Σου έχει τύχει να κολλήσεις με κάποιον που δεν ταιριάζεις καθόλου, επειδή κάνετε καλό σεξ; Συμβαίνει! Και συμβαίνει πιο συχνά απ’ ότι φαντάζεσαι! Υπάρχουν άνθρωποι που ξεκάθαρα δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, αλλά γίνονται ζευγάρι ή friends with benefits ή όπως αλλιώς λέγεται αυτό, εξαιτίας της σεξουαλικής τους χημείας!

Η σεξουαλική χημεία είναι βασικό συστατικό για ένα ζευγάρι και τα ευχάριστα νέα είναι ότι μπορούμε να την αλλάξουμε! Με ποιο τρόπο; H sex coach και sex therapist Ειρήνη Χειρδάρη μας αποκαλύπτει τα 5 βήματα για να κολλήσει μαζί σου από τις πρώτες φορές που θα κάνετε σεξ, αλλά και για να το απολαμβάνεις κι εσύ στο έπακρο!

1.Δώσε εντολή στον εγκέφαλό σου να μπει σε sex mode

Η εντολή που δίνεις στον εγκέφαλό σου, είναι «τώρα θα χαθώ στην ηδονή, τώρα θα το ευχαριστηθώ». Μέσα στην σαρωτική καθημερινότητα, έχουμε 10 λεπτά- τόσο διαρκεί η μέση διείσδυση- για να κάνουμε σεξ. Είναι ανεκτίμητο αυτό το δεκάλεπτο. Οπότε ο εγκέφαλός σου, το όργανο με το οποίο κάνουμε σεξ, πρέπει να είναι εστιασμένος στην ηδονή και μόνο.

2. Ασχολήσου με ολόκληρο το σώμα

Για να βοηθήσεις τον εγκέφαλό σου να χαλαρώσει και να έρθει σε σεξουαλική επιθυμία, συγκεντρώσου στα χάδια. Σκέψου πώς νιώθεις το παραμικρό χάδι του στο σώμα σου. Ολόκληρο το δέρμα μας είναι ερωτογενής ζώνη, μην εστιάζεις μόνο στα γεννητικά όργανα.

3. Κάνε ερωτικές σκέψεις

Ο εγκέφαλος είναι στο “τώρα” μόνο όταν κάνει ερωτικές σκέψεις: “πώς μου αρέσουν τα χείλη του, το μόριό του, πώς μου αρέσει αυτή η στάση, κ.λπ.”. Μόλις εμφανιστεί κάποιο άγχος επίδοσης το πρώτο που κάνει είναι να σταματήσει τα σήματα μορς που στέλνει μέσω σπονδυλικής στήλης στα γεννητικά όργανα Άρα δεν θα διεγείρεσαι.

σεξ

4. Μίλα βρώμικα- αλλά δώσε και συναίσθημα

Το να μιλάς βρώμικα στο πρώτο σεξ είναι ΟΚ, σημαίνει ότι του διεγείρεις το πρώτο εγκεφαλικό σύστημα του έρωτα, εκείνο της λαγνείας, το οποίο ελέγχει η τεστοστερόνη, η “βρώμικη ορμόνη”. Αλλά στα πρώτα σεξ με έναν καινούριο εραστή, το δεύτερο εγκεφαλικό σύστημα, η ερωτική έλξη, θα καθορίσει περισσότερο την πορεία αυτής της σχέσης. Προτίμησε κάποια αισθησιακά λόγια που θα πέσουν απαλά στην καρδιά του όπως «Σε θέλω», «Τί είναι αγόρι μου», «Σε θέλω δικό μου» κλπ. Υπάρχει και το τρίτο εγκεφαλικό σύστημα του έρωτα, ο συντροφικός έρωτας, το οποίο θα ανοίξει λίγο αργότερα, με τη σχέση, αλλά υπάρχουν κόλπα να προσπαθήσεις να περάσεις εκεί και από το πρώτο σεξ. Μετά το σεξ κάν’ του μεγάλες, σφιχτές αγκαλιές, χάδια, φιλιά, στοργή, παιχνίδια.

5. Κοίτα τον στα μάτια

Τέλος, μην ξεχνάς να τον κοιτάς στα μάτια την ώρα του σεξ. Σύμφωνα με την ταντρική παράδοση, μετά από 4 λεπτά που βλέπεις κάποιον στα μάτια, βλέπεις την ψυχή του.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet