10 λεπτά αρκούν για να γυμναστείς; Βεβαίως και αρκούν! To ότι η μέρα ξεκινάει καλύτερα με πρωινό workout δεν είναι ψέμα. ανεβάζει τον μεταβολισμό και τη διάθεσή σου. Σύμφωνα με έρευνα του 2019 από το Health Psychology υποστηρίζει πως τις καλές συνήθειες τις διαμορφώνουμε το πρωί. Δηλαδή, εάν κάποιος ξεκινάει την ημέρα του στις 07:00 με ένα καλό πρωινό και γυμναστική είναι πολύ πιθανό να επηρεάσει το βιολογικό του ρολόι. Έτσι, έχεις περισσότερες πιθανότητες να διατηρήσεις ένα καλό βάρος, να βελτιώσεις την ψυχική σου υγεία και να κοιμάσαι καλύτερα και πιο νωρίς το βράδυ!

Το πρωί είναι πολύ δυσκολότερο να παραλείψουμε την προπόνηση. Βάζοντας όμως την προπόνηση το πρωί, οι πιθανότητες να τηρήσουμε ένα πρόγραμμα αυξάνονται, ενώ μας μένει το υπόλοιπο της ημέρας για να ολοκληρώσουμε τις άλλες υποχρεώσεις μας. Επιπλέον, η γυμναστική το πρωί περιορίζει τη διάθεσή μας για φαγητό. Καταλαβαίνουμε πως το 07:00 είναι βαρύ και πως περισσότερο σου μοιάζει με βασανιστήριο, όμως όπως ξέρεις όλα είναι θέμα συνήθειας!

Εάν δεν είσαι για πολλά- πολλά το πρωί δεν χρειάζεται να κάνεις υπερβολές. Ένα δεκάλεπτο είναι αρκετό για να ξεκινήσεις την ημέρα σου με το boost που χρειάζεσαι! Αυτό το δεκάλεπτο workout είναι ιδανικό!

Δες το video:

Διάβασε ακόμα: Γραφείο και γυμναστική δεν πάνε μαζί. Ή μήπως πάνε;

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet