ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ήλιο να περνάει στον Αιγόκερω, αφοσιώνεσαι σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες. Η ανάγκη να αναγνωριστείς στη δουλειά είναι μεγάλη και οι ευκαιρίες που σου δίνονται αφήνουν περιθώρια για να δείξεις τις ικανότητές σου. Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού σε καλεί να επαναπροσδιορίσεις στόχους και φιλοδοξίες. Είναι πιθανό να προκύψουν οικονομικά ζητήματα που θα ανατρέψουν τους αρχικούς σχεδιασμούς σου. Η ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω επαναφέρει στο προσκήνιο υποθέσεις που απασχολούν την ερωτική σου ζωή. Τα συναισθήματα είναι έντονα καθώς οφείλεις να επανεξετάσεις κάποια δεδομένα που μπορεί να επηρεάζουν την πορεία της σχέσης σου. Εκτόνωσε μέσω του πάθους και του αισθησιασμού κάθε ανασφάλεια και δώσε την ευκαιρία σε εσένα και στο σύντροφό σου να περάσετε όμορφα αυτές τις γιορτινές μέρες.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σου. Νομικές υποθέσεις και ενασχόληση με νέα φιλοσοφικά αντικείμενα λειτουργούν θετικά για την προσωπική σου εξέλιξη. Η διασκέδαση και το φλερτ έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού  σε καλεί να απελευθερωθείς από επαγγελματικές κυρίως καταστάσεις που σε καταπιέζουν και δεν σου επιτρέπουν να κινηθείς όπως επιθυμείς. Απαραίτητο είναι κάθε κίνηση να είναι καλά προετοιμασμένη για να μην βρεθείς στο κενό. Με την σύνοδο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω πιθανό είναι να υπάρξει μία σημαντική επανασύνδεση με πρόσωπο που έχει παίξει μεταμορφωτικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Μοναδικά συναισθήματα και έντονος ερωτισμός εμπλουτίζουν τη σχέση σου.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ήλιο να μετακινείται στον Αιγόκερω, αντιμετωπίζεις βαθύτερες ανησυχίες και φόβους που σε επηρεάζουν σε ψυχολογικό επίπεδο. Οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές κινήσεις απαιτούν δράσεις και λύσεις. Το τετράγωνο του Κρόνου – Ουρανού δεν αποκλείεται να φέρει αποκαλύψεις για υποθέσεις από το παρελθόν που ακόμα σε επηρεάζουν. Η φυγή προς τα μπρος είναι η μόνη λύση καθώς οφείλεις να έχεις το βλέμμα σου στο μέλλον, αφήνοντας πίσω σου καταστάσεις που δεν σε ωφελούν. Με την ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω είναι πιθανόν να ενταθούν οι αμφιβολίες και η καχυποψία προς το ταίρι σου. Μην επιτρέψεις κατώτερα συναισθήματα να εισβάλουν στη σχέση σου. Προσπάθησε να μετουσιώσεις την ενέργεια σε έντονο ερωτισμό και πάθος που θα ανανεώσουν την προσωπική σου ζωή. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω και ενισχύεται η ανάγκη για κοινωνικότητα, εξωστρέφεια, έντονο ερωτικό παιχνίδι. Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Eπιδιώκεις να υπάρχει αρμονία και ισορροπία με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού ανατρέπει τα δεδομένα σε στόχους και φιλοδοξίες καθώς οικονομικοί περιορισμοί επηρεάζουν τις κινήσεις σου. Η ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω επαναφέρει στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος που επηρεάζουν την σχέση σου. Μην επιτρέψεις σε ανασφάλειες και φόβους να δημιουργήσουν εκρηκτικό κλίμα με το ταίρι σου. Επανασυνδέσεις με πρόσωπα από το παρελθόν επαναφέρουν τις έντονες στιγμές και το πάθος της ζωής σου. 

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Με τον Ήλιο να μετακινείται στον Αιγόκερω οι ευθύνες σου στη δουλειά αυξάνονται. Όπως είναι αναμενώμενο, οι περισσότερες υποχρεώσεις δημιουργούν ένα απαιτητικό πρόγραμμα στο οποίο πρέπει να ανταποκριθείς στο ακέραιο. Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού δεν επιτρέπει να παραμείνει ως έχει το status quo των επαγγελματικών και προσωπικών σχέσεων. Απαιτούνται αλλαγές και αποστασιοποίηση από τοξικές καταστάσεις και πρόσωπα που δεν μπορούν πια να σου προσφέρουν τα αναμενόμενα. Οι όποιες αλλαγές θα αφήσουν χώρο για νέες συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις που θα σε εξελίξουν. Η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να επαναφέρει καταστάσεις σε προσωπικό επίπεδο που προκαλούν νευρικότητα στην σχέση σου. Απόφυγε εντάσεις που μπορεί να χαλάσουν την εορταστική ατμόσφαιρα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος μετακινείται στον Αιγόκερω, ενισχύοντας το δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου. Λάμπεις σε όποιο περιβάλλον βρεθείς και εντυπωσιάζεις με την αποφασιστικότητα και την γοητεία σου. Φλερτ, διασκέδαση και απολαύσεις έχουν τον πρώτο ρόλο στο πρόγραμμά σου. Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού μπορεί να φέρει περισσότερες υποχρεώσεις στον επαγγελματικό χώρο που θα προκαλέσουν ένταση και κούραση. Με καλό προγραμματισμό και ψυχραιμία μπορείς να αντιμετωπίσεις καθετί που αναλαμβάνεις. Με την ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, το πάθος και ο ερωτισμός εκδηλώνονται με ευκολία και δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή. Μην επιτρέψεις σε παλιότερες καταστάσεις να μπουν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Επανασυνδέσεις με πρόσωπα που έχουν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου είναι πιθανές.

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ήλιο να περνάει στον Αιγόκερω η ανάγκη να βιώσεις τη θαλπωρή και τη ζεστασιά του οικογενειακού περιβάλλοντός γίνεται εντονότερη. Κυκλοθυμία και συναισθηματικά ξεσπάσματα μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις με τους οικείους σου. Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού δονεί για τα καλά την προσωπική σου ζωή προκαλώντας κλυδωνισμούς που δοκιμάζουν την σχέση σου. Σχέσεις με γερά θεμέλια θα ξεπεράσουν αλώβητες κάθε δυσκολία. Στην αντίθετη περίπτωση μη διστάσεις να δείξεις αποφασιστικότητα κάνοντας τις απαραίτητες επιλογές που θα σε απελευθερώσουν. Η ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα εντείνει τα παράπονα και τις ανασφάλειες που αφορούν τον οικογενειακό περίγυρο. Μην επιτρέψεις σε προσωπικούς φόβους να επηρεάσουν τη διάθεσή σου. Φρόντισε να περάσεις μοναδικά αφήνοντας στο περιθώριο απωθημένα που οδηγούν σε διαμάχες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω και σε βοηθά να αφιερώσεις χρόνο στους οικείους σου. Η κοινωνική σου ζωή διανθίζεται με προσκλήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις να μπαίνουν στο πρόγραμμά σου. Εμπόριο και επικοινωνία ανοίγουν νέους επαγγελματικούς δρόμους. Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού ανατρέπει τα δεδομένα σε συνεργασίες και σχέσεις καθώς αναδεικνύει καταστάσεις που σε επιβαρύνουν σε όλα τα επίπεδα. Μη διστάσεις να προχωρήσεις σε ρήξεις που θα σε απελευθερώσουν από τοξικές και τελματωμένες καταστάσεις. Έτσι θα δημιουργήσεις τον απαραίτητο χώρο για να εισβάλουν νέα πρόσωπα στην ζωή σου. Η ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε επανασυνδέει με πρόσωπα που έχεις περάσει υπέροχα. Η ανάγκη για βαθύτερη σύνδεση σε προσωπικό επίπεδο οδηγεί σε επίλυση καταστάσεων που εκκρεμούν και επηρεάζουν την σχέση σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ήλιο να περνάει στον Αιγόκερω ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου καθώς αντιλαμβάνεσαι την πραγματική σου άξια και δεν διστάζεις να διεκδικήσεις αυτά που έχεις ανάγκη. Το έντονο ερωτικό παιχνίδι θα σε φέρει κοντά με πρόσωπα που θα απογειώσουν τον αισθησιασμό και το πάθος. Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού μπορεί να σε αιφνιδιάσει με επιπλέον υποχρεώσεις που θα σε εκνευρίσουν χρονιάρες μέρες. Καλό είναι να αποφύγεις σπασμωδικές συμπεριφορές και κινήσεις γιατί μπορεί να οδηγήσουν σε δυσάρεστες εξελίξεις. Με την ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να πάρει φωτιά η προσωπική σου ζωή με πρόσωπο από το παρελθόν που θα σε διεκδικήσει μαχητικά. Απόλαυσε τις στιγμές, το ρομαντισμό και το πάθος χωρίς να πιέσεις καταστάσεις ή να πάρεις βεβιασμένες αποφάσεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου, σε βγάζει από την εσωστρέφεια και σε ωθεί σε πρωτοβουλίες που αφορούν στην επαγγελματική και προσωπική σου ζωή. Αυτοπεποίθηση και δυναμισμός οδηγούν στην επίτευξη κάθε στόχου σου. Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού σε καλεί να επαναπροσδιορίσεις οικονομικές προτεραιότητες και να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου. Μην αφήσεις το έλλειμμα αυτοπεποίθησης και τις ανασφάλειές σου να σε οδηγήσουν σε εκπτώσεις και υποχωρήσεις. Οφείλεις να διεκδικήσεις το καλύτερο για τον εαυτό σου. Η ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου απογειώνει την γοητεία και τον μαγνητισμό. Πρόσωπα επιστρέφουν και πάλι στη ζωή σου και σε διεκδικούν επίμονα. Γεγονός είναι ότι βρίσκεσαι σε μία αναγεννησιακή ερωτική περίοδο γι’ αυτό φρόντισε να μην προχωρήσεις σε παρορμητικές επιλογές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω παρακινώντας σε να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν και σε επιβαρύνουν ψυχολογικά. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικές εκκρεμότητες και συναισθηματικές καταστάσεις που ακόμα σε επηρεάζουν. Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού σε καλεί να βάλεις τα όριά σου έναντι των άλλων. Δεν μπορεί παρά να επηρεαστούν συνεργασίες και σχέσεις καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι ήρθε η στιγμή να αποτινάξεις από πάνω σου νοοτροπίες και προκαταλήψεις που δεν σου επιτρέπουν να εκφράσεις τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου. Μην ξεχνάς ότι η ωριμότητα και η εξέλιξη έρχονται μέσα από αλλαγές που δεν είναι εύκολες, όμως είναι απελευθερωτικές. Η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Πλούτωνα επαναφέρει στο προσκήνιο ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την σχέση σου. Δείξε κατανόηση και άφησε απωθημένα και τραύματα στο περιθώριο για να περάσεις όμορφα αυτές τις γιορτινές μέρες με το ταίρι σου. 

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Με τον Ήλιο να περνάει στον Αιγόκερω, αφήνεις στο παρελθόν μία περίοδο έντονης επαγγελματικής δράσης και αφιερώνεις χρόνο στο φιλικό περιβάλλον που σε χαλαρώνει και σε ευχαριστεί. Η προσωπική σου ζωή ανανεώνεται μέσα από δραστηριότητες και κεραυνοβόλες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν. Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού φέρνει στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που επιβαρύνουν την ψυχολογία και την προσωπική σου πορεία. Μη διστάσεις να αξιοποιήσεις ευκαιρίες που θα σου δοθούν και θα σε βοηθήσουν να απελευθερωθείς από βαρίδια του παρελθόντος που εμποδίζουν την εξέλιξή σου. Η ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα σε φέρνει σε επαφή με παλιούς φίλους ή πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει στην προσωπική σου ζωή. Ο ενθουσιασμός και η βαθύτερη ταύτιση σε όλα τα επίπεδα θα οδηγήσουν σε όμορφες στιγμές διασκέδασης ή έντονες στιγμές πάθους.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet