Σήμερα, Τετάρτη 6 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό σε σύνοδο με τον Άρη. Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι Νέα Σελήνη είναι η στιγμή που ο Ήλιος και η Σελήνη είναι στην ίδια ακριβώς θέση, δηλαδή βρίσκονται σε όψη συνόδου. Κάθε Νέα Σελήνη στιγματίζει την αρχή μιας περιόδου 14 ημερών που είναι καλή για να κάνουμε μια νέα αρχή σε τομείς που θέλουμε να αυγατίσουν και να αποδώσουν πλούσιους καρπούς.

Σελήνη στο Ζυγό

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο Ζυγό που σημαίνει ότι θα μας απασχολήσουν οι σχέσεις, οι συνεργασίες, τα συμβόλαια. Η δυναμική του Άρη προσδίδει ένταση σε κάθε προσπάθεια. Άλλοτε εντείνει τις παρορμήσεις μας με τους κινδύνους που συνεπάγονται και άλλοτε δημιουργεί μια ατμόσφαιρα που μυρίζει μπαρούτι.

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο Ζυγό που σημαίνει ότι θα μας απασχολήσουν οι σχέσεις, οι συνεργασίες, τα συμβόλαια.

Προσθετικά, έρχεται να πυροδοτήσει την κατάσταση ο Ουρανός που μπαίνει στο σχήμα με μία όψη 150 μοιρών. Αυτό προκαλεί υπερένταση και ακραίες εκρήξεις ή αναπάντεχες καταστάσεις, οι οποίες φέρνουν στην επιφάνεια αλήθειες, πιθανώς δύσπεπτες σε αρκετές περιπτώσεις. Έρχονται αποκαλύψεις ή γεγονότα που μπορεί να ανατρέψουν τα δεδομένα μας και να μας κάνουν να δούμε κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες μας με εντελώς διαφορετική ματιά.

Παράλληλα, ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Ζυγό και επαναφέρει στο προσκήνιο σχέσεις του παρελθόντος. Τις επανασυνδέσεις πολλοί πόθησαν αλλά λίγοι κατάφεραν να τις κρατήσουν στη ζωή τους για μεγάλο διάστημα. Λογικό, αφού, ενώ αρχικά θυμόμαστε τι μας ενώνει με το πρώην ταίρι και στη συνέχεια θυμόμαστε και τι μας είχε χωρίσει.

Εν ολίγοις, καλά θα κάνεις, πριν αποφασίσεις, να μην αφήσεις τον εγωισμό σου να σε παρασύρει σε χίμαιρες. Παρατήρησε αν υπάρχουν αλλαγές και συνειδητοποιήσεις τόσο από πλευράς σου όσο και στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Αν έχετε μάθει από τα λάθη σας, τότε σχεδιάστε από κοινού τα επόμενα βήματά σας. Στην αντίθετη περίπτωση, άφησε τον χρόνο να σου δείξει.

Αν επανέλθει στο προσκήνιο ένας παλιός συνεργάτης, είναι εύκολο να πάρεις τη σωστή απόφαση καθώς δεν σε επηρεάζει το συναίσθημα με αποτέλεσμα να κάνεις το καλύτερο για εσένα.

Το σχήμα της Νέας Σελήνης στον ουρανό συμπληρώνει το τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή και του ανάδρομου Δία, όψη που μπορεί να φέρει την τάση για αμετροέπεια. Προσέχουμε τι υποσχόμαστε τόσο στη δουλειά όσο και στην προσωπική μας ζωή και αποφεύγουμε τα κουτσομπολιά και τα πηγαδάκια που θα μπορούσαν να μας μπλέξουν. Από την άλλη, η ίδια όψη μπορεί να συντελέσει στο να υπάρξει μία επαναδιαπραγμάτευση για ένα σημαντικό θέμα με πολύ καλή έκβαση ή να βοηθήσει την επαφή και την εποικοδομητική συζήτηση με άτομα ισχύος.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet