Ο αντρικός πληθυσμός έχει προσπαθήσει πολλές φορές να καταλάβει τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες, όμως κάπου στην πορεία μπερδεύονται και το χάνουν. Θέλει κεριά, ερωτική μουσική κι ένα ποτήρι κόκκινο κρασί ή σιρόπι σοκολάτα να ρέει πάνω της; Θέλει ρομαντικό και τρυφερό σεξ ή απλά να την πιάσεις δυνατά, να την πετάξεις στο κρεβάτι και να της δείξεις τι σημαίνει… πάθος;

Αυτό το άρθρο απευθύνεται στον αντρικό πληθυσμό και μπορείς να το στείλεις «συστημένο» στο φίλο σου!

γυναίκες

Να την ξεντύσεις… αργά

Πολύ συχνά, τα ζευγάρια μπαίνουν κατ’ ευθείαν στο ψητό. Κι αυτό μπορεί να λειτουργεί σε πολλές περιπτώσεις, αφού πρόκειται για ακατέργαστο πάθος. Η αποπλάνηση είναι – και πρέπει να είναι – μία αργή διαδικασία κι όχι να γίνεται βιαστικά. Βγάλε της τα ρούχα αργά κι άφησε το σώμα της να αποκαλυφθεί σιγά σιγά, καθώς τα μάτια σου δεν σταματούν να την κοιτάνε και τα χέρια σου περιπλανιούνται, τρίβουν, χαϊδεύουν και πιάνουν διάφορα σημεία του σώματος της.

Σεξ σε δημόσιο χώρο

Μπορεί να μην θέλει να κάνει κυριολεκτικά σεξ σε δημόσιο χώρο (γιατί το να σας συλλάβουν δεν είναι κι ό,τι καλύτερο), όμως το αίσθημα της ανησυχίας πως κάποιος μπορεί να σας δει στις περισσότερες γυναίκες λειτουργεί σαν διεγερτικό.

Να την αφήνεις να παίρνει τον έλεγχο

Η δύναμη και ο έλεγχος αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα αφροδισιακά για πολλούς ανθρώπους, άντρες και γυναίκες. Κι όπως συμβαίνει με τους άντρες συντρόφους, έτσι κι αρκετές γυναίκες δεν θέλουν να βρίσκονται συνεχώς υπό τον έλεγχο των συντρόφων τους, αλλά θέλουν κι εκείνες να παίρνουν τα ηνία της σεξουαλικής τους ζωής. Μία γυναίκα έχει την ίδια σεξουαλική επιθυμία μ’ έναν άντρα… και θέλει να έχει την ευκαιρία να του το δείξει!

Παιχνίδια ρόλων

Το να υποδύεσαι ένα διαφορετικό πρόσωπο σε κάνει να νιώθεις απελευθερωμένος και σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις πράγματα ή να πραγματοποιείς φαντασιώσεις σου που στην πραγματικότητα δεν θα ήσουν σε θέση να τα προτείνεις και να τα κάνεις με την ίδια ευκολία. Φορώντας μία στολή ή αναλαμβάνοντας κάποιο διαφορετικό ρόλο, μπορείς να αφήσεις για λίγο στην άκρη τις αναστολές σου και τις διάφορες ανασφάλειες που μπαίνουν εμπόδιο στην απόλαυση και των δύο. Τα παιχνίδια ρόλων δεν είναι μόνο διασκεδαστικά, αλλά μπορούν να σας φέρουν ακόμα πιο κοντά και να απογειώσουν τη σεξουαλική σας ζωή ανατρέποντας όλα εκείνα που καταπνίγουν τις φαντασιώσεις και τα θέλω σας.

γυναίκες

Please her… Να είσαι δημιουργικός

Μία γυναίκα θέλει να την κάνεις να νιώθει ξεχωριστή. Θέλει να αισθάνεται ποθητή. Και ίσως θέλει να την κακομαθαίνεις και λίγο. Όμως πρέπει να καταλάβεις πως μία γυναίκα επιτρέπει σ’ ένα άλλο άτομο να έχει πρόσβαση στο σώμα της και για να επιτευχθεί αυτό χρειάζεται ένας συνδυασμός εμπιστοσύνης, άνεσης και αφοσίωσης. Αφιέρωσε χρόνο για να κάνεις πράγματα για εκείνη και θα γίνει ακόμα περισσότερο πρόθυμη να ανταποδώσει. Όταν θες το κάτι παραπάνω, πρέπει να προσπαθήσεις κι εσύ λίγο περισσότερο!

Προκαταρκτικά. Και να αρχίζουν προτού βρεθείτε στο κρεβάτι

Η διέγερση για μία γυναίκα συχνά ξεκινάει πολύ πριν συνειδητοποιήσει τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί. Μπορεί να ερεθιστεί από ένα βλέμμα, από μία δήλωση, από ένα νεύμα σου, ακόμα κι από την προθυμία του να την ακούει χωρίς να κρίνει καθετί που λέει. Η αποπλάνηση θα μπορούσε να συγκριθεί με μία μορφή τέχνης και σίγουρα απαιτεί προσπάθεια. Θέλει να της δείχνεις αφοσίωση, να εστιάζεις την προσοχή σου σε εκείνη. Θέλει να αισθάνεται σημαντική, να της δείχνεις πως αξίζει. Μην ξεχνάς: η σημαντικότερη ερωτογενής ζώνη είναι το μυαλό της.

Διάβασε επίσης: Sexting σε ώρες γραφείου. Ή αλλιώς, ξεκίνα τα προκαταρκτικά ενώ δουλεύεις

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet