Ο Ερμής οπισθοχωρεί  φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου στις 21/04/2023 και θα παραμείνει σε ανάδρομη τροχιά μέχρι και τις 15/05/2023. Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου θέματα που σχετίζονται με το χρήμα, την εμφάνιση μας, την αυτοπεποίθηση μας, τα θέματα της ασφάλειας, θα μας απασχολήσουν περισσότερο ή μπορεί να μας δημιουργήσουν προβλήματα.

Ο Ταύρος όντας ένα ζώδιο της γης που σχετίζεται με την παραγωγικότητα και το χρήμα «στενεύει» τον αεικίνητο Ερμή και θα χρειαστεί να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι αυτή την περίοδο για να μην κάνουμε σημαντικά λάθη. Η περίοδος αυτών των 3 εβδομάδων είναι θετική αν θέλουμε να διορθώσουμε τις καταναλωτικές μας συνήθειες, να διαχειριστούμε με μεγαλύτερη πειθαρχία και σύνεση τα έσοδα μας αλλά όχι για να πάρουμε ρίσκο ή να κάνουμε σημαντικές εκκινήσεις σε επιχειρηματικά σχέδια. Πιθανώς ακόμη να νιώθουμε έλλειψη αυτοπεποίθησης και πίστης στις δυνατότητες μας. Από την άλλη με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο είναι μια καλή στιγμή να επικοινωνήσουμε ξανά με παλιούς φίλους, συνεργάτες που δουλέψαμε μαζί στο παρελθόν ή ακόμη και προϊσταμένους που ενδεχομένως έχουν κάτι να μας προτείνουν. Στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή στον Ταύρο θα επηρεαστούν περισσότερο τα σταθερά ζώδια. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι ή όσοι έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και πιο ευέλικτοι αυτή την περίοδο που εκτείνεται μέχρι τις 15/05/2023.

Η επιρροή στα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής οπισθοχωρεί φαινομενικά ανάδρομος στον τομέα των οικονομικών στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο και αυτό σημαίνει ότι το χρήμα θα είναι στο μυαλό σας για πολλούς και ποικίλους λόγους. Σίγουρα δεν σημαίνει ότι πρέπει, ακόμη κι αν το έχετε, να το διαχειρίζεστε επιπόλαια. Αποφύγετε πολύ σημαντικές αγορές, ιδιαίτερα ηλεκτρονικών μέσων και γκάζετς ή μεταφορικών μέσων εκτός αν πρόκειται για κάτι μεταχειρισμένο που σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει πρόβλημα. Επίσης, προσοχή σε λογαριασμούς, φροντίστε να πληρώνετε έγκαιρα τις υποχρεώσεις σας, μην παίρνετε οικονομικά ρίσκα. Αν κάποιος σας οφείλει χρήματα προσπαθήστε να τα ζητήσετε σε αυτή την περίοδο, διότι μπορεί να τα πάρετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή θα πραγματοποιηθεί στο δικό σας ζώδιο αγαπητοί μου Ταύροι, από τις 21/04 μέχρι τις 15/05. Με κάποιο τρόπο επηρεάζει τόσο τους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας όσο και τον προφορικό και γραπτό σας λόγο. Είναι μια επιρροή που μπορεί να σας ζορίσει κάπως νοητικά, καθώς θα έχετε πολλά να πείτε και να κάνετε, αλλά πολλά θα είναι κι αυτά που μπορεί να καθυστερούν, να αναβάλλονται ή να βρίσκονται σε μια κατάσταση σύγχυσης. Μπορεί να έχετε μια αίσθηση ομίχλης στην καθημερινότητά σας όπου δεν διευκρινίζονται πολλά κι έτσι δεν ξέρετε πώς να οργανωθείτε. Σε γενικές γραμμές, δεν είναι καλό να παίρνετε πολύ σημαντικές αποφάσεις τώρα ούτε να κάνετε ενάρξεις. Αποφύγετε ακόμη ακριβές αγορές. Άτομα από το παρελθόν μπορεί να ξαναέρθουν στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έναρξη της  φαινομενικά ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σας Ερμή γίνεται σε ένα πιο παρασκηνιακό, μυστικό και ψυχολογικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και ο μόνος του κίνδυνος είναι να παρασύρεστε από διάφορους «θορύβους» στην καθημερινότητα σας και να μην συγκεντρώνεστε στις προτεραιότητες σας και στις δουλειές σας. Από την άλλη, ίσως να ερευνάτε διάφορα πράγματα, τα οποία πιθανώς δεν θέλετε προς το παρόν να τα ανακοινώσετε. Ή μπορεί να κάνετε μυστικές επαφές και συζητήσεις για το μέλλον της δουλειάς σας ή ενός επαγγελματικού σας σχεδίου. Ενδεχομένως ακόμη, να είστε σε μια φάση αναζήτησης κάποιας θεραπείας ή διατροφής ή άσκησης για να φροντίσετε τη φυσική σας κατάσταση. Άτομα από το παρελθόν μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους, ακόμη και στα όνειρα σας, αυτή την περίοδο.

Μάθε πως θα επηρεαστούν τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet