ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

 Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας οδηγεί σε ξεκαθαρίσματα που αφορούν φιλικές σχέσεις και στόχους που θέλεις να επιτυχείς. Ανατροπές και ανασφάλειες αλλάζουν τα δεδομένα και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε ένταση και ρήξεις με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στο φιλικό περιβάλλον. Παράλληλα, πιθανό είναι να πάρεις αποφάσεις για να αφήσεις στο περιθώριο φιλοδοξίες που συναντούν εμπόδια και να προχωρήσεις σε νέα σχέδια με τόλμη, αποφασιστικότητα και σκληρή δουλειά. Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω βελτιώνονται σημαντικά οι επικοινωνιακές συνθήκες στον επαγγελματικό χώρο. Ξεπερνάς εμπόδια και καθυστερήσεις σε επαγγελματικά σχέδια και αποκαθιστάς σχέσεις λόγω παρεξηγήσεων που μπορεί να προέκυψαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ανατροπές και ρήξεις σε επαγγελματικό επίπεδο επηρεάζουν την εξέλιξή σου. Νιώθεις ότι δεν μπορείς να περιοριστείς και επαναστατείς έναντι προσώπων και καταστάσεων που δεν σε εκφράζουν. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν νέες προτάσεις, οι οποίες αρχικά θα σε αγχώσουν και θα σε ξεβολέψουν αλλά, στο πλήρωμα του χρόνου, θα συνειδητοποιήσεις ότι σε οδηγούν στην πολυπόθητη καταξίωση. Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω θα είναι πιο εύκολο να ξεπεράσεις σκοπέλους σε νομικές υποθέσεις, επαγγελματικά ζητήματα και ταξίδια. Οι σχέσεις με το ευρύτερο περιβάλλον βελτιώνονται και έχεις την δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που μπορεί να προέκυψαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο αποκαλύπτει παρελθούσες καταστάσεις και μυστικά που επηρεάζουν σχέσεις με τον ευρύτερο κοινωνικό σου περίγυρο. Δεν θα διστάσεις να οριοθετηθείς έναντι προσώπων που προσπαθούν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν, διεκδικώντας το σεβασμό που σου αναλογεί. Ξαφνικές αποφάσεις που αφορούν την προσωπική σου εξέλιξη θα παίξουν σημαντικό ρόλο καθώς ανοίγεις τα φτερά σου με δυναμισμό και ωριμότητα και διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω σηματοδοτεί την ανάγκη να εκφράσεις στο ταίρι σου βαθύτερα συναισθήματα και σκέψεις που σε προβλημάτιζαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες προχωρούν με μεγαλύτερη ευκολία καθώς ξεπερνιούνται καθυστερήσεις και εμπόδια. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες και απωθημένα που ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις κατάματα. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες οικονομικές συνθήκες που θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Μπορείς να βρεις τις απαραίτητες λύσεις αρκεί να κινηθείς διαισθητικά και να πιστέψεις στον εαυτό σου. Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω βελτιώνεται η επικοινωνία σε σχέσεις και συνεργασίες. Μη διστάσεις να προχωρήσεις σε συμφωνίες που μπορεί να είχαν καθυστερήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα καθώς οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για εσένα. Φρόντισε μόνο να εκφράζεις σκέψεις και ανάγκες χωρίς δισταγμό παίρνοντας έτσι την θέση που σου αξίζει τα πράγματα. 

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο οδηγεί σε σημαντικές εξελίξεις και νέα ξεκινήματα που δεν θα είναι εύκολα. Όμως, είναι απαραίτητα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ξεκαθαρίζουν σχέσεις και συνεργασίες που μπορεί να μην αποδίδουν τα αναμενόμενα στη ζωή σου και αλλάζει ριζικά η δημόσια εικόνα σου. Αιφνιδιαστικές προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να οδηγήσουν σε νέες συνεργασίες που θα διέπονται από σταθερότητα και μακροβιότητα. Απαραίτητο για να αποδώσουν είναι η προσωπική προσπάθεια και η σκληρή εργασία. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις επαγγελματικές και γραφειοκρατικές υποθέσεις που είχαν μπλοκάρει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Γρηγόρη αντίληψη και διάκριση θα σε βοηθήσουν να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις που θα σε απαλλάξουν από το άγχος. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο δημιουργεί προϋποθέσεις αλλαγών στη δουλειά καθώς ήρθε η ώρα να αναλάβεις περαιτέρω ευθύνες. Το άγχος σου μπορεί να σε ωθήσει σε επικρίσεις. Καλό είναι να τις αποφύγεις για να μη δημιουργηθούν εντάσεις. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και τις ικανότητές σου αφού είσαι σε θέση να ανταποκριθείς σε κάθε πρόκληση, ακόμη και χωρίς βοήθεια. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την δυνατότητα να εκφράσεις σκέψεις και ανησυχίες που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις την υπερβολική ανάγκη για προβολή που θα οδηγήσει σε φανφάρες και αμετροέπεια. Συζητήσεις που αφορούν τη δημιουργία και τα ταλέντα σου εξελίσσονται σε αξιόλογες ευκαιρίες. 

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Αποκαλύψεις και ξεκαθαρίσματα που προκαλούν αναταράξεις στην προσωπική σου ζωή φέρνει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια και σε αιφνιδιάζουν. Είναι πιθανό να πάρεις αποστάσεις από το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Από την άλλη, μπορεί αναπάντεχα να μπει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου για να ξυπνήσει θαμμένα συναισθήματα και να σε ωθήσει σε μία σχέση με σταθερότητα και ασφάλεια. Αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου καλό είναι να προσέχεις καθώς η καχυποψία και η ζήλια μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα με δυσάρεστες συνέπειες. Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω εξομαλύνεται η επικοινωνία με πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον. Συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία ξεμπλοκάρουν καθώς αφήνεις στο παρελθόν πιθανά εμπόδια που σε προβλημάτισαν. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα αναγκαστείς να αναλάβεις περισσότερες οικογενειακές ευθύνες. Ξαφνικές απομακρύνσεις ή νέες γνωριμίες αλλάζουν τα δεδομένα της καθημερινότητάς σου. Καλό είναι να ξεκαθαρίσεις τη στάση σου με τα σημαντικά πρόσωπα της προσωπικής και επαγγελματικής σου ζωής με ωριμότητα. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να κερδίσεις το σεβασμό και να απαλλαγείς από τοξικές σχέσεις και καταστάσεις. Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με μεγαλύτερη ευκολία τις ιδέες και τις αποφάσεις σου στο περιβάλλον σου. Οι εμπορικές συμφωνίες ξεμπλοκάρουν καθώς βρίσκεις τις απαραίτητες λύσεις και ξεπερνάς τα εμπόδια του προηγούμενου χρονικού διαστήματος. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί να αποσαφηνίσεις τη στάση σου σε κοντινά πρόσωπα καθώς ξαφνικά νέα και γεγονότα αλλάζουν την συμπεριφορά σου. Παράλληλα, προκύπτουν ευκαιρίες στη δουλειά που μπορεί να σε αγχώσουν. Καλό θα ήταν να μη διστάσεις μπροστά στις προκλήσεις γιατί είναι πιθανό να αλλάξουν τις συνθήκες προς το πολύ καλύτερο. Μεμψιμοιρία και εμμονές δεν ταιριάζουν στη φιλοσοφία σου, γι’ αυτό φρόντισε να τις αφήσεις στο περιθώριο. Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές επιταχύνονται καθώς έχεις την ευκαιρία να βρεις λύσεις σε προβλήματα που αντιμετώπιζες μέχρι αυτή τη στιγμή. Σημαντικό είναι να διεκδικήσεις αυτό που θεωρείς ότι σου αξίζει χωρίς πείσμα και αδιαλλαξία. 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να προστατεύσεις τα κεκτημένα σου. Σημαντικό είναι να διαχειριστείς υλικά και ψυχικά αποθέματα με ορθολογικό τρόπο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα και αλλαγές που θα επηρεάσουν τον προϋπολογισμό σου. Επιβάλλεται να προχωρήσεις σε αναθεωρήσεις των προτεραιοτήτων σου με σκοπό να κάνεις πιο αποτελεσματικές κινήσεις. Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου εκφράζεις με αμεσότητα και αυτοπεποίθηση σκέψεις και ανησυχίες που σε προβλημάτισαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Προσπάθησε να περιορίσεις τον υποκειμενισμό που μπορεί να ενοχλήσει συνεργάτες και σύντροφο, προστατεύοντας τις σχέσεις σου. Νέες συνεργασίες που θα είναι συμβατές με τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις έρχονται στη ζωή σου. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί σε ξεκαθαρίσματα που θα επηρεάσουν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Δεν θα διστάσεις να δείξεις τα όριά σου, παίρνοντας αποστάσεις από πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν κατανοούν τις ανάγκες σου. Είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες εντάσεις καθώς θέλεις να αποτινάξεις νοοτροπίες που δεν συνάδουν με τον τωρινό σου εαυτό. Κράτησε χαμηλούς τόνους και δείξε κατανόηση σε περίπτωση που δεν θέλεις να ρισκάρεις επαγγελματικές και ερωτικές σχέσεις. Με τον Ερμή να επιστρέφει ορθόδρομος στον Αιγόκερω παίρνεις περισσότερες πρωτοβουλίες για να κλείσεις εκκρεμότητες που σε επηρεάζουν ψυχολογικά και σου δημιουργούν ανασφάλεια. Καλό είναι να προσέχεις στη δουλειά καθώς είναι πιθανά τα λάθη και, κυρίως, οι παρασκηνιακές ενέργειες των άσπονδων φίλων σε βάρος σου. 

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο έρχεται το πλήρωμα του χρόνου για να ξεπεράσεις καταστάσεις και να προχωρήσεις απελευθερωμένη από βαρίδια του παρελθόντος που δεν σου επιτρέπουν να εξελιχθείς. Το παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο μπορεί αρχικά να σε απογοητεύσει, Ωστόσο, θα σου είναι εύκολο να ανατρέψεις τα δεδομένα, παίρνοντας πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία. Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις προβληματισμούς και σκέψεις στο φιλικό περιβάλλον. Η επικοινωνία βελτιώνεται και αυτό σε βοηθάει να γεφυρώσεις τις αποστάσεις που είχαν δημιουργήσει οι παρεξηγήσεις και οι παρερμηνείες. Στόχοι και φιλοδοξίες προχωρούν με καλύτερους ρυθμούς καθώς ξεπερνιούνται εμπόδια που είχαν προκύψει το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Διάβασε ακόμη: Άρης στον Αιγόκερω: ετοιμάσου για επίθεση και δράση!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet