναπέ με ηλεκτρική σκούπα

Σκούπισε τον καναπέ σου με ηλεκτρική σκούπα και τίναξε τα μαξιλάρια για να ξαναβρούν τον όγκο τους. Αν έχεις καλύμματα τίναξέ τα και στρώσε τα ωραία. Είναι σοκαριστικό το πόσο πιο ωραίο και καθαρό κάνει όλο το σαλόνι να φαίνεται.

καθαρό

#4 Κάνε ένα γρήγορο καθαρισμό του μπάνιου

Δεν χρειάζεται να τρίψεις το νιπτήρα, απλώς ρίξε καθαριστικό σπρέι και σκούπισέ το με χαρτί. Θα γυαλίσει αμέσως. Καθάρισε στα γρήγορα και τον καθρέφτη του μπάνιου από τα στίγματα. Στη συνέχεια, τοποθέτησε ίσιωσε ή δίπλωσε τις πετσέτες, ακόμη κι αν είναι χρησιμοποιημένες, βάλε μερικές καθαρές πετσέτες χεριών, στρώσε ένα καθαρό χαλάκι μπάνιου, και πρόσθεσε ένα αρωματικό χώρου στο μπάνιο!

#5 Συμμάζεψε την κουζίνα

Στην κουζίνα αρκεί να βάλεις τα πιάτα στο πλυντήριο, να τοποθετήσεις ότι δεν χρησιμοποιείς στη θέση του και να καθαρίσεις τον πάγκο με ένα πανάκι.

1ο καθημερινό tip: Στρώσε το κρεβάτι σου

Πραγματικά, η κρεβατοκάμαρα χρειάζεται μόλις 5 λεπτά από το χρόνο σου κάθε πρωί. Τόσο χρειάζεσαι για να στρώνεις το κρεβάτι σου, να αερίζεις το χώρο και να τοποθετείς τα χθεσινά ρούχα στα άπλυτα ή στη θέση τους.

2ο καθημερινό tip: Γέμισε τα βάζα

Τα φρέσκα λουλούδια και τα φυτά εσωτερικού χώρου από μόνα τους δίνουν έναν αέρα φρεσκάδας και καθαριότητας στο χώρο σου χωρίς κανένα κόπο από εσένα!

καθαρό
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet