Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς όπου θα παραμείνει μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου. Το ζώδιο των Ιχθύων είναι το περιβάλλον στο οποίο η Αφροδίτη βρίσκεται σε έξαρση, δηλαδή εκφράζει τις πιο θετικές και εκλεπτυσμένες ιδιότητές της. Η αλληλεγγύη, ο ρομαντισμός, η αγάπη, η συγχώρεση είναι αυτά τα οποία μας προτρέπει να εκφράσουμε η Αφροδίτη από τους Ιχθύς. Η φροντίδα για τον πλησίον, η ανάγκη να συνδεθούμε μέσω της ενσυναίσθησης με αυτούς που μας χρειάζονται, με τις προσωπικές μας σχέσεις, με τους συνεργάτες μας, θα είναι στη σκέψη και στις προτεραιότητές μας αυτή την περίοδο. Η Αφροδίτη από τους Ιχθύς μας ζητά να αναπτύξουμε συναισθήματα που μπορεί να αντιβαίνουν στον ανθρώπινο εγωισμό αλλά τελικά εξελίσσουν τον καθένα από εμάς και, συνεπώς, την ανθρωπότητα.

Ας δούμε σε ποιον τομέα μας επηρεάζει η Αφροδίτη από τους Ιχθύς, ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο μας:

ΚΡΙΟΣ: Η Αφροδίτη από τους Ιχθύς λειτουργεί σαν φύλακας – Άγγελος που σε ανακουφίζει, καταστέλλοντας το άγχος και τους φόβους σου. Σου προσφέρονται οι ευκαιρίες να διεκπεραιώσεις τις εκκρεμότητές σου και να προλειάνεις το έδαφος για νέες περιπέτειες.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι στόχοι σου ευοδώνονται με περισσότερη ευκολία καθώς τώρα θα έχεις στο πλευρό σου αυτούς που θέλουν και μπορούν να στηρίξουν τα όνειρά σου. Οι φίλοι σου θα είναι στο πλευρό σου και θα σου χαρίσουν όμορφες στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για να προσεγγίσεις άτομα εξουσίας, αυτούς που μπορούν να βοηθήσουν στην επαγγελματική σου εδραίωση και στην κοινωνική σου καταξίωση. Καλή περίοδος για να προβάλεις τη δουλειά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι επαφές σου με το εξωτερικό, είτε για δουλειές είτε για σπουδές, θα αποδώσουν καρπούς. Γνωρίζεις άτομα με τα οποία μπορείς να μοιραστείς τις φιλοσοφικές σου ανησυχίες. Αναμένονται επιτυχίες στα φλερτ και περισσότερη διασκέδαση.

ΛΕΩΝ: Ξεχειλίζεις από πάθος και ρομαντισμό γι’ αυτό αποζητάς στιγμές για δύο. Φυσικό είναι να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Ένα θέμα επενδυτικό ή σχετικό με χρέη και δανεισμούς μπορεί να ξεμπλοκάρει και να δοθούν λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιτυχίες στις προσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες υπόσχεται η Αφροδίτη στους Ιχθύς. Γεφυρώνεις τις αποστάσεις που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί ενώ κάνεις αξιόλογες γνωριμίες. Είναι πιθανό να επισημοποιήσεις το δεσμό σου.

ΖΥΓΟΣ: Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς μπορείς να αρχίσεις μία κούρα ομορφιάς, να υιοθετήσεις μια πιο υγιεινή διατροφή και, γενικότερα, να φροντίσεις την ψυχή, το σώμα, το μυαλό. Προγραμμάτισε την καθημερινότητά σου αφιερώνοντας περισσότερες ώρες στην ψυχαγωγία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των ερώτων σου και σε βοηθάει να γεφυρώσεις τις αποστάσεις στη σχέση σου. Είναι θετική για καινούργιους έρωτες και υπόσχεται επιβεβαιώσεις και ρομαντισμό. Είναι πιθανό να χαρείς με τις επιτυχίες των παιδιών σου.  

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ευχάριστες εξελίξεις και λύσεις σε οικογενειακά προβλήματα θα σε απαλλάξουν από πολλά άγχη σου. Διεκπεραιώνεις με μεγαλύτερη ευκολία θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου. Πιθανές οι συζητήσεις για τη δημιουργία οικογένειας ή για συγκατοίκηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επαφές με φίλους, συγγενείς, γείτονες, θα σου δώσουν χαρά και έμπνευση.  Νέες γνωριμίες θα φέρουν αέρα ανανέωσης στη ρουτίνα σου. Οι αποφάσεις αυτής της περιόδου θα είναι εποικοδομητικές τόσο για την προσωπική όσο και για την επαγγελματική σου ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η περίοδος είναι καλή για να κάνεις τις κινήσεις που θεωρείς ότι θα έχουν ως αποτέλεσμα να αυξήσεις τη ρευστότητά σου. Μη διστάσεις να διεκδικήσεις συναισθηματική κάλυψη από το ταίρι σου, αρκεί να το κάνεις με ενσυναίσθηση για τις δικές του ανάγκες.

ΙΧΘΥΕΣ: Φωτίζεσαι από αισιοδοξία, θετικότητα, αυτοπεποίθηση με αποτέλεσμα να γίνεσαι πιο θελκτική. Κερδίζεις πόντους στις επαφές σου καθώς αφήνεις το στίγμα σου τόσο στη δουλειά όσο και στην προσωπική σου ζωή.

Διάβασε ακόμη: Κινέζικη αστρολογία 2023: Τι θα φέρει η χρονιά του κουνελιού σε όλα τα ζώδια;

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet