Ευτυχώς, πλέον ζούμε σε μια πιο απελευθερωμένη εποχή όπου συζητάμε πιο ελεύθερα τα θέματα σεξ, όπου έχουμε αποδεχτεί πως και οι γυναίκες έχουν ίδιες σεξουαλικές ορέξεις με τους άντρες, πως μπορεί να μιλάμε για σεξ χωρίς feelings κλπ. Φυσικά και το one night stand είναι μέσα στα πράγματα που θα κάνεις κάποτε στη ζωή σου (φυσικά με τις απαραίτητες προφυλάξεις). Υπάρχουν αρκετά είδη one night stand και εάν έχεις βρεθεί σε αυτή τη θέση σίγουρα θα αναγνωρίσεις κάπου τη δική σου εμπειρία.

Στο αμάξι

Αυτό το αμάξι θα σε σώσει πολλές φορές. Εάν δεν έχεις άδειο σπίτι ή δεν θες να έρθει σπίτι σου ο άλλος ή θες εκείνη την ώρα βρε παιδί μου να κάνεις κίνηση, το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου θα σου δώσει τη λύση που ζητάς! Πρόσεξε που θα σταματήσεις να μη σας δει κανείς, σιγουρευτείτε ότι κλειδώσατε και go for it!

night

Αυτό που το μετανιώνεις αμέσως

Εντάξει! Όλοι έχουμε μετανιώσει έστω μία φορά κάποια επιλογή σεξουαλικού συντρόφου! Συνήθως σου συμβαίνει όταν το το κάνεις πάνω σε μία στιγμή απόγνωσης που «έπρεπε οπωσδήποτε να κάνεις σεξ». Αυτό το είδος κατά κύριο λόγο γίνεται με ένα άτομο εντελώς έξω από τα νερά σου, που υπό άλλες συνθήκες δε θα πρόσεχες με τίποτα ή την εύκολη λύση- δηλαδή αυτόν που ήξερες ότι σίγουρα θα τρέξει!

night

Το «πιες κι αυτό, πιες κι εκείνο» που καταλήγει στο «πώς σε λένε;»

Ήπιαμε ένα ποτάκι παραπάνω και προέκυψε. Το ποτό είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι ανεβάζει τη λίμπιντο οπότε βρήκες κάποιον εξίσου μεθυσμένο και καταλήξατε στο ίδιο κρεβάτι. Είναι από τα πιο συνηθισμένα είδη one night stand! Τουλάχιστον δεν έστειλες στον πρώην σου. Κάτι είναι κι αυτό!

night

Το ξενοδοχείο ημιδιαμονής

Υπάρχουν πολλά τέτοια με τέλειες τιμές που μπορείς να πας ό,τι ώρα θες και να κάνεις τη δουλειά σου ανενόχλητος! Τα φθηνά ξενοδοχεία είναι το ασφαλές, σίγουρο μέρος, από το οποίο φεύγεις κυρία παριστάνοντας ότι δε συνέβη ποτέ τίποτα. Νιώθεις και λίγο παράνομος κι έχει κι αυτό τη χάρη του!

night

Ο φίλος που τελικά κάνατε σεξ

Καλό θα ήταν αυτά να μη γίνονται! Ειδικά αν είστε με κάποιον φίλοι και κάνετε σεξ η φιλία επανέρχεται πολύ δύσκολα. Μπορεί να υπάρχει αυτός ο φίλος για τον οποίο αισθάνεσαι που και που κάποια έλξη όμως, δεν έχετε κάνει κάτι. Εάν τύχει και κάνετε όμως, όλα cool μιλήστε και βρείτε τα! Ή προχωρήστε σε μια σχέση ρε παιδί μου αν σας ξαναπροκύψει… Αρκεί να σιγουρευτείτε ότι θέλετε και οι δύο το ίδιο πράγμα!

night

Διάβασε επίσης: 5 στιγμές στο sex που θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί και πώς να τις αντιμετωπίσεις!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet