Στις μέρες μας δεν θεωρείται πλέον τόσο μεγάλο ταμπού να έχει μια γυναίκα σχέση με μικρότερο άντρα! Φυσικά, δεν μιλάμε για διαφορά 1 ή 2 χρόνων αλλά για πάνω από 5-10 χρόνια! Παρόλα αυτά έχει επικρατήσει η άποψη πως οι γυναίκες πρέπει να κάνουν σχέση με μεγαλύτερους άντρες! Γιατί όμως; Ορισμένες φορές είναι ανανεωτικό να είσαι με κάποιον μικρότερο καθώς υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα και ναι ένα από τα πιο σημαντικά είναι το sex!

σχέση

Οι απολαύσεις από αυτή τη σχέση

Είναι πιο αυθόρμητος

Ο αυθορμητισμός λένε πως μειώνεται με τα χρόνια οπότε κάνοντας σχέση με έναν μικρότερο άντρα δεν είναι καθόλου περίεργο να τον ζήσετε ξανά μαζί από την αρχή. Η διάθεση και ο παρορμητισμός που ακόμα υπάρχει σε αυτόν, μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι ιδιαίτερα όμορφα. Ακόμη κι αν κυριαρχεί η λογική στη ζωή σου, ο αυθορμητισμός του μπορεί να σε κάνει να αφεθείς στη στιγμή και να μην παίρνεις τη ζωή τόσο σοβαρά!

Σε ανανεώνει!

Σύμφωνα με έρευνες η σχέση με έναν μικρότερο άντρα μας κάνει να αρχίζουμε να αισθανόμαστε καλύτερα με τον εαυτό μας και μας ανανεώνει! Έχουμε καλύτερη διάθεση και φροντίζουμε ακόμη περισσότερο την εμφάνισή μας. Πολλές φορές αυτή η ανανέωση φαίνεται και στον τρόπο που κοιτάμε τη ζωή. Έχει αποδειχτεί πως όταν μία γυναίκα ξεκινήσει μία σχέση με μικρότερο άντρα βλέπει τα πράγματα πιο αισιόδοξα και μάλιστα αρχίζει να της αρέσει περισσότερο ο εαυτός της.

Θέλει να σε εντυπωσιάσει

Όταν κάνεις σχέση με μικρότερο θα παρατηρήσεις πως προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί για να σε εντυπωσιάσει. Δεν είσαι η μόνη λοιπόν που μπορεί να αισθάνεσαι περίεργα αλλά και εκείνος θα κάνει ότι μπορεί για να σε κρατήσει.

Το sex είναι καλύτερο

Σε σχέση με τα παραπάνω και στα πλαίσια της προσπάθειας εντυπωσιασμού το sex με νεότερο άντρα πάει σε άλλο level! Τον ενδιαφέρει πάντοτε η δική σου απόλαυση και θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει. Επιπλέον δεν βαριέται να κάνει sex και μπορεί να το κάνει πολλές φορές την ίδια μέρα. Αμέ!

σχέση

Τι θα σε ταλαιπωρήσει σε αυτή τη σχέση

Η έλλειψη συνεννόησης

Η αλήθεια είναι πως αν η διαφορά ηλικίας είναι μεγάλη μπορεί να μην κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος και να δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε ή να βγάλετε άκρη με τον μικρότερο σύντροφό ! Στην αρχή η έλλειψη συνεννόησης μπορεί να σου φανεί χαριτωμένη αλλά αργότερα θα αρχίσεις να δυσανασχετείς!

Η ζήλεια

Ζήλεια υπάρχει σε όλα τα ζευγάρια. Όμως στις σχέσεις όπου η γυναίκα είναι μεγαλύτερη από τον άντρα και οι δύο έχουν επιπλέον λόγους να ζηλεύουν: οι γυναίκες ότι μπορεί να τις απατήσει με μια νεότερη γυναίκα και οι άντρες ότι μπορεί η σύντροφός τους να βρει κάτι «καλύτερο»!

Διαφορετικά θέλω

Σίγουρα κάποια στιγμή θα φτάσετε σε ένα σημείο όπου τα θέλω σας είναι διαφορετικά είτε αυτό έχει να κάνει με την καριέρα σας είτε με την προσωπική σας εξέλιξη είτε με τη δημιουργία οικογένειας!

Ανωριμότητα

Οκ! Αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό μόνο των μικρότερων αντρών. Όμως όταν είσαι 30 κι έχεις σχέση με έναν 20χρονο δεν μπορείς να έχεις τις ίδιες απαιτήσεις ή προσδοκίες που θα είχες από κάποιον στην ηλικία σου ή μεγαλύτερο! Σκέψου τον εαυτό σου στα 20 και τώρα για να καταλάβεις τη διαφορά!

σχέση

Διάβασε επίσης: Πώς θα κάνεις σεξ όταν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι;

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet