Την Παρασκευή 1 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Κριό με τα Φώτα (Ήλιο και Σελήνη) να βρίσκονται σε σύνοδο με τον Ερμή και τον Χείρωνα. Ένας κύκλος κλείνει για να ανοίξει ένας εντελώς καινούργιος.

Ο πόνος, τα τραύματα του παρελθόντος, τα αλύτρωτα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια για να τα εκφράσουμε, να τα εξορκίσουμε παρέα με τους έμπιστους ανθρώπους μας, να τα συζητήσουμε. Μία Νέα Σελήνη που μας εξωθεί στο να θεραπεύσουμε το τραύμα μας, να λυτρωθούμε και, στη συνέχεια, να μπούμε στη δράση.

Η δράση θα μας βοηθήσει να ανοίξουμε νέα κεφάλαια στη ζωή μας, να προωθήσουμε νέα σχέδια, να κάνουμε γνωριμίες, να μπούμε σε νέες περιπέτειες.

Σε κάθε ζώδιο και ωροσκόπο οι επιδράσεις της Νέας Σελήνης θα είναι:

ΚΡΙΟΣ: Ξεκαθάρισε το τοπίο των σχέσεων σου και κλείσε τους λογαριασμούς σου με τοξικά άτομα και με αυτούς που τρέφονται όταν σε πληγώνουν. Νέες σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο. Μη διστάσεις να δεθείς περισσότερο με αυτούς που το αξίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Κλείσε άμεσα υποθέσεις και σχέσεις του παρελθόντος που λειτουργούν ως φυλακή συναισθημάτων και ζωής. Αυτές που σε κρατούν μακριά από την ελπίδα και δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις. Όσο πιο γρήγορα δώσεις τέλος τόσο πιο γρήγορα θα έρθουν τα καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχε έτοιμο ένα εναλλακτικό σχέδιο δράσης και βάλτο σε εφαρμογή αν δεις ότι σε ταλανίζει η στασιμότητα. Οι αναθεωρήσεις φιλικών σχέσεων και ατόμων που θεωρούσες καλούς συμμάχους πιθανώς να είναι απαραίτητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην μεμψιμοιρείς για τις δουλειές σου. Ίσως ήρθε η στιγμή να κάνεις στροφή στην καριέρα σου και να αξιοποιήσεις ταλέντα και δεξιότητες που έχεις θάψει στην ανασφάλεια και το φόβο αποτυχίας. Σκέψου θετικά και προχώρα.

ΛΕΩΝ: Διαχώρισε τα σημαντικά από τα ασήμαντα και σπεύσε να υποστηρίξεις αυτά που θεωρείς σημαντικά για εσένα. Νέες γνωριμίες και ενδιαφέροντα θα πλαισιώσουν τη ζωή σου, αρκεί να αφήσεις χώρο για εσένα και την ευχαρίστησή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βγαίνουν στην επιφάνεια τα παράπονα και τα απωθημένα που έχουν δημιουργήσει οι ανικανοποίητες επιθυμίες. Μην επιτίθεσαι σε αυτούς που βρίσκονται μπροστά σου. Αποδέξου ότι το φταίξιμο είναι και δικό σου επειδή παρέμεινες σε επιλογές που δεν σε ικανοποιούν. Άλλαξε τη στάση σου και μπες στη δράση.

ΖΥΓΟΣ: Διαχωρίζεις την ήρα από το σιτάρι στις σχέσεις σου και παραμένεις με αυτές που αξίζουν και στις οποίες μπορείς να επενδύσεις. Κάνεις καινούργιες γνωριμίες ή το επόμενο, πιο σταθερό βήμα στις δοκιμασμένες στον χρόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλή περίοδος για να μετατρέψεις σε παρελθόν μία κακή συνήθειά σου, πιθανώς βλαπτική για την υγεία σου. Ξεκαθάρισε τι είναι απαραίτητο στην καθημερινότητά σου και τι όχι και επαναδόμησέ την με τρόπο που να βοηθάει την υγεία, τη δουλειά και τα προσωπικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλε τελεία και παύλα στους έρωτες που σε ταλαιπωρούν και σε κάνουν να νιώθεις κομμάτια. Ζήτω στα καλύτερα που έρχονται! Νέες γνωριμίες και πολλή διασκέδαση. Αν το άτομο που σε συντροφεύει σου δίνει χαρά, εμπρός για το επόμενο βήμα στη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι πιθανοί οι τριγμοί στην οικογενειακή εστία λόγω των αναμνήσεων που κρύβουν τραυματικές εμπειρίες. Η εκ βάθους συζήτηση με γνώμονα την αγάπη θα βοηθήσει. Η τελική κατάληξη θα είναι η εκτόνωση, η λύτρωση και οι πιο ουσιαστικές σχέσεις με τους οικείους σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κλείνουν κάποια σχέδια ή κάποιες επιβλαβείς γνωριμίες, αναθεωρείς κάποιες αποφάσεις σου που αποδεικνύονται λανθασμένες ή άκαιρες και προχωράς ακάθεκτα για νέα σχέδια, νέες γνωριμίες, νέες περιπέτειες.

ΙΧΘΥΕΣ: Συνειδητοποιείς πώς και εξ’ αιτίας ποιων ατόμων πέφτει η αυτοπεποίθησή σου. Βγάλε από τη ζωή σου την τοξικότητα και μη διστάσεις να υποστηρίξεις τις ανάγκες σου και να προσπαθήσεις να τις καλύψεις με αυτά τα πρόσωπα που ξέρουν όχι μόνο να παίρνουν αλλά και να δίνουν.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet