Η αριθμολογία είναι ένα αρχαίο μεταφυσικό σύστημα διορατικότητας, που υπάρχει εδώ και χιλιάδες χρόνια σε πολλούς πολιτισμούς και κουλτούρες. Ουσιαστικά εξετάζει τη σχέση που έχουν οι αριθμοί και τα γράμματα που σχετίζονται με την ταυτότητά μας (ειδικά το όνομα και την ημερομηνία γέννησής μας) με την προσωπικότητα και την πορεία της ζωής μας.

Η αριθμολογία μπορεί να είναι ένα ισχυρό εργαλείο αυτοβοήθειας και αυτογνωσίας. Η βασική του αρχή είναι ότι το σύμπαν είναι ένα σύστημα και μόλις διαλυθεί, μας μένουν τα βασικά στοιχεία – οι αριθμοί. Όλα επιστρέφουν στους αριθμούς.

Ανεξάρτητα από τον τύπο αριθμολογικού αριθμού που υπολογίζετε, ο γενικός κανόνας είναι ότι συνεχίζετε να προσθέτετε αριθμούς μέχρι να φτάσετε σε ένα μονοψήφιο, με το 11 και το 22 να είναι επίσης σημαντικά. Κάθε προφίλ αριθμών έχει διαφορετικό νόημα, προσωπικότητα, επιρροή και αντίκτυπο.

Η έννοια του αριθμού 9 στην αριθμολογία

Στην αριθμολογία, ο αριθμός 9 είναι ισχυρός. Αντιπροσωπεύει την ολοκλήρωση, αν και όχι ένα τελικό τέλος – περισσότερο την εκπλήρωση ενός κύκλου, ώστε να μπορείτε να προετοιμαστείτε να ξεκινήσετε τον επόμενο. Είναι μια αναγνώριση της συνεχιζόμενης ροής της ζωής. Ο αριθμός 9 είναι ο τελευταίος από τους μονοψήφιους αριθμούς (οι οποίοι είναι γνωστοί ως βασικοί αριθμοί στην αριθμολογία) και ο υψηλότερος σε αξία. Ο αριθμός 9 δείχνει αν ασχολείστε με το να ζείτε τη ζωή σας με ουσιαστικό, συνειδητό τρόπο και αν βάζετε ικανοποιητικούς στόχους.

Αριθμολογία: Αυτά σημαίνει ο αριθμός 9 για εμάς στα ζώδια και την προσωπικότητά μας

Αριθμός Διαδρομής Ζωής 9

Ο αριθμός της διαδρομής της ζωής σας υπολογίζεται με βάση την ημερομηνία γέννησής σας, όπως το αριθμολογικό σας ζώδιο! Αυτός ο αριθμός αντιπροσωπεύει τον χαρακτήρα σας, τον σκοπό της ζωής σας και τον τύπο της ζωής που θα κάνετε. Στην πραγματικότητα, είναι ένας από τους πιο σημαντικούς αριθμούς στο σύστημα αριθμολογίας.

Για να βρείτε τον αριθμό της διαδρομής της ζωής σας, απλώς προσθέστε τα ψηφία της πλήρους ημερομηνίας γέννησής σας μέχρι να φτάσετε σε έναν μονοψήφιο αριθμό.Εξαιρούνται οι αριθμοί 11 και 22. Πήρατε τον αριθμό 9;

Αν ναι, τότε είστε συμπονετικοί, υπομονετικοί, γενναιόδωροι, κατανοητοί και δημιουργικοί. Ελκύεστε από σταδιοδρομίες που βασίζονται στην υπηρεσία (όπως η ιατρική, η διδασκαλία, η δικαιοσύνη) ή οι τέχνες (όπως η μουσική, η τέχνη, η συγγραφή ή η υποκριτική). Ελκύεστε από καλούς σκοπούς και φιλανθρωπικές προσπάθειες και συχνά μπορεί να βρεθείτε να αγωνίζεστε για τα δικαιώματα των άλλων. Νιώθετε καλά όταν κάνεις καλό! Η προσφορά βοήθειας στην οικογένειά σας, στην κοινότητά σας και στον κόσμο γενικότερο είναι πεπρωμένο για τους ανθρώπους με αριθμό 9.

Τι θέλει η καρδιά

Ο αριθμός της επιθυμίας της καρδιάς σας (ονομάζεται επίσης και αριθμός παρόρμησης της ψυχής σας) αποκαλύπτει το εσώτερο πάθος και τη λαχτάρα σας – τον ασυνείδητο, συναισθηματικό, ισχυρό οδηγό πίσω από τις αποφάσεις και τη συμπεριφορά σας που δεν γνωρίζετε,423α αλλά ωστόσο ζείτε. Αυτός ο αριθμός είναι ίσως ο τρόπος με τον οποίο θα γνωρίσετε τον εσωτερικό σας εαυτό.

Προέρχεται από την πρόσθεση των αριθμών που βασίζονται στα φωνήεντα στο πλήρες όνομά σας κατά τη γέννηση. Τα φωνήεντα είναι A (τιμή 1), E (τιμή 5), I (τιμή 9), O (τιμή 6) και U (τιμή 3). Προσθέστε τα μαζί και μειώστε το μέχρι να φτάσετε ένα μονοψήφιο μεταξύ 1 και 9. Πήρατε τον αριθμό 9;

Αν ναι, σκέφτεστε βαθιά και φιλοσοφικά και το υποκείμενο θέμα του προβληματισμού σας είναι πώς να ευθυγραμμίσετε τον σκοπό σας με μια μεγαλύτερη παγκόσμια ανάγκη ή αλήθεια. Τελικά, η παρόρμηση της ψυχής σας έρχεται να υπηρετήσετε τους άλλους. Το να καθοδηγείτε, να βοηθάτε, να θεραπεύετε, να διδάσκετε, να προστατεύετε και να υποστηρίζετε άλλους ανθρώπους είναι αυτό που σε κάνει πιο ευτυχισμένες.

Ελκύεστε προς την πνευματικότητα και αναζητάτε μια ανώτερη συνείδηση, ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε αυτόν τον χαοτικό κόσμο. Η συμπονετική σας φύση και η πνευματική σας άποψη για τη ζωή ελκύει τους άλλους προς το μέρος σας και οι άνθρωποι αγαπούν να ακούν τις σκέψεις σας για τη ζωή.

αριθμός

Αριθμός πεπρωμένου 9

Γνωστός και ως ο αριθμός έκφρασης ή ο αριθμός του ονόματός σας, ο αριθμός Destiny υπολογίζεται προσθέτοντας μαζί τα ψηφία που αντιπροσωπεύουν κάθε γράμμα του πλήρους ονόματός σας και στη συνέχεια προσθέτοντάς τα μέχρι να έχετε έναν μονοψήφιο ή κύριο αριθμό (δηλαδή 11, 22 ή 33) . Εδώ είναι ο κωδικός:

  • 1: A, Κ, Τ
  • 2: Β, Λ, Υ
  • 3: Γ, Μ, Φ
  • 4: Δ, Ν, Χ
  • 5: E, Ξ, Ψ
  • 6: Ζ, Ο, Ω
  • 7: Η, Π,
  • 8: Θ, Π,
  • 9: Ι, Σ

Πήρεατε το 9; Αν ναι, είστε πολύ δημιουργικοί και πνευματικοί. Είστε ιδεαλιστές και παθιασμένοι, αφοσιώνεστε στο να κάνετε τον κόσμο γύρω σας ένα καλύτερο μέρος. Τα υψηλά σας πρότυπα σημαίνουν ότι μπορεί να δυσκολευτείτε να ανταποκριθείτε στις δικές σας προσδοκίες και μερικές φορές μπορεί να αισθάνεστε απομονωμένοι από άλλους που δεν αισθάνονται τόσο έντονα όσο άλλοι. Η πορεία της ζωής σας θα σας οδηγήσει από τη σύγχυση στη διαύγεια. Είστε εδώ για να γίνετε ο καλύτερος ευατός σας.

Ο αριθμός 9 στην αστρολογία

Στην αστρολογία, ο αριθμός 9 συνδέεται με τον Άρη, τον πλανήτη της φιλοδοξίας, του πάθους και της επιθετικότητας. Ο Άρης κυβερνά τον Κριό (και σε ορισμένες σχολές σκέψης τον Σκορπιό).

Ο Άρης δίνει σε αυτές τις τοποθετήσεις το ~άκρο~ τους, ενσταλάσσοντάς ένα φλογερό πάθος και φιλοδοξία που, όταν κατευθύνεται προς αλτρουιστικούς και καλούς σκοπούς, είναι ισχυρή. Ωστόσο, αυτή η επιρροή του Άρη μπορεί να βάλει σε μπελάδες όταν δεν διοχετεύεται θετικά. Ο Άρης σας κάνει να θέλετε να προστατεύσετε τους άλλους και να παλέψετε για αυτό που είναι σωστό.

Ο αριθμός 9 στο Ταρώ

Το ένατο φύλλο του Ταρώ Major Arcana είναι ο Ερημίτης. Στην αστρολογία, ο Ερημίτης συνδέεται με την Παρθένο – η οποία, ναι, είναι διαφορετική από τη σύνδεση του αριθμού 9 με τον Κριό ή τον Σκορπιό, αλλά μην σας αγχώνει αυτό.

Ο Ερημίτης είναι μια κάρτα για τη φώτιση, τη σοφία και την αυτογνωσία. Προτείνει ισχυρές εσωτερικές ιδέες που προκύπτουν μέσω του στοχασμού, του διαλογισμού και της περισυλλογής. Είναι η εντελώς αντίθετη ατμόσφαιρα της σύνδεσης που μοιάζει με τον Άρη.

Αν το δεις με συγκεκριμένο τρόπο, χρησιμεύει ως μια χρήσιμη προτροπή για τους ανθρώπους με τυχερό αριθμό το 9 να μετριάζουν πάντα την παρόρμησή τους να ενεργήσουν με μια περίοδο σκέψης σχετικά με το γιατί αναλαμβάνουν δράση. Το να είστε τόσο απασχολημένοι με την εξυπηρέτηση των άλλων μπορεί να σας απομακρύνει από το ταξίδι και την αυτογνωσία σας. Είναι σημαντικό να αφιερώνουμε συνειδητό χρόνο για προβληματισμό γιατί χωρίς αυτόν, δεν μπορούμε να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη.

αριθμός

Αγγελικός αριθμός 9

Οι αριθμοί αγγέλων δεν προέρχονται από το όνομά σας ή την ημερομηνία γέννησής σας, αλλά αναφέρονται στις επαναλαμβανόμενες αλληλουχίες αριθμών που φαίνεται να εμφανίζονται παντού. Είτε σας έρχονται οι αριθμοί αγγέλων μέσω πινακίδων κυκλοφορίας, ρολογιών, λογαριασμών, αριθμών σπιτιού ή τραπεζικών κινήσεων, θεωρούνται ως μια ώθηση από ψηλά. Για παράδειγμα κα΄θε φορά που τυχάινει να κοιτάτε το κινητό σας είναι 11:11.

Οι αριθμοί αγγέλων είναι ένα σχετικά νέο φαινόμενο στην αριθμολογία. Ενώ η ιδέα ότι οι αριθμοί μπορούν να μεταδώσουν ένα πνευματικό μήνυμα πηγαίνει πίσω από αιώνες, ο όρος «αριθμός αγγέλου» είναι πιο πρόσφατος και εισχώρησε στη λαϊκή κουλτούρα στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Οι αριθμοί των αγγέλων πιστεύεται ότι είναι κοσμικοί κώδικες από αγγέλους (ή πνευματικούς οδηγούς) που εκπέμπουν ένα μήνυμα που το σύμπαν πιστεύει ότι πρέπει να ακούσετε. Αυτοί οι άγγελοι είναι επίμονοι και θα συνεχίσουν να σας στέλνουν αυτές τις ακολουθίες αριθμών μέχρι να δώσετε προσοχή (όπως τώρα…) και να το αναζητήσετε.

Εάν συνεχίζετε να βλέπετε αλληλουχίες επαναλαμβανόμενων 9, όπως το 999, τότε ωθούνται προς το είδος των συμπεριφορών της διαδρομής ζωής που πρέπει να έχει ένα άτομο με αριθμό 9—σκεφτείτε δημιουργικά έργα, έναν ανθρωπιστικό ή φιλανθρωπικό σκοπό, τη θεραπεία των σχέσεων με άλλους ή την άδεια να περάστε μια φάση στη ζωή σας για να ενεργοποιήσετε μια νέα αρχή. Σκεφτείτε ποιο από αυτά σας φαίνεται ότι εφάπτεται καλύτερα στην ζωή σας και αρχίστε να το αντιμετωπίζετε και οι αριθμοί θα σταματήσουν να εμφανίζονται.

Διαβάστε επίσης:

Τα 4 ζώδια που με ένα βλέμμα τους σε έχουν κατακτήσει

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet