Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά… μύρισε lockdown!  Πάνω λοιπόν που είχαμε μια πιο φυσιολογική καθημερινότητα, αρχίζει να ακούγεται πάλι το ότι θα κλειστούμε σπίτι! Αυτή τη φορά όμως είμαστε προετοιμασμένοι και δεν έχουμε καμία δικαιολογία για να χάσουμε τη γυμναστική μας! Αν δεν σ’ αρέσει η ελεύθερη γυμναστική και θες όργανα, σου βρήκαμε τις τρεις καλύτερες και πιο glamorous λύσεις για να στήσεις το δικό σου γυμναστήριο στο σπίτι.

Dior X Technogym Treadmill

Ο οίκος Dior μας εκπλήσσει για ακόμα μία φορά με τις συνεργασίες του και αφού λάνσαρε την πρώτη του βέσπα σε συνεργασία με την Piaggio, τώρα μας ενθαρρύνει να γυμναστούμε. Πάγκος πολλαπλών λειτουργιών, αλτήρες, μπάλα γυμναστικής— όλα στο πλαίσιο της κυκλοφορίας του Dior Vibe, της νέας σειράς αθλητικών ειδών που υπογράφει η Maria Grazia Chiuri για το Dior! Ο θρυλικός  οίκος της Avenue Montaigne ένωσε τις δυνάμεις του με την Technogym— έναν από τους κορυφαίους παγκόσμιους ηγέτες αθλητικού εξοπλισμού και ψηφιακών τεχνολογιών για τη δημιουργία της σειράς Dior x Technogym Limited Edition. Εσείς θα έχετε στο σπίτι σας τον απαραίτητο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που συνήθως βρίσκεται στο γυμναστήριο. Η luxury σειρά θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2022.

home gyms

Dynamo + Connected Bike

Είτε είσαι τύπος που του αρέσει να οργώνει τους δρόμους, τα βουνά και τις θάλασσες με το ποδήλατό του είτε είσαι «εσωτερικός» ποδηλάτης, η συνεργασία των δύο εταιρειών σου υπόσχεται μια ξεχωριστή εμπειρία. Οι Dynamo + Connected Bike δημιούργησαν ένα εξατομικευμένο προφίλ για κάθε χρήστη όπου παρακολουθείται και βαθμολογείται η προσωπική πρόοδος του γυμναζόμενου. Οι λειτουργίες αυτού του συνδεδεμένου ποδηλάτου έχουν σχεδιαστεί για να ξεπερνάς τον εαυτό σου και να σε πηγαίνουν πάντα παραπέρα, αλλά και να αλληλεπιδρούν με την κοινότητα. Τα live μενού, με επικεφαλής διάσημους προπονητές, σε μεταφέρουν στην υπέροχη ατμόσφαιρα ενός δωματίου Dynamo, με το δικό του μουσικό στυλ για κάθε συνεδρία. Θα βρεις επίσης προπονήσεις, διατάσεις, ακόμα και pilates.


home gyms

Echelon Reflect Mirror

Αυτό το Gym Gadget δεν υπάρχει! Ο καθρέφτης είναι σχεδιασμένος για λάτρεις της γυμναστικής στο σπίτι. Συνδέεται με την οθόνη αφής και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε μαθήματα σε απόσταση, έχοντας συνεχή έλεγχο από γυμναστές και προπονητές! Μιλάμε για έναν μαγικό καθρέφτη, εξοπλισμένο με κάμερα και ηχεία για τη σύνδεση του χρήστη με τους προπονητές και ολόκληρη την ομάδα, προκειμένου να επωφεληθεί από συμβουλές και ενθάρρυνση σε live stream!  Είναι επίσης δυνατή η ενσωμάτωση συσκευών παρακολούθησης καρδιακών παλμών χάρη στο σύστημα Heart Track καθώς και ενός βιομετρικού ρολογιού που διασφαλίζει τη βέλτιστη παρακολούθηση της απόδοσής του. Ο καθρέφτης είναι εξαιρετικά ελαφρύς και μετακινείται εύκολα στο σπίτι ενώ γίνεται διακοσμητικό αντικείμενο όταν είναι απενεργοποιημένος.

home gyms

Διαβάστε επίσης: Θέλω να χάσω λίπος. Να πάρω λιποδιαλύτες; Ο ειδικός απαντά!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet