Το squirting, η γυναικεία «εκσπερμάτιση», ακολουθεί τη λειτουργία της αντρικής εκσπερμάτισης. Το υγρό δημιουργείται εκείνη την στιγμή, δεν αποθηκεύεται κάπου στον οργανισμό. Στην περίπτωση της γυναικείας «εκσπερμάτισης» το υγρό δημιουργείται στους αδένες του Skene και μεταφέρεται στο κύριο σώμα του G, το οποίο βρίσκεται στην αρχή του κόλπου. Εκτοξεύεται από την ουρήθρα, όπως ακριβώς από εκεί εκτοξεύεται και η αντρική εκσπερμάτιση.  

Οι περισσότερες γυναίκες βέβαια, δεν έχουμε μάθει να αφήνουμε το υγρό του squirting να φεύγει έξω από το σώμα μας. Αν διεγερθεί το G κατά την σεξουαλική επαφή με τον σύντροφό μας, επειδή δεν έχουμε μάθει να αφήνουμε προς τα έξω το υγρό του squirting πηγαίνει στην ουροδόχο κύστη. Και συνήθως νιώθουμε έντονη ανάγκη να ουρήσουμε αμέσως μετά το σεξ. Άρα το υγρό του squirting το αφήνουμε στην λεκάνη μαζί με ούρα. Ενώ είναι τόσο διεγερτικό και για εμάς και για τον σύντροφό μας, να μάθουμε να το αφήνουμε πάνω στο σώμα του ή στο δικό μας κατά την διάρκεια του σεξ μας.

Πως να εκπαιδευτείτε να αφήνετε το υγρό του γυναικείου «προστάτη» έξω από το σώμα σας

1. Καθήστε στο τοίχωμα της μπανιέρας. Με λιπαντικό ή λάδι καρύδας κάντε αργούς κύκλους γύρω απ΄ την ουρήθρα, η οποία είναι και η κεφαλή, η αρχή του σημείου G. Kαντε αυτούς τους κύκλους με τον δείκτη σας κάποιες φορές, ενώ φροντίζετε να είστε χαλαρές, και να παίρνετε αργές, βαθιές αναπνοές.
2. Τώρα φέρτε τον δείκτη σε μια κάθετη κίνηση, περνώντας αργά από την κλειτορίδα, την ουρήθρα, την αρχή του κόλπου (όπου βρίσκεται το κύριο σώμα του G) και πάλι πίσω. Φέρτε έτσι πάνω κάτω τον δείκτη αρκετές φορές.
3. Επαναλάβετε την άσκηση 1 και την άσκηση 2 μερικές φορές, πάντα αργά και χαλαρά. Και όταν έχετε πλέον μια έντονη αίσθηση, σα να θέλετε να ουρήσετε, πιέστε προς τα έξω. Μόνο που αντί για ούρα, φεύγουν διάφανα, άοσμα υγρά. Aυτά είναι τα υγρά του squirting.
Όσο περισσότερο ασχολείστε με τις παραπάνω ασκήσεις, τόσο πιο πολλά υγρά θα  αφήνετε, μέχρι να εκτοξεύονται πλέον στην κυριολεξία. Τότε μπορείτε πλέον να εντάξετε τη νέα σας ανακάλυψη στα ερωτικά παιχνίδια με τον σύντροφό σας ώστε, κάνοντας μπροστά του τις παραπάνω ασκήσεις και να σκουιρτάρετε πάνω στο σώμα του.

Δες και τα υπόλοιπα βίντεο από την Ειρήνη Χειρδάρη:

Πώς πάω από τον κλειτοριδικο στον κολπικό οργασμό;

Πώς θα καταλάβεις από τη γλώσσα του σώματός του ότι του αρέσεις.

Γνωρίζεις το πρωτόκολλο των Dating Apps;
5 πράγματα που πρέπει να κάνεις στο σεξ για να κολλήσει μαζί σου!

Αυτοί είναι οι 3 λόγοι που χωρίζουν τα ζευγάρια!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet