Εκεί που πάντα λέμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναψωνήσουμε ή ότι το σπίτι μας είναι τέλειο και έχει όλα όσα θέλαμε πάντα, έρχεται αυτή η μέρα που θα πέσουμε επάνω σε μία νέα ντιζαϊνάτη ανακάλυψη και θα αισθανθούμε ότι τελικά τίποτα δεν είναι ποτέ αρκετό! Παρακάτω ας πάρουμε μία γεύση από εκείνες τις προσθήκες που θα θέλαμε να βάλουμε στο σπίτι μας και θα του δώσουν έναν αέρα ανανέωσης. Το φουτουριστικό interior design μας δίνει τις λύσεις.

Αντικείμενα του interior design για το σπίτι σου

Διαφανής μπανιέρα: Ομολογούμε πως δεν μπορούμε να καταλάβουμε απόλυτα την χρηστικότητα ή ακόμα και την ύπαρξη του εν λόγω αντικειμένου. Οφείλουμε όμως να παραδεχθούμε ότι είναι πολύ πιο απολαυστικό στο μάτι το να βλέπεις μία τέτοια μπανιέρα από μία κλασική και συμβατική που οι περισσότεροι έχουμε στο σπίτι μας.

Compact κουζίνα: Αυτή η κουζίνα έρχεται σίγουρα από το μέλλον για να μας συναρπάσει. Το μόνο βέβαιο είναι πως δεν υπάρχει περίπτωση να βρείτε την κουζίνα σας ποτέ ανάσταση εάν επιλέξετε να εντάξετε μια παρόμοια στον χώρο σας.

Κρεβάτι με ενυδρείο: Αυτό είναι ο ορισμός του «Βουτάω στο κρεβάτι μου». Η ιδέα αυτή είναι ιδανική για όλους εκείνους που αγαπούν την θάλασσα αλλά και τον ύπνο και θα ήθελαν να συνδυάσουν τις δύο αγάπες τους σε έναν μοναδικό, avangard χώρο.

Θεματικά φωτιστικά: Για όλους εκείνους που έχουν βαρεθεί τα τεριμμένα και θέλουν να δώσουν στο χώρο τους μια πιο pop αύρα. Στην εν λόγω περίπτωση ο καλλιτέχνης θέλησε να προσθέσει στο φωτιστικό τα αγαπημένα του φρούτα.

Πόμολα με λεπτομέρειες: Τα πόμολα αυτά είναι η πεμπτουσία της δημιουργικότητας καθώς δίνουν τη δυνατότητα να φανταστείς ότι κάνεις οτιδήποτε άλλο από το να κρατάς ένα πόμολο, όταν πας να ανοίξεις τη πόρτα. Για παράδειγμα, μπορείς να φανταστείς ότι οδηγείς όταν κρατάς το τιμόνι – πόμολο.

Τί λέτε λοιπόν; Θα τους δίνατε μία ευκαιρία να αποκτήσουν τη δική τους θέση στον χώρο σας;

Διαβάστε επίσης

Οι ινσταγκραμικές κατοικίες στις οποίες θα θέλαμε να περάσουμε την υπόλοιπη ζωή μας

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet