Στις 15 Σεπτεμβρίου ο Άρης μπαίνει στον Ζυγό, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 30 Οκτωβρίου. Ο πλανήτης του «πολέμου», της παρόρμησης, της δράσης, της επιβολής του εγώ, μπαίνει σε ένα περιβάλλον που δεν του ταιριάζει καθώς ο Ζυγός είναι το ζώδιο της συναίνεσης, του εμείς, της διπλωματίας. Αυτή η ασυμβατότητα προκαλεί, σε γενικές γραμμές, αρκετές εντάσεις και δυσκαμψία, στη συνεννόηση και στο να κλειστούν αρμονικές συμφωνίες, τόσο επαγγελματικού χαρακτήρα όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

ΚΡΙΟΣ: Ο Άρης θα περιοδεύει στον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σου και, με τα αποκαλυπτικά γεγονότα που θα προκαλέσει, θα σε εξωθήσει στο να παρατηρήσεις τη δράση των σημαντικών άλλων της ζωής σου. Η αλήθεια είναι ότι, ιδιαίτερα στον τομέα των προσωπικών σου σχέσεων, θα αντιμετωπίσεις συγκρουσιακές, ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Καλό θα ήταν να ασκήσεις αυτοέλεγχο και να βάλεις στην άκρη τον εγωισμό σου για να βρεις το δίκιο σου μέσω της διαλλακτικής οδού. Επιπλέον, μπορεί να αποκαλυφθούν οι συνεργάτες που σε βλέπουν ανταγωνιστικά ή ακόμη και εχθρικά. Ωστόσο, όσο δυσάρεστη κι αν είναι η διαδικασία του να διαχωρίσεις την ήρα από το σιτάρι στις συναναστροφές σου, το θετικό είναι ότι θα αποφασίσεις με ποιους να πας και ποιους να αφήσεις, βάζοντας τα όριά σου στους τοξικούς ανθρώπους που σε περιτριγυρίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Με τον Άρη στο έκτο ηλιακό σου σπίτι που σχετίζεται με τη καθημερινότητά σου, την υγεία και τη δουλειά σου, φαίνεται ότι θα κουράζεσαι πάρα πολύ. Συνδυαστικά με τους υπόλοιπους πλανήτες, θα έχεις πολλή δουλειά, θα αναγκαστείς να αναλάβεις πολλές ευθύνες, ενώ θα προκύψουν υποχρεώσεις σχετικές με το σπίτι. Ίσως προκύψουν κάποια εμπόδια στην προσπάθειά σου να κάνεις μια καινούργια αρχή, τα οποία ναι μεν δεν θα είναι σοβαρά αλλά θα σε καθυστερήσουν, προκαλώντας σου εκνευρισμό. Επειδή το άγχος θα είναι αναπόφευκτο, καλό θα ήταν να βρεις τρόπους να το εκτονώσεις, με καλύτερο από όλους να χρησιμοποιήσεις τη δυναμική του Άρη, υιοθετώντας ένα πρόγραμμα αερόβιας άσκησης. Η περίοδος αυτή προσφέρεται για να αλλάξεις τη διατροφή σου και να χάσεις κιλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τον Άρη στο περιβάλλον της δημιουργικότητας, του έρωτα, της διασκέδασης θα νιώθεις την ανάγκη να εκφραστείς μέσα από τις ιδέες και τα ταλέντα σου, να αναπτύξεις και να προβάλεις τα επιτεύγματά σου. Θα έχεις περισσότερη ενέργεια, την οποία θα διοχετεύεις δημιουργικά με το να αξιοποιείς τα ταλέντα και τις δεξιότητές σου και κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν. Η όρεξη σου να διασκεδάσεις, να βρεθείς με άτομα η παρέα των οποίων σε ευχαριστεί και να ασχοληθείς με τα χόμπι σου μπορεί να σε κάνει να δυσκολευτείς να πειθαρχήσεις στα «πρέπει», που δεν αποτελούν για εσένα πηγές έμπνευσης και χαράς, γεγονός που θα ήταν καλό να λάβεις υπ’ όψη σου, για να μην εκτεθείς κυρίως στη δουλειά. Αυτή είναι μια πολύ καλή περίοδος για να κάνεις γνωριμίες, να ερωτευτείς ή να βρεις ευχάριστους τρόπους να ταράξεις τα λιμνάζοντα ύδατα της προσωπικής σου ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τον οίκο της ακίνητης περιουσίας και της οικογένειάς σου θα επισκεφτεί ο Άρης, προκαλώντας τα γεγονότα που θα σε αναγκάσουν να εστιάσεις την προσοχή και την ενέργειά σου στο να διευθετήσεις οικογενειακές υποθέσεις που θα σε αγχώσουν. Πιθανό είναι να χρειαστεί να κάνεις κάποιες επισκευές στο σπίτι, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει η αναγκαιότητα μιας απρόσμενης μετακόμισης. Ένα ακόμα ενδεχόμενο είναι να αποφασίσεις να εργαστείς από το σπίτι σου ή να αλλάξεις κάτι στον χώρο της εργασίας σου. Οι αντιπαραθέσεις και οι εντάσεις στην οικογενειακή εστία είναι στο πρόγραμμα. Καλό θα ήταν να προσπαθείς, όσο μπορείς, να κρατάς του τόνους χαμηλά, να βάζεις τα όριά σου στους οικείους σου, αλλά να έχεις και τη διάθεση να τους καταλάβεις.

ΛΕΩΝ: Με τον Άρη στον Ζυγό, φαίνεται ότι η ανάγκη σου για κοινωνικοποίηση κορυφώνεται ενώ οι ευκαιρίες να αξιοποιήσεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα θα είναι πολλές. Από τη μια θα εκπλαγείς από τους διπλωματικούς ελιγμούς σου, κυρίως στη δουλειά και στην ευρύτερη κοινωνική σου ζωή, ενώ, από την άλλη, στις πιο προσωπικές σου στιγμές, θα νιώσεις ότι η ειλικρίνεια είναι το ατού σου και ότι εκφράζοντας τις αλήθειες σου θα μπορέσεις να ξεκολλήσεις από ψυχοφθόρες καταστάσεις προκειμένου να κάνεις ένα βήμα μπροστά. Τα ταξίδια, οι εκδρομές, τα φλερτ θα είναι συνεχώς στη σκέψη σου. Αξιοποίησε όσο μπορείς τις περιστάσεις για να γίνουν και πράξη. Αν σπουδάζεις ή θέλεις να ασχοληθείς με την επιμόρφωσή σου αυτή η περίοδος είναι πρόσφορη για τέτοιου είδους δραστηριότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναμένονται αντιφατικές εξελίξεις με τον Άρη να επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου και των αξιών σου γενικότερα. Από τη μια η ανάγκη σου για ασφάλεια και σιγουριά, κυρίως υλική, θα σε σπρώξει να πιάσεις μια δεύτερη δουλειά ή να ασχοληθείς με εναλλακτικούς τρόπους απόκτησης χρήματος ή να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου επαγγελματικά. Από την άλλη, είναι πολύ πιθανό να μη μπορέσεις να αντισταθείς σε πάσης φύσεως αγορές με αποτέλεσμα να βγεις εκτός οικονομικού προγραμματισμού. Ωστόσο, επειδή η μανία καταναλωτισμού μπορεί να είναι η εκτόνωσή σου για να καλύψεις συναισθηματικά κενά, καλό θα ήταν να αφουγκραστείς την εσωτερική σου φωνή. Αντί λοιπόν να αναλώνεσαι σε υποκατάστατα, να σεβαστείς τις ανάγκες σου και να επιδιώξεις την ικανοποίησή τους, ακόμη κι αν πρέπει να κάνεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ: Ο Άρης θα κινείται στο ζώδιό σου και, ως δια μαγείας, θα αυξηθούν οι δραστηριότητές σου και δεν θα έχεις καθόλου χρόνο για χαλάρωση. Ουσιαστικά, θα νιώθεις την εσωτερική σου δύναμη, η οποία θα σε ωθεί στο να παίρνεις πρωτοβουλίες και να κάνεις πράγματα που, υπό κανονικές συνθήκες, δεν θα έκανες εύκολα. Ωστόσο, επειδή παράλληλα θα είναι και ο εγωισμός σου στα πάνω του, θα έχεις την τάση να θέλεις να έχεις πάντα δίκιο, επιβάλλοντας την άποψη και τα θέλω σου στους άλλους, με αποτέλεσμα να προκαλείς έντονες αντιδράσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές τόσο στη δουλειά όσο και με τους οικείους σου. Καλό θα ήταν να βρίσκεις τρόπους να εκτονώνεις την ενέργειά σου και ο καλύτερος είναι να υιοθετήσεις ένα πρόγραμμα αερόβιας άσκησης, παίρνοντας τις απαραίτητες προφυλάξεις, επειδή ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχήματος από απροσεξία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με την παρουσία του Άρη στο δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι, έρχονται στην επιφάνεια απωθημένα, ανομολόγητες ανάγκες και επιθυμίες, καταστάσεις του παρελθόντος που σε δεσμεύουν στο φόβο και δεν σε αφήνουν να αλλάξεις κεφάλαιο στη ζωή σου. Επειδή θα χάνεις ενέργεια λόγω του άγχους και των ανασφαλειών σου, καλό θα ήταν να προσέχεις τη διατροφή σου και να κάνεις ένα ελαφρύ πρόγραμμα αερόβιας άσκησης για να είναι πιο εύκολο να κοιμηθείς, μιας και αυτή την περίοδο θα έχεις πιο διαταραγμένο ύπνο, με αποτέλεσμα να κουράζεσαι και σωματικά. Αν θέλεις να αξιοποιήσεις την επίδραση του Άρη στο ζώδιό σου δημιουργικά, μην αφήνεις τις εξαρτήσεις και τους φόβους σου να σε καθηλώνουν, μπες στη δράση και κλείσε υποθέσεις του παρελθόντος που εκκρεμούν και σε δεσμεύουν στην ανασφάλεια ή στο άγχος. Άτομα και καταστάσεις που είναι για εσένα τοξικά, καλό είναι να φύγουν από τη ζωή σου και να αλλάξεις κεφάλαιο. Επίσης, αυτή η περίοδος προσφέρεται να διεκπεραιώσεις γραφειοκρατικές υποθέσεις που εκκρεμούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Άρης στον Ζυγό θα σε εξωθεί στο να προσεγγίσεις τις καταστάσεις της ζωής σου από εντελώς διαφορετική σκοπιά. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις περισσότερο την φαντασία σου και να δεις πέρα από δογματικές καταστάσεις που ίσως είχες μέχρι αυτή τη στιγμή. Με τον Άρη στον οίκο των φιλοδοξιών, των ονείρων, της ομαδικότητας και των φίλων, μοιραία, θα εστιάσεις σε αυτούς τους τομείς. Θα αναθεωρήσεις κάποιες φιλίες σου ή ακόμα και συνεργασίες σου, ειδικά σε ότι έχει σχέση με ομάδες και συλλόγους, και θα αποφασίσεις να προχωρήσεις σε εκκαθαρίσεις. Επίσης, θα επικεντρωθείς κυρίως στους στόχους σου και με το τι ακριβώς πρέπει να κάνεις ή ενδεχόμενα ποιον τομέα δράσης πρέπει να τροποποιήσεις για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Άρης θα επηρεάζει τον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής σου ζωής , θέση από την οποία εξάρει τις φιλοδοξίες σου και σε βάζει σε έναν αγώνα δρόμου για την επιτυχία. Παράλληλα, αναλαμβάνεις πολλές ευθύνες στη δουλειά, ίσως και λόγω της απουσίας κάποιων συναδέλφων, με αποτέλεσμα να αγχώνεσαι υπερβολικά. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την αποφασιστικότητά σου και το γεγονός ότι θέλεις να κάνεις το καλύτερο που μπορείς για να ευοδωθούν οι στόχοι σου, θα σε κάνουν να ψάχνεις ρεαλιστικούς τρόπους δράσης και συμμάχους που θα συνεργαστείτε αρμονικά. Ωστόσο, καλό θα ήταν να προσέχεις στις συναλλαγές σου με άτομα ισχύος στη δουλειά σου, γιατί είναι πιθανό να προσπαθήσεις να κάνεις μια συζήτηση για να διεκδικήσεις το αυτονόητο από τους ανωτέρους σου αλλά να καταλήξει σε παρεξήγηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τον Άρη στον οίκο της επέκτασης, της φιλοσοφίας και των ταξιδιών θα οδηγηθείς σε έναν καινούργιο κόσμο. Θα έχεις τη διάθεση να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα, να γνωρίσεις νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους και να ταξιδέψεις, ακόμη και με τη φαντασία σου. Η καρδιά σου λαχταρά να κάνει ταξίδια ψυχής, με οχήματα τη γνώση, την πνευματικότητα, τη διεύρυνση της συνείδησης αλλά και αναψυχής με τις παρέες σου και με πολλές δόσεις χαράς. Ο Άρης από τον Ζυγό θα σε ωθήσει στο να ασχοληθείς με θέματα σπουδών και επιμόρφωσης είτε διδάσκεις είτε σπουδάζεις ή να πάρεις κάποια πιστοποίηση που χρειάζεσαι για την δουλειά σου. Η περίοδος προσφέρεται για να κάνεις επιτυχείς συναλλαγές με δουλειές ή εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού καθώς επίσης και για να προωθήσεις τη δουλειά σου, αξιοποιώντας τις δυνατότητες του διαδικτύου.

ΙΧΘΥΕΣ: Η παρουσία του Άρη στον οίκο των οικονομικών σου, ιδιαίτερα αυτών που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς, διατροφές, κληρονομικά, θα φέρει ανατροπές που θα σε αναγκάσουν να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου ή να κάνεις κάποιους διακανονισμούς. Παράλληλα, επειδή το όγδοο ηλιακό σου σπίτι, δηλαδή το περιβάλλον του Ζυγού, συνδέεται και με τις πιο μύχιες πτυχές του υποσυνειδήτου σου, θα αντικρίσεις κατάματα και, φυσικά, θα αντιμετωπίσεις κάποιους εσωτερικούς σου φόβους. Επίσης, θα αισθανθείς ότι αναμοχλεύονται μέσα σου τα συναισθήματα που αφορούν σε δικές σου ανικανοποίητες επιθυμίες. Όμως, τελικά, θα καταφέρεις να τερματίσεις καταστάσεις που δεν σε σε ικανοποιούν για να μπορέσεις να ανοίξεις τα φτερά σου για άλλες περιπέτειες, πιο συμβατές με τα θέλω σου.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet